Európa Liga

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Európa Liga

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 14., péntek 8:06

Ez a tegnapi ManU meccs óriási lehetett :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 13., csütörtök 21:19

Európa Liga döntő jegyekről van valakinek valami infoja?
Mikortól lehet kapni vagy lehet-e egyáltalán?
Itt lesz BPn azért kérdezem, de sok dolgot nem tlaáltam

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. március 18., szombat 18:56

alexoxladjackoxi írta:
És szerinted attól most rosszabb lett a csapat, hogy kiesett? Artetának kell még fejlődnie nemzetközi szinten, mert nem az első eset, hogy megégtünk gyengébb ellenféllel szemben, de ezzel együtt szerintem nagyon jó a csapatunk, és egyáltalán nincs túlfújva semmi. 11 fordulóval a vége előtt 66 pontunk van. Van, hogy ez már TOP4-hez elég, most meg még a bajnokság harmada vissza van. És ami számomra szintén fontos, hogy újra Európa egyik legszebb és legdominánsabb fociját mi játsszuk. A keret még itt-ott szűkös ahhoz, hogy 2 fronton is versenyben legyünk. Kell még 2-3 minőségi ember ahhoz, hogy ne csak pár poszton tudjunk érdemben rotálni, nem véletlenül estünk már ki a hazai kupákból is. Nem esett jól ez a kiesés, de tényleg leszarom, ha közel 20 év után újra bajnok lesz a csapat. Ráadásul nekem ez nem újra lenne, mint szurkoló, hanem az első. Kiugró szezonnak sem nevezném, inkább egy új korszak első nagy sikere lehetne ez. Ezzel együtt még simán el tudom képzelni, hogy elbalfaszkodjuk a végét, viszont azzal együtt is, ez a csapat most újra nagyon erős. Végre!
hol írtam hogy rosszabb lett a csapat? jó szezont fut az Arsenal egy fiatalos kerettel miközben a többi nagy csapat roncsderbizik körülötte. ettől még szép a szezonjuk. az nem tetszik hogy utólag ez a mantra hogy nem is akarták meg nem is érdekli őket egy európai kupasorozat. ha ez így lenne nem akarta volna megnyerni a meccset és nem szenvednek a hosszabbításban. a túlfújt rész meg igenis megvan már szuper dominánsak meg legjobb csapat közbe most pottyantak ki a Sporting ellen de az nem számít mert nem akarták ugye.
jó hogy visszajönni látszik az Arsenal de nagyon elszaladt a ló mert most egyenlőre kijön ez az év. a szezon elején top4-6 köré várták a csapatot mert senki nem számított arra hogy egyszerre fog a Liverpool,Chelsea,Spurs szétesni és magukhoz képest még a City is roncsderbizik. jól mutatja mennyire irreguláris ez az év hogy a Brighton,Newcastle,Brentford,Fulham sor verekszik az európai helyekért miközben a Chelsea 10ik a Liverpool 6ik a Leicester lehet hogy kiesik, a West Ham EL elődöntőben volt most kieső helyen vannak.

nyugtával dicsérd a napot eddig kijött a lépés a bajnokságban és mellé kiestek európából ahol fő esélyesek voltak.
golrick írta: Szerintem egyik meccset sem nézte a párharcból, de azt is meg merném kockáztatni, hogy egy rövid összefoglalót sem nézett meg.
Úgy azért nehéz, de főleg értelmetlen véleményt formálni a témában.
hirtelen hátranéztem hogy mögöttem állsz-e ha ilyen jól tudsz mindent rólam de nem voltál ott. :shutup:

golrick

HozzászólásSzerző: golrick » 2023. március 18., szombat 14:24

Szerintem egyik meccset sem nézte a párharcból, de azt is meg merném kockáztatni, hogy egy rövid összefoglalót sem nézett meg.
Úgy azért nehéz, de főleg értelmetlen véleményt formálni a témában.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. március 18., szombat 13:39

RaúlCF írta: szerintem meg akarták csak nem jött össze. utólag persze azt mondják nem fontos meg abajnokság az első de ha nem fontos nem játszanak azok az emberek akiket beküldött. ez már csak mosdatás. ok legyen a bajnokság az első de egy olyan klub nekem ne nézze le az EL-t akinek 0db európai kupája van. 2002-es brazilok újraeljövetelének vannak beállítva de nekem túlfújt lufi. nagyon jól mennek a bajnokságban, lehet meg is lesz de tessék jött egy Sporting és ennyi volt. kiugró szezont futnak a riválisok meg darabokban és a City még így is ott van a nyakukon.
És szerinted attól most rosszabb lett a csapat, hogy kiesett? Artetának kell még fejlődnie nemzetközi szinten, mert nem az első eset, hogy megégtünk gyengébb ellenféllel szemben, de ezzel együtt szerintem nagyon jó a csapatunk, és egyáltalán nincs túlfújva semmi. 11 fordulóval a vége előtt 66 pontunk van. Van, hogy ez már TOP4-hez elég, most meg még a bajnokság harmada vissza van. És ami számomra szintén fontos, hogy újra Európa egyik legszebb és legdominánsabb fociját mi játsszuk. A keret még itt-ott szűkös ahhoz, hogy 2 fronton is versenyben legyünk. Kell még 2-3 minőségi ember ahhoz, hogy ne csak pár poszton tudjunk érdemben rotálni, nem véletlenül estünk már ki a hazai kupákból is. Nem esett jól ez a kiesés, de tényleg leszarom, ha közel 20 év után újra bajnok lesz a csapat. Ráadásul nekem ez nem újra lenne, mint szurkoló, hanem az első. Kiugró szezonnak sem nevezném, inkább egy új korszak első nagy sikere lehetne ez. Ezzel együtt még simán el tudom képzelni, hogy elbalfaszkodjuk a végét, viszont azzal együtt is, ez a csapat most újra nagyon erős. Végre!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. március 18., szombat 11:18

RaúlCF írta: szerintem meg akarták csak nem jött össze. utólag persze azt mondják nem fontos meg abajnokság az első de ha nem fontos nem játszanak azok az emberek akiket beküldött. ez már csak mosdatás. ok legyen a bajnokság az első de egy olyan klub nekem ne nézze le az EL-t akinek 0db európai kupája van.
van vvk és kek győzelmük, igaz jó régről :kalapos:

amúgy 2 frontos küzdelemhez kevés az Arsenal kerete…

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 17., péntek 14:41

Caraway írta: Konkretan a United nem EL-ben van, hanem ez egy Copa del Rey… :mrgreen:

Csoportkorben Sociedad, 32 kozott Barca, 16 kozott Betis, es mostani ellenfel Sevilla… szerencsere tobb spanyol csapat nem maradt. :D
es ezek is olyan bűngyengék, hogy borzasztó.
mu számára nyerhető a kupa.
thereisonly1ronaldo

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. március 17., péntek 14:40

Konkretan a United nem EL-ben van, hanem ez egy Copa del Rey… :mrgreen:

Csoportkorben Sociedad, 32 kozott Barca, 16 kozott Betis, es mostani ellenfel Sevilla… szerencsere tobb spanyol csapat nem maradt. :D

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. március 17., péntek 11:50

szerintem meg akarták csak nem jött össze. utólag persze azt mondják nem fontos meg abajnokság az első de ha nem fontos nem játszanak azok az emberek akiket beküldött. ez már csak mosdatás. ok legyen a bajnokság az első de egy olyan klub nekem ne nézze le az EL-t akinek 0db európai kupája van. 2002-es brazilok újraeljövetelének vannak beállítva de nekem túlfújt lufi. nagyon jól mennek a bajnokságban, lehet meg is lesz de tessék jött egy Sporting és ennyi volt. kiugró szezont futnak a riválisok meg darabokban és a City még így is ott van a nyakukon.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 17., péntek 10:30

Nem akarta ezt annyira az Arsenal.
Ha rendesen rápörögnek, nem csak ez a tinglitangli megy ezeket lesimázzák.

Örülhetnek hogy kiestek.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. március 17., péntek 9:50

Kár az Arsenálért. De igy legalább több energia marad a Bajnokságra.

Egyik legfiatalabb keret amugy.
Sokan még az EL himnuszt is csak tv-ből hallották előtte. De még 2-3 év és rutinra is tesznek szert a BL-ben meg egyben is marad a keret akkor szerintem megint hosszabb távon lehet velük majd számolni a Nemzetközi porondon.

Én drukkolok nekik.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 17., péntek 8:37

Azért ezek ilyen érthetetlen kiesések számomra mint az Arsenalé. Azért eléggé egyben vannak idén, kiegyensúlyozottak a PL-ben, rangadókat is hoztak párat, még mindig vezetnek 5 ponttal, erre egy Sporting megállítja őket? ráadásul otthon...

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 17., péntek 5:48

Fiorentina, a Konf Ligában.

Szerk.: bocs a dupláért, most látom.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 17., péntek 2:40

ANDS írta:
illgner írta:

Két spanyol és hat olasz.
Napoli, Milan, Inter, Juve, Roma/ Real + Sevilla.

Melyik olasz maradt ki?
a konferencia ligabol a fiorentina

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 17., péntek 1:46

illgner írta:
dzsi91 írta: bl top 8 arsenal
Viszont megnyerik az angol bajnokságot. Nagyon elszoktak már a nemzetközi porondtól, annak egészen más a hangulata, feszültsége, mint egy bajnokinak.
11 forduló, 5 pont előny és lesz City vs Arsenal

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 17., péntek 1:05

dzsi91 írta:
illgner írta:

Viszont megnyerik az angol bajnokságot. Nagyon elszoktak már a nemzetközi porondtól, annak egészen más a hangulata, feszültsége, mint egy bajnokinak.
Hát gratulálok nekik de kb ennyit ér a bajnoki szereplés amikor a nagy vagy jelen esetben kis színpadon kell bizonyítani. Csak még mindig bántja a fülem amikor világlegjobbcsapatait akarunk avatni európai eredmények nélkül.
Most nagyon divatos lett az Arsenal, jövőre a BL-ben meglátjuk, hogy mire képesek. Szerintem nem lesznek ott az esélyesek között.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 17., péntek 1:01

ANDS írta: Sevilla kivételével a spanyol csapatok kiestek az El- ből.
2 olasz csapat továbbment.

Nemzetközi szinten 1 spanyol csapat maradt állva, és 5 olasz… :hmmm:
Két spanyol és hat olasz.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 17., péntek 0:27

ANDS írta: Sevilla kivételével a spanyol csapatok kiestek az El- ből.
2 olasz csapat továbbment.

Nemzetközi szinten 1 spanyol csapat maradt állva, és 5 olasz… :hmmm:
Ezért is kéne most bedőljön a liga barszástól mindenestől. Hátha észbekapnának, hogy nem jó az irány.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 17., péntek 0:26

illgner írta:
Hát gratulálok nekik de kb ennyit ér a bajnoki szereplés amikor a nagy vagy jelen esetben kis színpadon kell bizonyítani. Csak még mindig bántja a fülem amikor világlegjobbcsapatait akarunk avatni európai eredmények nélkül.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 17., péntek 0:04

Vissza: