miVida írta:Na ha most Kondogbiat nem vitték volna el, akkor tiszta sor lenne, h ki jönne...

Amúgy ha nem vitték volna el, a Sevilla akkor sem adta volna oda, nem szeretetszolgálat. Olyan játékost tudunk szerezni, aki mellőzött a klubjában.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 18., hétfő 10:14
miVida írta:Na ha most Kondogbiat nem vitték volna el, akkor tiszta sor lenne, h ki jönne...
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 18., hétfő 9:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 17., vasárnap 18:37
Amit nem is nagyon értettem,nekem jobbnak tűnt mint Bartra,mikor Abidalt helyettesítette,ráadásul balhátvédnek se rossz,(mallorcan főleg azon a poszton van foglalkoztatva.)Tőlünk is így vitte el a Mallorca Fontást tavaly novemberben, azt hiszem.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 17., vasárnap 15:21
Tőlünk is így vitte el a Mallorca Fontást tavaly novemberben, azt hiszem.morientes írta:Ha jól emlékszem 2007-ben hasonló körűlmények közt igazolta a manchester Henke Larssont,idény közbe,mikor SAF összes csatára kidőlt.
Akkor ehhez a transzferrhez au UEFA engedélye kellett.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 17., vasárnap 15:18
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 17., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. november 17., vasárnap 13:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 17., vasárnap 13:49
Van lista arról, hogy kiknek nincs klubjuk jelenleg? Kíváncsi lennék rá, hátha akad valami értelmes játékosateeemadrid írta: Pont most olvastam a Marcán, én ilyenről még nem is hallottam. Mondjuk sokkal előrébb nem vagyunk, csak Spanyolországból igazolhatunk, vagy élő szerződés nélküli játékost.
Szerintem inkább télen kéne hozni valakit kölcsönbe, aki még nem játszott a BL-ben.
De egyébként Gündogant is eltudnám képzelni, és ha jól tudom, ő még nem játszott a BL-ben idén.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. november 17., vasárnap 13:47
Itt legalábbis azt írják.ferni írta:na most döntsétek már el, az egyik ezt írja,a másik azt
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 17., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. november 17., vasárnap 13:43
Pont most olvastam a Marcán, én ilyenről még nem is hallottam. Mondjuk sokkal előrébb nem vagyunk, csak Spanyolországból igazolhatunk, vagy élő szerződés nélküli játékost.A RFEF szabályzata kimondja, hogy amennyiben egy csapat játékosa hosszabb időre sérül le, mint 5 hónap, abban az esetben az adott csapat azonnal – még az átigazolási szezonon kívül is – igazolhat utánpótlást. A Real Madridnak tehát nem kell megvárnia januárt, amennyiben Ancelottiék úgy érzik, hogy szükség van új játékosra, azonnal hozhatnak valakit.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 17., vasárnap 13:43
Bárki mást is lehet.ferni írta:itt ez azt jelenti, hogy csak olyat lehet igazolni, aki a Real utánpótlásában volt, vagy bárki mást is lelehet, pl tegyük fel a Bayernből Schweinsteigert ?
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 17., vasárnap 13:41
itt ez azt jelenti, hogy csak olyat lehet igazolni, aki a Real utánpótlásában volt, vagy bárki mást is lelehet, pl tegyük fel a Bayernből Schweinsteigert ?vasárnap, 12:42
A RFEF szabályzata kimondja, hogy amennyiben egy csapat játékosa hosszabb időre sérül le, mint 5 hónap, abban az esetben az adott csapat azonnal – még az átigazolási szezonon kívül is – igazolhat utánpótlást. A Real Madridnak tehát nem kell megvárnia januárt, amennyiben Ancelottiék úgy érzik, hogy szükség van új játékosra, azonnal hozhatnak valakit.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 17., vasárnap 12:09
VdB azt mondta, hogy semmi komoly, csak elővigyázatosságból cserélte le.tubatibi írta:Alonso sérüléséről mi a hír? Hány hetes kihagyás vár rá?
Sir Xabi![]()
isten pedig.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 17., vasárnap 12:03
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. november 17., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 17., vasárnap 11:57
Már lassan ke kellene mondania a válogatottságot,mert ha egészséges brutál mennyi meccset játszik egy szezonban.Direkt szopatja az ilyen túrákkal a Real játékosait, de főleg Xabit. Nem láttam sok spanyol meccset, de az összefoglalókból nekem az tűnt ki, hogy ezeken a világ végén játszott meccseken Xabi játszott legtöbbet.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. november 17., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. november 17., vasárnap 10:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 17., vasárnap 10:33
Válogatott voltMatt009 írta:Mert azért az nehezen magyarázható, hogy Faubert miért tűnt jó ötletnek...
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem