Sok futóbolondot kisérnek autóval, kérdés ki meri rád alapozni az evés-ivását ?hehetheoriginal írta: autóval lehet?![]()
Viccen kivül gyertek, rohadtflash ahogy éjszaka vonszolod magad a sötétben és saját magaddal beszélgetsz hogy ébren maradj.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 11., kedd 15:07
Sok futóbolondot kisérnek autóval, kérdés ki meri rád alapozni az evés-ivását ?hehetheoriginal írta: autóval lehet?![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 11., kedd 15:03
Az eleje tényleg gáz a sok ember miatt, azt én sem szeretem. de aztán lemorzsolódik viszonylag hamar a tömeg, utána nyugi van. A Gerecse 50 az halál végig, nem is járok már.nmate írta:
Inkább beleraknék 100-at a kéken 2 nap alattTavaly sem figyeltem, Gerecse 50 volt amikor arra kéktúráztunk, hát faszomkivolt azzal a sok emberrel. Nekem a túrázásnál csend kell, ezeken meg sok ember van és még néhány beszélgetni is akar
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 11., kedd 14:54
van.ikelemen5 írta: Van kedvenc versetek?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. április 11., kedd 14:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 11., kedd 14:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. április 11., kedd 14:47
Inkább beleraknék 100-at a kéken 2 nap alattTjacks írta: Rettentő fontos dátum közeleg, nehogy lemaradjatok :
Holnap Kinizsi 100 km nevezés indul, aki szeret sétafikálni az jöjjön bátran![]()
Május végén lesz maga a túra ( ahogy mindig ), 24 óra a szintidő.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 11., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. április 10., hétfő 11:32
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 9., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: füst » 2023. április 9., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 9., vasárnap 21:44
HozzászólásSzerző: füst » 2023. április 9., vasárnap 20:50
h3x0r írta:Szerintem egy oldalon lennének.'shutterisland írta: egy hehe vs füst "atomerumuvek szerepe" diskurzus hianyzik a bekes husveti unnepek melle.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 9., vasárnap 20:18
Igen én is ezt írtam, hogy nem gondolom, hogy letekerik, mert akkor nem egyszer fordulna ez elő. Itt valami emberi mulasztás lehetett inkább, nem a gonoszmulti megfogja a pénzt ezzel hozzáállás.h3x0r írta:
Nem hinném, hogy szándékosan letekernék a hűtőket. Vagy a raktárban szúrtak el valamit vagy kivitték a hűtő elé, de fél napig nem pakolták ki, stb.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 9., vasárnap 20:17
Szerintem egy oldalon lennének.'shutterisland írta: egy hehe vs füst "atomerumuvek szerepe" diskurzus hianyzik a bekes husveti unnepek melle.![]()
Nem hinném, hogy szándékosan letekernék a hűtőket. Vagy a raktárban szúrtak el valamit vagy kivitték a hűtő elé, de fél napig nem pakolták ki, stb.csababarca írta: Lehet hogy az az egy üzlethelyiség szórakozik ezzel.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 9., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 9., vasárnap 18:52
Vettem már én is büdös húst. Undorító. Egy szerencséjük volt, ünnepnap volt másnap és nem tudtam visszavinni, és nem tartogattam mert hanyinger volt.realmadrid95 írta:Persze, nincs is jobb, mint egy hideg innivalo a melegben, viszont romlott hust arulni kicsit mas, antsz az ellenorzes soran remelem megbunteti oket. Anelkul mondom, hogy rossz indulat lenne bennem, de van aki bevasarol akar egy honapra es tobb, mint a fele a termekeknek romlott…Realista24 írta: A nagy láncok már nagyon régen lekapcsolták pl az üdítő hűtőket.
Nyár, negyven fok, rám tor a jéghideg kólát akarom érzés és mindenhol a hugymeleg kóla.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 9., vasárnap 18:45
Persze, nincs is jobb, mint egy hideg innivalo a melegben, viszont romlott hust arulni kicsit mas, antsz az ellenorzes soran remelem megbunteti oket. Anelkul mondom, hogy rossz indulat lenne bennem, de van aki bevasarol akar egy honapra es tobb, mint a fele a termekeknek romlott…Realista24 írta: A nagy láncok már nagyon régen lekapcsolták pl az üdítő hűtőket.
Nyár, negyven fok, rám tor a jéghideg kólát akarom érzés és mindenhol a hugymeleg kóla.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 9., vasárnap 18:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 9., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 9., vasárnap 18:22
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem