Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Stabil volt mint mindig. A párharc nem lefutott de azért ez egy kényelmes előny. Kroos rengeteg melót átvett Casemirotol és mellette a saját dolgát is végzi. Mindenhol ott van ütközik teszi veszi a bogyót. Modric nem volt jó. Camavinga tibo world class.
Idegenben barmi lehet de azért nagyon nagyot kéne forduljon a világ, hogy itt gond legyen a visszavágón.
Idegenben barmi lehet de azért nagyon nagyot kéne forduljon a világ, hogy itt gond legyen a visszavágón.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jobb lett volna egy harmadik gól, de a Chelseanak jönnie kell a visszavágón és nem fognak bunkeroskodni. 1 gólt szerintem ott is lövünk, ami itt ma elmaradt. Nem futott még le teljesen, nyugodtabb lennék 3-0val, de ez is rendben volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- flori
Szép munka volt!
Szerintem nem volt itt lazázás, ennyi volt benne ma. Lehetett volna több, de elégedettek lehetünk.

Szerintem nem volt itt lazázás, ennyi volt benne ma. Lehetett volna több, de elégedettek lehetünk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Miért addigra olasz all Time Best védelmet összerakja Lampard?CS0ki írta:Én egyszerűen nem is értem, ez mindig fel szokott baszni. Ugyanez volt pár éve idegenben a Bayern ellen, majdnem ki is estünk utána haza pályán. De itt... Majd biztos könnyebb lesz idegenben, 11 ember ellen, nem összevissza védelmukkel.Faust írta: Hat azert csalodas, jol jatszottunk, ilyen buszozo csapatok ellen csak szenvedni szoktunk, de azert ez most nagyon kenyelmesre lett veve. Tudnam 13 pont hatrannyal hova latazunk. Amugy nagyon sima volt, Londonban lovunk egyet es vege is.![]()
Ma is szét voltak futva, Vinicius megfutotta Reecet nem egyszert sebességben.
Lesz terület még több jók leszünk.
Lesz terület még több jók leszünk.
- BlancoMark
Az esetleg nem merul fel, hogy ennyit tudunk?CS0ki írta:Én egyszerűen nem is értem, ez mindig fel szokott baszni. Ugyanez volt pár éve idegenben a Bayern ellen, majdnem ki is estünk utána haza pályán. De itt... Majd biztos könnyebb lesz idegenben, 11 ember ellen, nem összevissza védelmukkel.Faust írta: Hat azert csalodas, jol jatszottunk, ilyen buszozo csapatok ellen csak szenvedni szoktunk, de azert ez most nagyon kenyelmesre lett veve. Tudnam 13 pont hatrannyal hova latazunk. Amugy nagyon sima volt, Londonban lovunk egyet es vege is.![]()

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egyetertek. Ha nem tortenik csodaval hataros formajavulas a kekeknel, idegenben is nyerni fogunk.BlancoMark írta: A visszavagon lesz boven hely kontrazni es gyorsan jatszani. Ez a Chelsea vedelem 5 vedovel buszozva is lyukas volt, hat meg mi lesz amikor tamadniuk is kell. Szerintem a masodik meccs konnyebb lesz.
Vini megette reggelire a top5 reece jamest. Eselye sem volt a brazillal szemben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2023. április 12., szerda 23:04-kor.

- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Azért Londonban támadási kényszerben lesz a Chelsea, ott aztán lesznek majd szabad terek.
És valljuk be, az a játék jobban fekszik nekünk, mint 20x körbeadogatni.
És valljuk be, az a játék jobban fekszik nekünk, mint 20x körbeadogatni.
Én egyszerűen nem is értem, ez mindig fel szokott baszni. Ugyanez volt pár éve idegenben a Bayern ellen, majdnem ki is estünk utána haza pályán. De itt... Majd biztos könnyebb lesz idegenben, 11 ember ellen, nem összevissza védelmukkel.Faust írta: Hat azert csalodas, jol jatszottunk, ilyen buszozo csapatok ellen csak szenvedni szoktunk, de azert ez most nagyon kenyelmesre lett veve. Tudnam 13 pont hatrannyal hova latazunk. Amugy nagyon sima volt, Londonban lovunk egyet es vege is.

- BlancoMark
A visszavagon lesz boven hely kontrazni es gyorsan jatszani. Ez a Chelsea vedelem 5 vedovel buszozva is lyukas volt, hat meg mi lesz amikor tamadniuk is kell. Szerintem a masodik meccs konnyebb lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Meccs elött bárki aláírta volna ezt az eredményt.
Azért sakk-matt helyzetünk nem volt, jó ez így.
City ellen lószar, de ott nem is nálunk lesz a labda nagyrészt, itt kb meg voltunk illetődve hogy mi ez a szedett-vedett ellenfél.
Azért sakk-matt helyzetünk nem volt, jó ez így.
City ellen lószar, de ott nem is nálunk lesz a labda nagyrészt, itt kb meg voltunk illetődve hogy mi ez a szedett-vedett ellenfél.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Előnyben utoljára az atleti ellen voltunk a kupában ott is szar volt az egész és majdnem megégtünk.
Londonban lesz terület csak nem basszuk el innen
Londonban lesz terület csak nem basszuk el innen
Sztem unalmas meccs volt, nagyobb kulonbseget vartam. El lett lazazva, nem vettek annyira komolyan a dolgot.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nagyon nehéz meccs volt, mindenki elképesztő mód lenézte ezt a Chelseat, minden nekünk állt. A foci meg egy olyan sport, hogy ilyenkor szokott jönni a pofon. Szerencsére túléltük az első tíz percet és nem jött. Jók voltunk. Innen le kell hozni, jöhet a kedd, előtte vicces lesz az edzőmeccs, játsszon a Castilla.
VAMOS, 15.
VAMOS, 15.

Courtoisnak hogy minden meccsen van egy ilyen hogyafaszbaszedteki védése az elég vicces
Asensio balos is azért megint csak jól jött, Rüdiger is nagyot mentett, nem volt ezzel gond, jó ez a 2:0, főleg mennyire kijött a különbség a két csapat között, nem lehet gond a visszavágón papíron, aztán ismerjük a skacokat

Asensio balos is azért megint csak jól jött, Rüdiger is nagyot mentett, nem volt ezzel gond, jó ez a 2:0, főleg mennyire kijött a különbség a két csapat között, nem lehet gond a visszavágón papíron, aztán ismerjük a skacokat

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Iszonyat kemény lesz a visszavágó...szerintem még hiányozgat, hogy nem lőttük meg a 3. gólt.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jött a hendi, én elégedetten fekszem le.
Lehet koncentrálni a bajnokságra
Lehet koncentrálni a bajnokságra

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Galacticos
Szerintem is rakhattunk volna el megegyst, foleg hogy tavaly ugysnigy 2 golos elonybol kerultunk hatranyba.
Hat azert csalodas, jol jatszottunk, ilyen buszozo csapatok ellen csak szenvedni szoktunk, de azert ez most nagyon kenyelmesre lett veve. Tudnam 13 pont hatrannyal hova latazunk. Amugy nagyon sima volt, Londonban lovunk egyet es vege is.
- ateeemadrid
Illett volna kicsit jobban kaparni a 3.ért, de jólvan ez.