Hat ez krvara nem jon jol.Realista24 írta: Na, tessek.
Alex Baena has just denounced Fede Valverde for assault.
@OndaCero_es

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 9., vasárnap 20:14
Hat ez krvara nem jon jol.Realista24 írta: Na, tessek.
Alex Baena has just denounced Fede Valverde for assault.
@OndaCero_es
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 9., vasárnap 20:10
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 9., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 9., vasárnap 20:08
Tisztaban vagyok vele, ezt irtam, hogy ez meg csak annak sem megy el a kepek alapjan.Sebestyen írta:Ezt írja a Btk:Realista24 írta:
Rendőrség egy utesbol semmit nem fog tenni. Alig látszik, meg csak könnyű testi sertés sem jonne ki belőle.
Itt a liga és a FIFA a kérdés számomra.
§ (1) Aki más testi épségét vagy egészségét sérti, testi sértést követ el. (2) Ha a testi sértéssel okozott sérülés vagy betegség nyolc napon belül gyógyul, az elkövető könnyű testi sértés vétsége miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
HozzászólásSzerző: Sebestyen » 2023. április 9., vasárnap 20:05
Ezt írja a Btk:Realista24 írta:Rendőrség egy utesbol semmit nem fog tenni. Alig látszik, meg csak könnyű testi sertés sem jonne ki belőle.gutihaz14 írta: varjuk meg meg a tenyeket meg hogy mi lesz de okosabb lett volna meccs alatt megolni mert akkor csak a liga buntette volna. se rendorseg se fifa
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 9., vasárnap 19:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 9., vasárnap 19:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 9., vasárnap 19:35
Engem egyébként elszomorít, hogy az egészséges trashtalkból átmegy ide a sport, a kölcsönös tisztelet meg sehol. Azt sem tudom, hogy ez a banea mennyi idős, de pl ott van Gavi is, egyik sem való élsportba, ezt többszörösen bizonyították, ehhez képest az egyik golden boyRealAsensio írta: Az eroszak, az eroszak, es nem Valverde kezdte. A szobeli bantalmazas is bantalmazas, akarmennyire hopihe vilagot elunk. En buszke vagyok Federe, mert meg ilyen korulmenyek kozott is ugy intezte el, hogy ne legyen 80.000 ember szemtanuja, meccs utan, mint a megyeben, lerendezte. Buszke vagyok ra, mert kiallt magaert, kiallt a csaladjaert, megvedte a gyermeket es a feleseget, es az a taho megkapta melto bunteteset.Van egy hatar, amit nem lepunk at, van egy szint, ami ala nem sullyedunk. Ha megis, akkor legyen szives vallalni a kovetkezmenyeket.
Ui: termeszetesen nem tamogatom, hogy mindenki igy intezze el, ha serelem eri, de akkor a Baena feleket is valahogy meg kellene fogni.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 9., vasárnap 19:18
Ez tény. Akkor inkább azt írom, hogy remélem ennél rosszabb már nem lesz.besteve7 írta:Hát a koncentrációját elvesztette vmikor ősszel. Azóta nála is egy kezemen meg tudom számolni hány értékelhető meccse volt.ELSiete írta: Remélem ez az egész ügy nem megy Valverde koncentrációjára, a BLben mondhatni nélkülözhetetlen, hogy jól játszon.
Remelem hamar lecseng ez az ügy, Baena mindenesetre kapja az ívet az instajan, remélem valaki a következő meccsen lerúgja csak úgy finoman, hogy érezze merre van az arra és hogy kivel szórakozott.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. április 9., vasárnap 18:15
Hát a koncentrációját elvesztette vmikor ősszel. Azóta nála is egy kezemen meg tudom számolni hány értékelhető meccse volt.ELSiete írta: Remélem ez az egész ügy nem megy Valverde koncentrációjára, a BLben mondhatni nélkülözhetetlen, hogy jól játszon.
Remelem hamar lecseng ez az ügy, Baena mindenesetre kapja az ívet az instajan, remélem valaki a következő meccsen lerúgja csak úgy finoman, hogy érezze merre van az arra és hogy kivel szórakozott.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. április 9., vasárnap 17:26
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. április 9., vasárnap 17:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 9., vasárnap 16:03
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 9., vasárnap 15:56
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. április 9., vasárnap 13:06
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 9., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. április 9., vasárnap 12:45
Maguire is bunyozott gorogorszagban aztan, abbol se lesz semmise.gutihaz14 írta: szerintem mivel a jatekosok a szovetseg egisze alatt "dolgoznak" ezert lehet kozuk de csak tipp
munkatarsadat is osszeverheted a mori 2-ben szerintem indithatnak belso vizsgalatot de lehet egyaltan nincs igazam
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 9., vasárnap 12:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. április 9., vasárnap 12:31
Nem értem, hogy m beleszólása lehet ehhez a Ligának vagy a FIFAnak. Főleg, ha a rendőrség sem tesz semmit.Realista24 írta:Rendőrség egy utesbol semmit nem fog tenni. Alig látszik, meg csak könnyű testi sertés sem jonne ki belőle.gutihaz14 írta: varjuk meg meg a tenyeket meg hogy mi lesz de okosabb lett volna meccs alatt megolni mert akkor csak a liga buntette volna. se rendorseg se fifa
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 9., vasárnap 11:12
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem