Kepának a nyaka fél méter, azzal sokra nem megy a kapuban, azért tűnik alacsonynakhehetheoriginal írta: Nezz mar ra egy szogletnel, amikor korbealljak, egy presence nelkuli kis semmi törp, tipikus spanyol nyikhaj hülyegyerek.
mint valami kisovis
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 8., szombat 17:15
Kepának a nyaka fél méter, azzal sokra nem megy a kapuban, azért tűnik alacsonynakhehetheoriginal írta: Nezz mar ra egy szogletnel, amikor korbealljak, egy presence nelkuli kis semmi törp, tipikus spanyol nyikhaj hülyegyerek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. április 8., szombat 17:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 8., szombat 16:56
HozzászólásSzerző: ghost » 2023. április 8., szombat 16:53
wiki szerint 189. egyébként sztem iróniából írta, hogy nem érte el a közel 190 centis magasságával.Nika91127 írta: 186![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 8., szombat 16:50
Sosem győződ megNika91127 írta:https://www.reddit.com/r/chelseafc/comm ... s_a_short/hehetheoriginal írta: Hat persze![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. április 8., szombat 16:48
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 8., szombat 16:44
https://www.reddit.com/r/chelseafc/comm ... s_a_short/hehetheoriginal írta: Hat persze![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 8., szombat 16:43
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 8., szombat 16:38
186hehetheoriginal írta: 160 centis kepa azt is elerte akkor jovan![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 8., szombat 16:32
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. április 8., szombat 14:08
mekktomi mutatja a fukkothehetheoriginal írta:ez a mu a retardalt antonival az elen, ennyi ziccert elbaszni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 8., szombat 13:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 8., szombat 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 8., szombat 13:38
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 8., szombat 13:25
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 8., szombat 12:44
Nem értelek, bár lehet inkább te nem érted sztem. Nincs ‘kimondva’ hogy PL kell, hosszú távon szeretnék hogy a klub minél sikeresebb, és fenntarthatóbb legyen. Az 5. osztályban egy jó csapat nem tudja fenntartani magát, lezülled, mert kevés a bevétel, a játékosok viszont itt se olcsók. Õk is a színészek plusz pénzébõl illetve marketing erejébõl élnek meg, korábban meg a szurkolók ingyen dolgoztak, illetve tagdíjakat fizettek és ebbõl ment a játékos fizu például. Ez nyilván nem fenntartható. A 4. osztály egy nagy ugrás lenne a rendszeres bevételhez (amit persze továbbra is tudnak majd ügyes marketing meg PR trükökkel támogatni).'shutterisland írta: en is szeretem az ilyen storykat, csak nem tudom, hogy vezet e ez valahova hosszu tavon.
azert a 3. ligaig is rengeteg lovet kell tolni egy amator csapatba, hat meg pl a champo-ig.
ott mar olyan fizuk vannak, hogy az eszem megall, ahhoz kepest, hogy csak a masodik liga.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. április 8., szombat 12:32
Amugy en is igy vagyok ezzel, miota neztem a sorozatot fullra kovetem a meccseiket meg szurkolok nekik. Nagyon remelem, hogy feljutnak, a kovetkezo meccs sorsdonto lesz.sebydani írta: Én is szurkolok nekik, a sorozat óta követem őket. Sokkal jobban érdekel a Wrexham jelenleg mint bárki a besztlígben.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 8., szombat 12:19
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. április 8., szombat 11:36
Sorozatban is megmondták, hogy mindenképp, minél előbb fel kell jutni a 4ed osztályba. Ahogy írták, az az első profi liga, jóval több pénzzel és lehetőséggel. A két csatár, akiket sikerült odavinni is csoda volt. Profi ligabol lejebb mentek az amatőrök közé.'shutterisland írta: tekintve, hogy ott szalltak meg a negyedik ligas csapatok a 4 csillagos szallodaban, ahol dolgoztam, sejtettem, mert lattam parszor a szamlaikat.![]()
de abbol a szempontbol kerdem, hogy pl remy miert szurkol ennek, mert igazabol kulsoskent ez szinte tokmindegy hacsak nem szurkolo az ember vagy mondjuk ez nem egy hosszutavu projekt resze, hogy fel legyenek huzva a PL-ig, mert akkor erdekessegkent en is kovetnem fel szemmel a sorsukat majd.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. április 8., szombat 10:53
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem