Feltétlen muszáj volt amúgy játszatni Egyenlítő-Guinea ellen, még nem volt elégszer válogatott, össze kell szoknia a csapattal.
Köszönjük Del Bosque mester.

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. november 17., vasárnap 10:07
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. november 17., vasárnap 9:57
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 17., vasárnap 9:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 16., szombat 21:59
peti_madrid írta:Visszahozzuk Faubert-t aztán keziccsókolom:D:DDD
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. november 16., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 16., szombat 19:59
Isco tul sok labdat szor el es vedekezesben se olyan eros mint mondjuk jelenleg Modric (mert az o helyen jatszana, Modric meg atmenni a jobbosra Khedira helyere). Ennek ellenere en is kiprobalnam oke egyutt.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. november 16., szombat 14:16
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 16., szombat 14:05
Ez könnyen lehet, hogy így van másoknál is. De a jelen lévő pozitívumok, amik 1-1 jó meccsen kiütköznek lényegében elhanyagolhatóak a negatívumokhoz képest. Az elmúlt közel félév fejlődése során azt lehet látni, hogy a kp gyenge (legnagyobb baj, ha ez javulna, akkor a többi baj is szignifikánsan kisebb lenne), a védelem szintén gyenge (pedig papíron a védelem benne van a top 3 legerősebb védelem között a klubcsapatokat tekintve), és ezekben nem történik változás. Egyedül a támadósor fejlődése kiemelendő, mert az látványos, de inkább köszönhető Bale jelenlétének és közepesen jó játékának (tudom, hogy még jobb is lehet), semmint edzői húzásnak, vagy a kp javulásának.Mert jelenleg akar mikor irsz hosszabban, az elso gondolatom az, hogy vajon most mi nem tetszik Matt-nek.
Februárra kijózanodnak.ezeket nagyon elhiszitek
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 16., szombat 13:21
Hogy mivaaaan?a többiért nem lenne AKKORA kár, mert pótólhatók.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. november 16., szombat 13:06
Attòl, hogy sokszor ismételsz meg egy nyilvànvalò ostobaságot még nem válk igazzá, hanem ugyanùgy baromság marad.
hát most agyatlan helyett agyatlan.. ugyanott vagyunk![]()
na de amit a kedira topikba írtam, "Nulla perces kazemiróval is UGYANOTT vagyunk" mint kedirával, hát ha még be is épül
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 16., szombat 12:57
Esetleg egy használt Khedirát fel tudunk ajánlani.GT37 írta:torjack írta:Majd elhozzuk Dembelét a Spurs-ből. Úgyis remekül tudunk velük bizniszelni. Deal, GT?
![]()
Ha cserébe odaadjátok Modricot, akkor mehet.![]()
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. november 16., szombat 12:55
Ő kéne ide igazán vagy Gago kölcsönbe egy fél évre ... Esetleg Gravesent visszahívni egy fél évet még játszaniLass
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 16., szombat 12:38
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 16., szombat 12:38
hát most agyatlan helyett agyatlan.. ugyanott vagyunkCobra11 írta:Én csak abban bízom hogy Ancelotti nem DM-et akarja Khedira helyére belső középpályásnak. Nagyon rossz ötlet lenne mert szegénynek nincs agya. Amit az idén nyújt az nagyon szép és jó, sokszor visszazár adja befelé a labdákat meg sok sok ilyesmi viszont középre már agy is kell és nem lehet azt csinálni mint a szélen.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 16., szombat 12:35
torjack írta:Majd elhozzuk Dembelét a Spurs-ből. Úgyis remekül tudunk velük bizniszelni. Deal, GT?
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 16., szombat 12:33
Majd elhozzuk Dembelét a Spurs-ből. Úgyis remekül tudunk velük bizniszelni. Deal, GT?De Valaki biztos jön.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 16., szombat 12:32
Egy CR-Modric serulesnel eleg durvan visszaesne a csapat teljesitmenye.attareal írta:Hát, remélem Cr-el nem csinálnak semmit, meg Modriccal, a többiért nem lenne AKKORA kár, mert pótólhatók.
Lassoroszisti írta:Aztán télen valaki biztos jön , és biztos nem Vidal,Pogba,Gündogan lesz.(Bl miatt) Olyan jön aki Bl-ben nem játszott. És szerintem fél év kölcsön lesz egy ilyen Essien kaliberű játékos vagy meg ilyen Kondogbia vonulatra gondolok(aminek semmi értelme) ... De Valaki biztos jön.
Isco tul sok labdat szor el es vedekezesben se olyan eros mint mondjuk jelenleg Modric (mert az o helyen jatszana, Modric meg atmenni a jobbosra Khedira helyere). Ennek ellenere en is kiprobalnam oke egyutt.attareal írta:Miért temetitek Iscot?
Mert Khediranak olyan sok agya vanCobra11 írta:Én csak abban bízom hogy Ancelotti nem DM-et akarja Khedira helyére belső középpályásnak. Nagyon rossz ötlet lenne mert szegénynek nincs agya. Amit az idén nyújt az nagyon szép és jó, sokszor visszazár adja befelé a labdákat meg sok sok ilyesmi viszont középre már agy is kell és nem lehet azt csinálni mint a szélen.
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. november 16., szombat 12:12
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 16., szombat 12:10
Miért temetitek Iscot?h3x0r írta: Khedira serulese: orulok hogy kikerul a kezdobol, mert egyszeruen nem valo oda. A seruleset viszont sajnalom, mert a jelenlegi keretben helye van, arrol nem is beszelve, hogy nyaron joval olcsobban tudnank csak eladni.
ki potolhatja? Szerintem DM fog jatszani a helyen, Iscoval a helyen szerintem nem eleg stabil a kozeppalya (habar ezt is kiprobalhatnank parszor), mig Casemiro nincs jatekban.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. november 16., szombat 12:07
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem