Egyéb sportok
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
De az is durva, hogy ugye amellett hogy sokan odavesznek (idén már közelíti az éves rekordot) hányan vannak akiknek nem sikerül feljutni a csúcsra. Közben meg olvasom hogy Pasang Dewa Sherpa 1998 óta 26 alkalommal járta meg a csúcsot. Lehet nem mindenkinek való ez a dolog, és nem kéne divatból oda menni (most nem a magyar fiúra gondolok), én pl szerintem 4000 méteren elájulnék.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Olyan ez mint a wingsuit mania.
Csak az a szomoru, hogy egyetlen ember hobbija es agymenese miatt van tele a sajto, amikor vannak nagyobb gondok is
Csak az a szomoru, hogy egyetlen ember hobbija es agymenese miatt van tele a sajto, amikor vannak nagyobb gondok is
thereisonly1ronaldo
akkor a 2 serpabol az egyik mar jelentett volnababaking írta: Igazából abban lehet reménykedni, hogy csak a komplett technika adta fel a szolgálatot és már rég a 4es táborban alszik, vagy alatta jön le.
A GPS jeladó jó eséllyel nem megy, mert ha menne akkor küldené baj esetén is a jelet. (Hacsak nem pont egy leárnyékolt részen történt valami)
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Igazából abban lehet reménykedni, hogy csak a komplett technika adta fel a szolgálatot és már rég a 4es táborban alszik, vagy alatta jön le.
A GPS jeladó jó eséllyel nem megy, mert ha menne akkor küldené baj esetén is a jelet. (Hacsak nem pont egy leárnyékolt részen történt valami)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Borzasztó, 1 perces volt a cikk, amikor elolvastam, hogy néhány óra maradt még, hogy odaérjen (perceket merengtem még magamban rajta, hogy micsoda táv lehet ez felfelé az égben), aztán valahogy teljesen kiment a fejemből a dolog, tegnap este elalvás előtt már eszembejutott, hogy semmit nem olvastam a hatalmas rekordról még, erre ébredés után az összes portál ezt írja, kb. semmi pozitív dolog, amire számítani lehet...'shutterisland írta:viszont azota kozben kb 17 ora telt el es semmi jel nincsen rola.Suhajda Szilárd nemrég bejelentkezett műholdas telefonon, nagyjából 8700 méteres magasságból. Fizikailag és mentálisan is jól van, továbbra is úton a Mount Everest 8848 méteres csúcs felé.
A csúcs elérése akár még 3-4 órát is igénybe vehet, így viszonylag későn fog a csúcsra érni, de képes meghozni a jó döntést minden esetben.
Elmondása szerint továbbra is úgy érzi magát, hogy képes felérni a csúcsra és onnan biztonságosan visszaereszkedni a négyes táborba.
Amint friss hírek érkeznek, jelentkezni fogunk!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
viszont azota kozben kb 17 ora telt el es semmi jel nincsen rola.Suhajda Szilárd nemrég bejelentkezett műholdas telefonon, nagyjából 8700 méteres magasságból. Fizikailag és mentálisan is jól van, továbbra is úton a Mount Everest 8848 méteres csúcs felé.
A csúcs elérése akár még 3-4 órát is igénybe vehet, így viszonylag későn fog a csúcsra érni, de képes meghozni a jó döntést minden esetben.
Elmondása szerint továbbra is úgy érzi magát, hogy képes felérni a csúcsra és onnan biztonságosan visszaereszkedni a négyes táborba.
Amint friss hírek érkeznek, jelentkezni fogunk!
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ha jól tudom, akkor ma este a Sport1-en adják az osztrák-magyar (
) hokimeccset. Tud valaki ajánlani valamilyen alternatívát, mert sajnos nincs benne a csomagunkban.

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Maga a kabala szerintem jó, meg a kinézete de olyan mintha megkapták volna erre a százmilliókat, ez az egész csak egy terv lett volna amit látunk, hogy majd ezt kellene leanimálni rendesen, ehelyett basztak rá, megcsinálták slideshownak alátettek valami fos történetet gyors és elloptak még többet
Komédia.

Komédia.
ha esetleg valaki lemaradt róla,zsuninnyo írta:Mivel az orszag lakossaganak harmada az.'shutterisland írta:
mintha a korzeti ovoda mehecske csoportjanak szolna az egesz.
m1 fidesz agymosó propagandista németh balázs lett itt a főgóré és felhívta a balázsékat a kabala miatt. hát kapta azért normál keretek között

https://youtu.be/EFWsayp3U8k?t=2701
valamelyik univerzumban:

Mivel az orszag lakossaganak harmada az.'shutterisland írta:mintha a korzeti ovoda mehecske csoportjanak szolna az egesz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mintha a korzeti ovoda mehecske csoportjanak szolna az egesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Hosszabbításban nyertünk a franciák ellen
Okos 2 pont, remélem benne maradunk az A csoportban!

Okos 2 pont, remélem benne maradunk az A csoportban!

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért a 20-as szakaszon megnéztem volna Remcot, ott nem mondanám esélyesként ment volna neki annak az időfutamnak. 18,6 km / 1050m szint, benne hosszú 15% körüli részekkel.wZoLee7 írta:Érdekes szituáció ez. A csapatoknak nincs már kötelező tesztelés, ha van pozitív nem kell haza küldeni, sőt, nem is kell nyilvánosságra hozni vagy bejelenteni, ha valaki az. Tünetek nélkül mehet tovább. Az első időfutamból kiindulva a tegnapi jóval gyengébbre sikerült neki szóval gyanítom, hogy nála ez nem tünetmentes és kihat a teljesítményre is. Hatalmas nagy pech, de szerintem egészségesen simán nyerte volna, bár ezt már sosem tudjuk meg. Kíváncsian várom, mi jön ezután, Tour biztos nem, de Vuelta valszeg ott lesz nekinmate írta: Remco covid pozitív teszt miatt kiszáll a Giroról.![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Érdekes szituáció ez. A csapatoknak nincs már kötelező tesztelés, ha van pozitív nem kell haza küldeni, sőt, nem is kell nyilvánosságra hozni vagy bejelenteni, ha valaki az. Tünetek nélkül mehet tovább. Az első időfutamból kiindulva a tegnapi jóval gyengébbre sikerült neki szóval gyanítom, hogy nála ez nem tünetmentes és kihat a teljesítményre is. Hatalmas nagy pech, de szerintem egészségesen simán nyerte volna, bár ezt már sosem tudjuk meg. Kíváncsian várom, mi jön ezután, Tour biztos nem, de Vuelta valszeg ott lesz nekinmate írta: Remco covid pozitív teszt miatt kiszáll a Giroról.![]()
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remco covid pozitív teszt miatt kiszáll a Giroról.

Luca Brecel nyerte a Snooker VB-t, negyeddöntőben megverte O'Sullivant, elődöntőben 5-14ről fordított 17-15ra, majd Shelby ellen megnyerte a Döntőt is.
Elég nagyot menetetelt na.
Első európai győztes, aki nem szigetlakó
Elég nagyot menetetelt na.
Első európai győztes, aki nem szigetlakó

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aaron Rodgers - Jets
Green Bay Packers receive: No. 13 pick, No. 42 pick, No. 207, 2024 conditional second-round pick
New York Jets receive: No. 15 pick, No. 170 pick, Aaron Rodgers
Ha az öreg akar még komolyabb szinten dobálni, nem csak lézengeni a maradék 1-2 évben, akkor jó üzlet lehet szerintem.
Green Bay Packers receive: No. 13 pick, No. 42 pick, No. 207, 2024 conditional second-round pick
New York Jets receive: No. 15 pick, No. 170 pick, Aaron Rodgers
Ha az öreg akar még komolyabb szinten dobálni, nem csak lézengeni a maradék 1-2 évben, akkor jó üzlet lehet szerintem.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Thor mellizom szakadása.
Még hallgatni is rossz baszki.
Még hallgatni is rossz baszki.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tegnap vegre lattam Adesanya meccset. Elso menet utan majdnem nem folytattam, de mondom csak megvarom a kiutest.
Centiken mulott, hogy nem forditva lett, az a terdes amit kapott az nagyon jol indult, es szerintem oltari szerencseje volt, hogy nem ment vegig + az ütes. A kontrat viszont gyonyoruen odatette.
Centiken mulott, hogy nem forditva lett, az a terdes amit kapott az nagyon jol indult, es szerintem oltari szerencseje volt, hogy nem ment vegig + az ütes. A kontrat viszont gyonyoruen odatette.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema