RealAsensio írta:
Az eroszak, az eroszak, es nem Valverde kezdte. A szobeli bantalmazas is bantalmazas, akarmennyire hopihe vilagot elunk. En buszke vagyok Federe, mert meg ilyen korulmenyek kozott is ugy intezte el, hogy ne legyen 80.000 ember szemtanuja, meccs utan, mint a megyeben, lerendezte. Buszke vagyok ra, mert kiallt magaert, kiallt a csaladjaert, megvedte a gyermeket es a feleseget, es az a taho megkapta melto bunteteset.

Van egy hatar, amit nem lepunk at, van egy szint, ami ala nem sullyedunk. Ha megis, akkor legyen szives vallalni a kovetkezmenyeket.
Ui: termeszetesen nem tamogatom, hogy mindenki igy intezze el, ha serelem eri, de akkor a Baena feleket is valahogy meg kellene fogni.
Engem egyébként elszomorít, hogy az egészséges trashtalkból átmegy ide a sport, a kölcsönös tisztelet meg sehol. Azt sem tudom, hogy ez a banea mennyi idős, de pl ott van Gavi is, egyik sem való élsportba, ezt többszörösen bizonyították, ehhez képest az egyik golden boy
Még ha 100%-ig meg is értem a dolgot, magamból kiindulva a parkolóig sem lett volna önuralmam várni, akkor is többet veszíthet mint amit nyer és neki ezt tudnia kell. Lehetett volna nyilatkozni, hogy ezek hangoztak el, a liga kezdjen ezzel valamit stb, a csapat részéről lehetett volna valamit kezdeni.
Gondolom a klub most ezerrel keresi a felvételeket amik Fede mellett állhatnak, hazai stadionban voltunk, kizárt h ne kerüljön elő valami, de most igazából a közösség is megmutathatja, mert banea ellen simán fellehetne lépni, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.