Mert jelenleg akar mikor irsz hosszabban, az elso gondolatom az, hogy vajon most mi nem tetszik Matt-nek.
Ez könnyen lehet, hogy így van másoknál is. De a jelen lévő pozitívumok, amik 1-1 jó meccsen kiütköznek lényegében elhanyagolhatóak a negatívumokhoz képest. Az elmúlt közel félév fejlődése során azt lehet látni, hogy a kp gyenge (legnagyobb baj, ha ez javulna, akkor a többi baj is szignifikánsan kisebb lenne), a védelem szintén gyenge (pedig papíron a védelem benne van a top 3 legerősebb védelem között a klubcsapatokat tekintve), és ezekben nem történik változás. Egyedül a támadósor fejlődése kiemelendő, mert az látványos, de inkább köszönhető Bale jelenlétének és közepesen jó játékának (tudom, hogy még jobb is lehet), semmint edzői húzásnak, vagy a kp javulásának.
Mellesleg én a kp-t nem az átlaghoz mérem. A Real játékát nem azokhoz kell hasonlítani, akiknél jobbak vagyunk, hanem azon csapatokhoz, akik jelenleg jobbnak tűnnek. Ez jelenleg 2-3 csapat. Ebből látszik, hogy én nagyon erősnek és jónak tartom a csapatunkat, de én addig nem leszek elégedett, amíg miénk nem lesz a legerősebb csapat, vagy a csapatunk nem lesz minimum 50-50% os esélyes a legjobb csapatokkal. Mert akkor lehet azt mondani, hogy a Real a méltó helyén van. Jelenleg azért van 2-3 csapat, akik ellen féltem a Realt.
Ja és még egy dolog. 224 milliós csatársorral és kb.: 500 milliót érő kezdővel nem elfogadható az, hogy a spanyol bajnokság 3. helyén állunk. Tudom, hogy ez nem a végeredmény, és nagyon meg lennénk lepődve, ha az Atma előttünk végezne, de a jelenlegi szituáció tarthatatlan. És nem azért vagyunk itt, mert a csapat nincs kész, és sok pontot szórunk el kicsik ellen, hanem mert elbuktunk 2 rangadót. A rangadókon pedig a legkevésbé szokott számítani az adott forma, vagy a csapat építés aktuális szintje.
ezeket nagyon elhiszitek

Februárra kijózanodnak.