Nem értelek, bár lehet inkább te nem érted sztem. Nincs ‘kimondva’ hogy PL kell, hosszú távon szeretnék hogy a klub minél sikeresebb, és fenntarthatóbb legyen. Az 5. osztályban egy jó csapat nem tudja fenntartani magát, lezülled, mert kevés a bevétel, a játékosok viszont itt se olcsók. Õk is a színészek plusz pénzébõl illetve marketing erejébõl élnek meg, korábban meg a szurkolók ingyen dolgoztak, illetve tagdíjakat fizettek és ebbõl ment a játékos fizu például. Ez nyilván nem fenntartható. A 4. osztály egy nagy ugrás lenne a rendszeres bevételhez (amit persze továbbra is tudnak majd ügyes marketing meg PR trükökkel támogatni).'shutterisland írta: en is szeretem az ilyen storykat, csak nem tudom, hogy vezet e ez valahova hosszu tavon.
azert a 3. ligaig is rengeteg lovet kell tolni egy amator csapatba, hat meg pl a champo-ig.
ott mar olyan fizuk vannak, hogy az eszem megall, ahhoz kepest, hogy csak a masodik liga.
Reynolds meg Rob színészek. Gazdagok, de nem olajmilliárdosok. Annyi pénzük nincs hogy saját pénzbõl topcsapatot építsenek, hacsak nem sikerül ezt belülõl, okos döntésekkel, jó klub hátteret felépítve elérni. Hogy ez meddig tud vezetni az majd kiderül, de nemtudom miért attól teszed függõve hogy ’vezet e valahová’, hogy kijelentik e, hogy PL a cél. Nyilvánvalóan ideális esetben az, de minek ezt a pluszt terhet rárakni mindenkire elõre? Idén biztos nem nem tudják ugye ezt elérni, majd esetleg 10 év múlva.