https://www.reddit.com/r/chelseafc/comm ... s_a_short/hehetheoriginal írta: Hat persze![]()

Premier League
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Re: Premier League
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
186hehetheoriginal írta: 160 centis kepa azt is elerte akkor jovan![]()

- hehetheoriginal
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mekktomi mutatja a fukkothehetheoriginal írta:ez a mu a retardalt antonival az elen, ennyi ziccert elbaszni
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet jobban beszippantja a sztori azokat, akik szerettek a sorozatot, de azert egy eredmenyek.com-on bepipalast nekem is megert, hadd lam remy eljinxeli e nekik.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Teljesen jó a koncepció, a körítés és a hype. Kornak és elvárásoknak megfelelő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
jo hat az, hogy egy klub az 5.-bol a 4. osztalyba feljut e, arra en magamtol nem kapnam fel ennyire a fejemet, ezert kerdeztem azoktol, akik kovetik melyebben oket es nezik a sorit, hogy sportszakmailag ez valami hosszu tavu nagy projekt sok penzt beleolve, vagy "csak" semi-probol akarnak eggyel feljebb lepni.
utobbinak is megvan a haszna es romantikaja nyilvan, de ha ennyirol szol csak a sztori, akkor szerintem kicsit tul nagy a hype.
utobbinak is megvan a haszna es romantikaja nyilvan, de ha ennyirol szol csak a sztori, akkor szerintem kicsit tul nagy a hype.
Nem értelek, bár lehet inkább te nem érted sztem. Nincs ‘kimondva’ hogy PL kell, hosszú távon szeretnék hogy a klub minél sikeresebb, és fenntarthatóbb legyen. Az 5. osztályban egy jó csapat nem tudja fenntartani magát, lezülled, mert kevés a bevétel, a játékosok viszont itt se olcsók. Õk is a színészek plusz pénzébõl illetve marketing erejébõl élnek meg, korábban meg a szurkolók ingyen dolgoztak, illetve tagdíjakat fizettek és ebbõl ment a játékos fizu például. Ez nyilván nem fenntartható. A 4. osztály egy nagy ugrás lenne a rendszeres bevételhez (amit persze továbbra is tudnak majd ügyes marketing meg PR trükökkel támogatni).'shutterisland írta: en is szeretem az ilyen storykat, csak nem tudom, hogy vezet e ez valahova hosszu tavon.
azert a 3. ligaig is rengeteg lovet kell tolni egy amator csapatba, hat meg pl a champo-ig.
ott mar olyan fizuk vannak, hogy az eszem megall, ahhoz kepest, hogy csak a masodik liga.
Reynolds meg Rob színészek. Gazdagok, de nem olajmilliárdosok. Annyi pénzük nincs hogy saját pénzbõl topcsapatot építsenek, hacsak nem sikerül ezt belülõl, okos döntésekkel, jó klub hátteret felépítve elérni. Hogy ez meddig tud vezetni az majd kiderül, de nemtudom miért attól teszed függõve hogy ’vezet e valahová’, hogy kijelentik e, hogy PL a cél. Nyilvánvalóan ideális esetben az, de minek ezt a pluszt terhet rárakni mindenkire elõre? Idén biztos nem nem tudják ugye ezt elérni, majd esetleg 10 év múlva.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy en is igy vagyok ezzel, miota neztem a sorozatot fullra kovetem a meccseiket meg szurkolok nekik. Nagyon remelem, hogy feljutnak, a kovetkezo meccs sorsdonto lesz.sebydani írta: Én is szurkolok nekik, a sorozat óta követem őket. Sokkal jobban érdekel a Wrexham jelenleg mint bárki a besztlígben.
Amugy hatalmas a hype korulottuk, minden meccsen telthaz (10k nezo), a noi csapatuk megnyerte a bajnoksagot, kesz vannak a tervek az uj stadionra, nyaron pedig amerikaba utaznak felkeszulesi meccsekre, es a United ellen is jatszanak egy meccset. Ezt pedig Reynolds, McElhenney es Sir Alex jelentettek be egy kis videoba.

- 'shutterisland
en is szeretem az ilyen storykat, csak nem tudom, hogy vezet e ez valahova hosszu tavon.
azert a 3. ligaig is rengeteg lovet kell tolni egy amator csapatba, hat meg pl a champo-ig.
ott mar olyan fizuk vannak, hogy az eszem megall, ahhoz kepest, hogy csak a masodik liga.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Sorozatban is megmondták, hogy mindenképp, minél előbb fel kell jutni a 4ed osztályba. Ahogy írták, az az első profi liga, jóval több pénzzel és lehetőséggel. A két csatár, akiket sikerült odavinni is csoda volt. Profi ligabol lejebb mentek az amatőrök közé.'shutterisland írta: tekintve, hogy ott szalltak meg a negyedik ligas csapatok a 4 csillagos szallodaban, ahol dolgoztam, sejtettem, mert lattam parszor a szamlaikat.![]()
de abbol a szempontbol kerdem, hogy pl remy miert szurkol ennek, mert igazabol kulsoskent ez szinte tokmindegy hacsak nem szurkolo az ember vagy mondjuk ez nem egy hosszutavu projekt resze, hogy fel legyenek huzva a PL-ig, mert akkor erdekessegkent en is kovetnem fel szemmel a sorsukat majd.
De Ben Foster kapus is kezdőbe ment 40 évesen... Gondolom kell a tapasztalata. Meg a vlogja népszerűsége....
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én is szurkolok nekik, a sorozat óta követem őket. Sokkal jobban érdekel a Wrexham jelenleg mint bárki a besztlígben.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jo a sztorijuk. All time 3. Legoregebb mukodo csapat is raadasul.
Mindig szerettem ezeket a tundermeseket.
Reynoldsot is birom. Szurkolotab is nagyot megy.
Mindig szerettem ezeket a tundermeseket.
Reynoldsot is birom. Szurkolotab is nagyot megy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Remy just being Remy.
Nagy hype van körülötte amióta Ryan Reynolds az egyik tulajdonos, valami dokumentum filmet is csináltak róluk ami népszerű lett Amerikában
Ezen kívül sportszakmai háttere nem sok van
Ezen kívül sportszakmai háttere nem sok van
- 'shutterisland
tekintve, hogy ott szalltak meg a negyedik ligas csapatok a 4 csillagos szallodaban, ahol dolgoztam, sejtettem, mert lattam parszor a szamlaikat.
de abbol a szempontbol kerdem, hogy pl remy miert szurkol ennek, mert igazabol kulsoskent ez szinte tokmindegy hacsak nem szurkolo az ember vagy mondjuk ez nem egy hosszutavu projekt resze, hogy fel legyenek huzva a PL-ig, mert akkor erdekessegkent en is kovetnem fel szemmel a sorsukat majd.

Sokkal több bevétel van, az az elsõ profi liga. Sosem football managereztél?'shutterisland írta: miert, mi lesz, ha 4. ligasak lesznek ?
vannak nagy tervek, hogy mondjuk fel lesznek pumpalva majd a pl-ig ?

- 'shutterisland
miert, mi lesz, ha 4. ligasak lesznek ?