Szerintem Valverdevel most mellé lőttél. Egyik legjobb volt. Tavasszal kb. az egyik lrgjobb meccse ez volt, mégha messze is van ez is az őszi formájától.hehetheoriginal írta: amit irtam az elso par perc utan, az volt az erzesem vegig. nagyon el lehetett volna oket verni, ha nem ragaszkodik a fel csapat a szokasos begyakorolt sablonpasszokhoz es mozgasokhoz, hanem direktebb, celra- es kapuratorobb a felfogas.
rengetegszer voltak meg a kenyszeritok, haromszogelesek, ahol fogalma nem volt mar a cselszinek, hogy es merre kene mozogni es vedekezni, de mindig jott egy valverde vagy carvajal pl, aki belekontarkodott, es hiaba volt ott a feny az alagut vegen es alakithattunk volna ki helyzetet, ok inkabb alibi sablon visszapasszal szetbasztak a helyzeti elonyt.
kurvaidegesito az ilyen, hogy a jatekos nem ismeri fel mi zajlik korulotte, es felulir az agyaban mindent a betanult sablon, ahelyett, hogy ösztönbol, zsigerbol futballozna. persze ez ma mar altalaban alapbol hianyzik/ki van ölve. kibaszott szomoru.
Nekem Modric nem tetszett kb. védekezni nem védekezett, támadásban meg csak alibizett. Carvajal alapvetően jó volt, de az tény, hogy nem mer egy bevállalós felpasszra, illetve nem tud beadni.