Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 7., péntek 11:29

Majd most jönnek a nagymeccsek, lehet bizonyítani. Irritáló amit csinál ez nem is kérdés de ha rúg megint egy gólt bl döntőben leszarom.

Azért Céronaldot felhívhatná, hogy kell az ilyen provokációkat kezelni. A klubvb badge simogatása pl megfelelő, nem kell leállni veszekedni mindenkivel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. április 7., péntek 11:26

Nem kell ezeket annyira komolyan venni sztem.
Vini jó példa a honnan - hová kategóriára.
Szerintem ebben is fog majd fejlődni.
Nem akarok hibákat keresni. Visszaadtuk a tavalyit. Örülök, happy van.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 7., péntek 11:20

Értem, hogy a miénk meg minden, de nem értem miért véditek ennyire elvakultan. Rá kell nézni, meg kell nézni meccsek közben és aki nem érti mit lát is tök egyértelműen megmondja, hogy egy kis hülyegyerek. Nagy tehetséggel van megáldvam tud szép dolgokat csinálni, de erre építeni manapság már édeskevés. Elég egyetlen egy sérülés ami után már nem megy úgy a sprint, nem mozog úgy a boka és mi marad? Persze tudom, hogy ebből kiindulni faszság, nem kell leírnotok sem, de volt már egy Jesénk aki nagyon jól indult aztán láttuk mi lett belőle.
Lehet valaki bármekkora tehetség, ha ilyen szinten elgurul a gyógyszer egy ilyen győzelem alatt, akkor az nem lesz nem hogy aranylabdás, de hosszútávon meghatározó játékos sem. Abban a pillanatban, ahogy kap egy fejben top, teljesítményben okés vetélytársat maga mellé lefog főni. A számait meg lehet hozná Rodrygo is ha konstans bal oldalon kapna szerepet, szóval én annyira nem vagyok meggyőzve a teljesítményével.
Ez igazából olyan, hogy embere válogatja, de én nem azt akarom látni, hogy a Real Madrid játékosa a nagy meccseken bíróval, közönséggel, játékosokkal vitatkozik szinte megállás nélkül. Továbbra is, egy győztes sima meccsen...mi lett volna ha vereségre állunk? Sima piros.
Megértem mind a kettő oldalt, de ezzel valamit kezdeni kell, főleg Vininek, mert tényleg elég lesz neki egy edző váltás és más mezben találja magát.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. április 7., péntek 11:14

Ez a ha úgy dob a gép a vicc volt csak lemaradt a :mrgreen: . Azért írtam ZZ-t is,mert neki is “úgy dobott a gép” hogy a klasszikust idézzem.
Sztíív, ne vickelődjél ezen a fórumon ilyenekkel, kapjuk itt a leszavazást :lol: :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 7., péntek 11:12

Többször megfogadtam, hogy nem írok ide többet, de mindig megszegem, aztán megyek pihenni :lol:

A top3 játékosunk volt a meccsen, vezető gól (persze van aki azt is kritizálta), kiharcolt tizi, gólpassz, de a játéka egyeseknek nem volt elég jó. Hát mi kéne még? 3 gól + gólpassz? :D Ahhoz sok kakaót kell még meginni. Karimnak is sok év kellett hozzá.

Balhé: azt azért senki ne vegye észre, hogy a balhénál az az Araujó volt a kirobbantó, akivel elvileg jóban vannak. Nemtudni, hogy pontosan mi történt, de nem úgy nézett ki, hogy a közönség miatt borult a bili. ZZ óta tudjuk, hogy mindenkit ki lehet borítani, főleg ezeket a nyikhaj, újhullámos kölköket. Itt egy másik videó, hogy mennyire könnyen pukkan el mindenki agya: https://www.youtube.com/watch?v=zRl9FW8nGcs

A kölök jelenleg (és tavaly) a világ egyik legjobb balszélsője (ugye a teknőc inkább csatár). Bizonyít a spanyol ligában és a BL-ben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ghost

HozzászólásSzerző: ghost » 2023. április 7., péntek 10:56

lehet nem szeretni meg lehülyézni, de nélküle kurva nagy szarban lennénk jelenleg.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2023. április 7., péntek 10:54

Mickey írta:
Steve írta: Btw én Vinit valahogy nem veszem komolyan. Hasznos emberke, mert ha “úgy dob a gép”(mint a szerencsés Zidanenak) akkor hozza a különbséget.De felállt védelem ellen, ahova ész kell, sokszor kevés.

Nekem nincs bajom vele, nem zavar, de nem egy Ronaldo, vagy CR na.

Szurkolok neki, hogy minél sikeresebb legyen.
Ha úgy dob a gép? :lol: :mrgreen:
Baszhatnánk, ha még őt is kivennénk onnan ...

de azért, fejben vannak bajok nála
Ez a ha úgy dob a gép a vicc volt csak lemaradt a :mrgreen: . Azért írtam ZZ-t is,mert neki is “úgy dobott a gép” hogy a klasszikust idézzem.

A mondandóm lényege az lett volna, hog nem valószínű, hogy korszakos zseni lesz(de ne vegyük el az esélyt), de a különbséget így is ő teremti meg.

Megvannak a hülyeségei, de szerintem jó gyerek és szurkolok neki, hogy minél sikeresebb legyen.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. április 7., péntek 10:50

Steve írta: Btw én Vinit valahogy nem veszem komolyan. Hasznos emberke, mert ha “úgy dob a gép”(mint a szerencsés Zidanenak) akkor hozza a különbséget.De felállt védelem ellen, ahova ész kell, sokszor kevés.

Ha úgy dob a gép? :lol: :mrgreen:
Baszhatnánk, ha még őt is kivennénk onnan ...

de azért, fejben vannak bajok nála
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 7., péntek 10:36

Konkretan a goljaink donto tobbsege valamilyen formaban tole indul. Szerintem Mbappen kivul nincs aki jelenleg baltamadokent tobbet tudna hozzaadni a vilagon. El kell tekinteni a fszsagaitol, Ancelottinak kene elbeszelgetnie vele. De gondolom ez mar nyilvan megtortent, talan ahogy idosodik majd kepes lesz erettebben viselkedni.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 7., péntek 10:02

legyen balhé, hergelje a szurkolokat, ellenfeleket, en leszarom, de a teljesitmenyere nem hathat negativan, sőt inkabb benzinnek kéne lennie a tűzre (mint pl ceronaldo).
de nem ez van altalaban, idei minta alapjan.
az meg, hogy a sajat csapattarsaddal is leallsz vitazni, annyira ledobod a láncot, mi több ellököd, hogy hagyjon békén, ilyet nem lehet. kurvanagy pofont csaptam volna le neki, az egesz vilag rajta röhög, hogy annyira hópihe meg gyenge fejben, hogy a saját csapattarsaira se hallgat, akik sokkal tapasztaltabbak es többet ertek el...
annyira ostoba, hogy nem fogja fel, hogy saját magaval baszik ki, mikozben csak ki kellett volna huznia magát, mosolyogva rámutatni a cimerre, meg az eredmenyjelzore, aztan vigyorogva arrebbsetalni, a magas utat valasztva; az meg jobban faj es felbassza a vesztes felet, mert latja, hogy ha mar a sportban elvertek oket a faszba, de meg szemelyeskedni se sikerul, nem lehet ezt az embert kizökkenteni, mert stabil es erős fejben.

de vagy nem mondjak el ezt neki, vagy hiaba mondjak, ledobja a chip az agyában...
thereisonly1ronaldo

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. április 7., péntek 9:53

Azért nagyon ne dugjátok a fejeteket a homokba, ha nem itt játszana top 3 legutáltabb játékos lenne a fórumon kb. :D

Gyűlölik mert provokatív - provokatív, mert gyűlölik. Ez egy ördögi kör ami akkor ér véget ha az okosabbik enged. A szurkoló az nem okos, és egyelőre Vini sem.

Mondjuk én speciel most viccesen fogtam fel, klasszikuson kell a balhé a sok bealvós laliga meccs után, pláne ha ilyen idegbeteg gavik vannak a túloldalon is.

Aztán eljön az idő amikor kibaszik a csapattal mert kiállítják a vergődései miatt, az már nem lesz annyira vicces.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. április 7., péntek 9:46

Ugyanmar nem ezek miatt idegbeteg. Alapbol az szerintem, iszonyat konnyen kizokkentheto. Pedig meg jobb lenne ha csak a jatekkal foglalkozna. 0-4utan ki kene oket rohognie, meg mosolyogni akarmilyen zrikát kap. Ha forditva az eredmeny megertem h balhezik es frusztralt de egy 0-4ey oriasi meccs utan ne csinaljon mar ilyeneket tok felesleges.

Ezek mellett gol, golpassz, kiharcolt tizi. Es a golpassz az ev golpassza. B-)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 7., péntek 9:42

realmadrid95 írta: Egyebkent sokan kerdeztetek, hogy miert volt ennyire elkattanva… kikerult par video, az egyiket toroltek mar. Mar a meccs elott elkezdtek skandalni, hogy Vinicius halj meg. Stadionnal, ahogy vonultak be a jatekosok, ott is folytattak. Amit toroltek, ott a meccs utolso 10 perceben ujra elkezdtek.
realmadrid95 írta: Most nezem, hogy igazabol minden El Classicon ez megy.

https://sportsbrief.com/football/barcel ... icius-die/

Meg jo, hogy a liga fellep ez ellen is. :ike:
LOL. ennyire gyenge ne legyen már valaki.....
majd leültetjük anyát a kispadra, hogy megtörölgesse a pityergést. :coffee:
emiatt kelt ki ennyire magából? egy győztes meccsen?
szégyen bazmeg.

rendes vilagban nem kéne aranylabdara eselyesnek lennie, de manapsag mar barmi lehet, barkit odaengednek, mert nincs szint.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 7., péntek 9:37

Most nezem, hogy igazabol minden El Classicon ez megy.

https://sportsbrief.com/football/barcel ... icius-die/

Meg jo, hogy a liga fellep ez ellen is. :ike:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 7., péntek 9:19

Egyebkent sokan kerdeztetek, hogy miert volt ennyire elkattanva… kikerult par video, az egyiket toroltek mar. Mar a meccs elott elkezdtek skandalni, hogy Vinicius halj meg. Stadionnal, ahogy vonultak be a jatekosok, ott is folytattak. Amit toroltek, ott a meccs utolso 10 perceben ujra elkezdtek.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. április 7., péntek 9:05

Sztem hatalmas potenciál van benne.
Ha képes fejben összeszedni magát, akkor sztem aranylabda le fog esni neki a jövőben.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2023. április 7., péntek 0:20

Btw én Vinit valahogy nem veszem komolyan. Hasznos emberke, mert ha “úgy dob a gép”(mint a szerencsés Zidanenak) akkor hozza a különbséget.De felállt védelem ellen, ahova ész kell, sokszor kevés.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2023. április 7., péntek 0:13

hehetheoriginal írta: örülök, hogy nehanapjan kicsit pihenhetek, mert akad egy ilyen udvari bolond, aki helyettesit, es kelti a feszkot, en meg ciccentem a sört es elvezem az esemenyeket :mrgreen:
Nyugdíj. :mrgreen: :coffee:

A ricki fiú csak simán keresi a feszkót, annyira nem ősbolond, mint te.Gyenge másolat így.

Szóval mégsem nyugdíj, bármennyire is vén fax vagy. :agree:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 6., csütörtök 22:21

Aranyos vagy rikárdó, de azert ennel tobb kell :lol:
thereisonly1ronaldo

golrick

HozzászólásSzerző: golrick » 2023. április 6., csütörtök 21:49

hehetheoriginal írta: örülök, hogy nehanapjan kicsit pihenhetek, mert akad egy ilyen udvari bolond, aki helyettesit, es kelti a feszkot, en meg ciccentem a sört es elvezem az esemenyeket :mrgreen:
Nekem tetszik, hogy ennyire zavar amiért szóvá tettem Reyest és még néhány butaságodat :lol:

Vissza: