Problema: mostanaban uszas kozben elojon a bal vadlimnal egy fajdalom, mintha teljesen begorcsolne egy ponton a labam de ugy, hogy muszaj abbahagynom az uszast annyira faj. Ez utana amugy 2-3 percen belul elmulik.Nika91127 írta:MeséljCaraway írta: Ha ezt kiveseztetek akkor nekem is lenne egy panaszom Nika doktorur, amiben lehet tudnal segiteni.![]()
![]()
A problema okozoja szerintem: ér. Szerintem az erem faj, total megduzzadt allapotu sportolas kozben a vadlimtol a combomig, es ahol huzodik azon a ponton is gorcsol be a labam. Ezert el is mentem privatba egy ersebeszhez, aki megallapitotta, hogy visszeres a bal labam es az atlagos 4-5 mm helyett 8 mm es ott az er. Viszont gyogymodkent o annyit mondott, hogy ezt lezeresen megkell muteni, amit potom 350.000 forintert meg is csinalna.

Szoval az lenne a kerdesem, hogy szerinted van e valami masfajta kezelesi lehetoseg, ami javithat a helyzeten? A sebesz szerint ez az erharisnya vagy mi nem segitene, de o lehet csak azt akarta hogy mindenkepp menjek el hozza mutetre. Plusz azt mondta hogy kondizas kozben hanyagoljam a sullyal valo labazast, mert kicsinalom a labamat (nem mintha ezt tulzasba vittem volna barmikor is

Emellett azt viszont furcsalta, hogy pont uszas kozbe fajdul meg, ahol igazabol nem nagyon lenne neki szabad, viszont edzotermi edzeseknel pedig nem. Vagy szerinted nem is erfajdalom ez? Szoval erre kene valami megoldast talalni, koszi ha tudsz segiteni.