Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Kar, hogy nem tud kiesni mindket csapat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
aka dark trooper...hehetheoriginal írta: Hatasvadasz rohamneger, lehet akar vinicius is, igen, nem feltetlen vedore gondolt szerintem.
De persze egy atilla lelkivilagaba nehez belelatni.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hatasvadasz rohamneger, lehet akar vinicius is, igen, nem feltetlen vedore gondolt szerintem.
thereisonly1ronaldo
Ah lehet, köszi. Mostmár tudom hogy juniorunk rohamnégerHalfkey írta: Szerintem Vinyóra gondolt a költő.
Szerintem Vinyóra gondolt a költő.
hehetheoriginal írta:közülük az egyik most verte a győztes gólt a béelldöntőben, nem is tudom már hanyadik, meg se tudom már számolni.attila3 írta: Még mindig röhögök, hogy mennyire elhittétek ezt a középszer Bayernt![]()
Musiala, Davies mekkora focisták, remélem eléget rájuk a klub legalább 150 millát
Upahaverotok is nagy védő. Ezeket a hatásvadász rohamnégereket mindig megkajáljátok![]()
atilla![]()
Melyik bl döntõrõl beszélsz hehito?
Mert 18ig visszanézve semelyik gólt sem rohamnéger védõ lõtte. Sõt nem is musiala vagy davies. Vagy a most az neked 2018 elõtt van?
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tegnap valoszinű mi is kikaptunk volna ez ellen a city ellen, de tuti hogy rúgtunk volna legalább 1 gólt nekik.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- hehetheoriginal
hat nem tudom mi a velemenye az akkori juve visszasorolasrol, meg a 90es evekbeli csalasokrol a bajnoksagban pl (inter ellen meg nem adott tizi pl, stb), vagy akar csak hogy nem csak vizet ittak anno zidane-ek, amikor szomjasak voltak, if you know what i mean...Faust írta: En imadom, de juvedrukkerkent kussoljon.![]()
![]()
![]()
lehet o meg a platini fele juvet szerette meg gyerekkent, aztan azota csak evtizedek ota szegyelli magat

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amig nem irja, hogy itt lattatok eloszor, addig nincs bajLiamGallagher írta:Guardiola: "Tudom, mit jelent pályára lépni az Allianz Arénában, nem dőlhetünk hátra, idegenben valami újjal kell előrukkolnunk"Realista24 írta:
Ha ez így lesz, azt kérsz amit akarsz.Egyszer lehet hehének is igaza lesz
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
En imadom, de juvedrukkerkent kussoljon.

- hehetheoriginal
Meglepodtel, ugye.
- hehetheoriginal
btw city csalásáról van vmi hir?
megint lefizettek mindenkit, aztan kuka az egesz téma, mi?
megint lefizettek mindenkit, aztan kuka az egesz téma, mi?
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
lehet csak trollkodik már a sajtónak, nem lehet ennyire ostoba bazmegLiamGallagher írta:Guardiola: "Tudom, mit jelent pályára lépni az Allianz Arénában, nem dőlhetünk hátra, idegenben valami újjal kell előrukkolnunk"Realista24 írta:
Ha ez így lesz, azt kérsz amit akarsz.Egyszer lehet hehének is igaza lesz
![]()

de ez a modoroskodó tulszinpadiaskodott ugrálás meg magyarázás gesztikulálás minden percben, pláne mikor tudja, hogy őt mutatja a kamera, mikor a játék áll pl, ez kikészit, kibirhatatlan egy faszkalap ez az ember, játékosként gyűlölnék a keze alatt játszani, mindent kontrollálni akar, nulla kreativ szabadság, ez nem futball, nem a játék szeretete már, hanem bábutologatás meg zsinóron rángatás.
pfejj
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Guardiola: "Tudom, mit jelent pályára lépni az Allianz Arénában, nem dőlhetünk hátra, idegenben valami újjal kell előrukkolnunk"Realista24 írta:Ha ez így lesz, azt kérsz amit akarsz.hehetheoriginal írta:
Várnyál még, city kepes a leolvadasra, bar ahhoz kene egy agresszivebb, stabilabb bayern.
Nincs ez még lefutva, pepperoni kitalal vmi vilagmegvalto uj taktikat, hogy mindenki ot nezze megint, rola szoljon minden, aztan kiesnek megint a gecibe![]()

Arra Én is, de a Carvajal oldalán lévő támadásokra már kevésbé.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Militao Haaland csatára kiváncsi lennek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Inter-City donto lesz, és mindenki vonaton fogja nézni!

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
bayern egyetlen igazi sansza innentol szerintem az, ha pep tulgondolja, aztan gundogan balhatved lesz vagy pont most kezdeti kalvint, stb.
ha felteszi az alapcsapatot es jatszak az alapjatekukat, a meccs elejetol kitamado bayern ellen nem latom, hogy ne lenne legalabb 3-4 csozicceruk, az meg eleg kellene legyen.
a masik meccsrol meg osszefoglalot sem lattam, de egy budos nagy null-nullt tippeltem, az inter igy viszont kb biztosabbnak tunik a 4 kozott, mint a city.
ha felteszi az alapcsapatot es jatszak az alapjatekukat, a meccs elejetol kitamado bayern ellen nem latom, hogy ne lenne legalabb 3-4 csozicceruk, az meg eleg kellene legyen.
a masik meccsrol meg osszefoglalot sem lattam, de egy budos nagy null-nullt tippeltem, az inter igy viszont kb biztosabbnak tunik a 4 kozott, mint a city.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha ez így lesz, azt kérsz amit akarsz.hehetheoriginal írta:Várnyál még, city kepes a leolvadasra, bar ahhoz kene egy agresszivebb, stabilabb bayern.Realista24 írta:
![]()
Nincs ez még lefutva, pepperoni kitalal vmi vilagmegvalto uj taktikat, hogy mindenki ot nezze megint, rola szoljon minden, aztan kiesnek megint a gecibe![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema