Hát Tchouaméni és Fede.. Vagy akkor hogy mondjam? A wishes Case meg a boxos?!besteve7 írta: Ebből a 3s ból ki a két erős-gyors ember?![]()
Az egyetlen baj nyilván, hogy Csumi finoman szólva is formán kívül van.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 13., csütörtök 10:22
Hát Tchouaméni és Fede.. Vagy akkor hogy mondjam? A wishes Case meg a boxos?!besteve7 írta: Ebből a 3s ból ki a két erős-gyors ember?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 13., csütörtök 9:44
az idei formajahoz kepest talan igazad lehet, mas kerdes, hogy en arrol beszeltem, hogy alapvetoen keves - szamomra - ez a fajta futballfelfogas, amit pl o is kepvisel, sajnos nem gondolkodnak, nem tudnak gondolkodni ezek a jatekosok, es ha baj van, vagy nagy a nyomas, akkor kenytelenek mindig az eveken keresztul belejuk vert betanitott dolgokhoz nyulni es nem iq-bol, aggyal az adott helyzethez alkalmazkodni. de tudom, egy urutol ezt sosem lehet elvarni, mindig is gyalazatos futballt jatszottak. de nem hegyeznem ki valverdere, masokkal is ugyanez a problema.Szerintem Valverdevel most mellé lőttél. Egyik legjobb volt.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. április 13., csütörtök 9:43
Ebből a 3s ból ki a két erős-gyors ember?raul 4 ever írta: Hétvégén mehet a b kezdő, a visszavágóra nem bánnám ha 2 erős-gyors ember lenne inkább a középpályán (Tchouaméni - Fede - Modric maybe), hogy valaki mindig ki tudjon segíteni arra az oldalra, ahol próbálkoznak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. április 13., csütörtök 9:30
Szerintem Valverdevel most mellé lőttél. Egyik legjobb volt. Tavasszal kb. az egyik lrgjobb meccse ez volt, mégha messze is van ez is az őszi formájától.hehetheoriginal írta: amit irtam az elso par perc utan, az volt az erzesem vegig. nagyon el lehetett volna oket verni, ha nem ragaszkodik a fel csapat a szokasos begyakorolt sablonpasszokhoz es mozgasokhoz, hanem direktebb, celra- es kapuratorobb a felfogas.
rengetegszer voltak meg a kenyszeritok, haromszogelesek, ahol fogalma nem volt mar a cselszinek, hogy es merre kene mozogni es vedekezni, de mindig jott egy valverde vagy carvajal pl, aki belekontarkodott, es hiaba volt ott a feny az alagut vegen es alakithattunk volna ki helyzetet, ok inkabb alibi sablon visszapasszal szetbasztak a helyzeti elonyt.
kurvaidegesito az ilyen, hogy a jatekos nem ismeri fel mi zajlik korulotte, es felulir az agyaban mindent a betanult sablon, ahelyett, hogy ösztönbol, zsigerbol futballozna. persze ez ma mar altalaban alapbol hianyzik/ki van ölve. kibaszott szomoru.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 13., csütörtök 8:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. április 13., csütörtök 8:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 13., csütörtök 8:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. április 13., csütörtök 8:41
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. április 13., csütörtök 3:01
Akkor 5 az a 4ELSiete írta: Nincs mese be kell pattintani ezt a csapatot, ha kupát nem nézem, akkor 4 igazán komoly meccsünk maradt hatra. Nem erdekel hogyan es miként, de hozzuk el a BLt.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. április 12., szerda 23:44
ez mondjuk nem rossz Marco barátunktólRemy írta: 9 - Marco Asensio has scored nine goals as a substitute in the Champions League, two more than any other player in Champions League history. Impact.
HozzászólásSzerző: istimester » 2023. április 12., szerda 23:20
Volt ott jópár önzőzés a végén, amiből helyzetek lehettek volna.BlancoMark írta:Az esetleg nem merul fel, hogy ennyit tudunk?CS0ki írta:
Én egyszerűen nem is értem, ez mindig fel szokott baszni. Ugyanez volt pár éve idegenben a Bayern ellen, majdnem ki is estünk utána haza pályán. De itt... Majd biztos könnyebb lesz idegenben, 11 ember ellen, nem összevissza védelmukkel.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 12., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 12., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 12., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: flori » 2023. április 12., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 12., szerda 23:04
Miért addigra olasz all Time Best védelmet összerakja Lampard?CS0ki írta:Én egyszerűen nem is értem, ez mindig fel szokott baszni. Ugyanez volt pár éve idegenben a Bayern ellen, majdnem ki is estünk utána haza pályán. De itt... Majd biztos könnyebb lesz idegenben, 11 ember ellen, nem összevissza védelmukkel.Faust írta: Hat azert csalodas, jol jatszottunk, ilyen buszozo csapatok ellen csak szenvedni szoktunk, de azert ez most nagyon kenyelmesre lett veve. Tudnam 13 pont hatrannyal hova latazunk. Amugy nagyon sima volt, Londonban lovunk egyet es vege is.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 12., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 12., szerda 23:02
Az esetleg nem merul fel, hogy ennyit tudunk?CS0ki írta:Én egyszerűen nem is értem, ez mindig fel szokott baszni. Ugyanez volt pár éve idegenben a Bayern ellen, majdnem ki is estünk utána haza pályán. De itt... Majd biztos könnyebb lesz idegenben, 11 ember ellen, nem összevissza védelmukkel.Faust írta: Hat azert csalodas, jol jatszottunk, ilyen buszozo csapatok ellen csak szenvedni szoktunk, de azert ez most nagyon kenyelmesre lett veve. Tudnam 13 pont hatrannyal hova latazunk. Amugy nagyon sima volt, Londonban lovunk egyet es vege is.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. április 12., szerda 23:02
Egyetertek. Ha nem tortenik csodaval hataros formajavulas a kekeknel, idegenben is nyerni fogunk.BlancoMark írta: A visszavagon lesz boven hely kontrazni es gyorsan jatszani. Ez a Chelsea vedelem 5 vedovel buszozva is lyukas volt, hat meg mi lesz amikor tamadniuk is kell. Szerintem a masodik meccs konnyebb lesz.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. április 12., szerda 23:01
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem