amugy gondoltam már rá heti eccer a csapatról csacsogni, de előbbutóbb repetitiv lenne sztem, hogy en csak állandoan szidom kutyába a bandát, es semmi se elég jó

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 7., péntek 11:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 7., péntek 11:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 7., péntek 10:42
az, hogy ingyér dolgozzak hogyneBlancoMark írta: Inditsunk szavazast arrol hogy mondjuk egy 4-tagu Madridom podcastben kik lennenek a szereplok. Hazigazda hehe, vendegek Raisen, golrick, kefires Barcas gyerek.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 7., péntek 10:38
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. április 7., péntek 10:33
Mondjuk ez valid érv, meggyőztél'shutterisland írta:ugyanazert, amiert pl bena tiktok videokkal bohockodik kismillio ember, mert most ennek van divatja es mert a kozleskenyszer nagy ur.Akkor az ilyen a faszért készít podcastet?
madridom podcast lesz ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 7., péntek 10:29
ugyanazert, amiert pl bena tiktok videokkal bohockodik kismillio ember, mert most ennek van divatja es mert a kozleskenyszer nagy ur.Akkor az ilyen a faszért készít podcastet?
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. április 7., péntek 10:18
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. április 7., péntek 8:58
Akkor az ilyen a faszért készít podcastet?'shutterisland írta: nem vedve oket, de azert nem egyszeru mikrofonba/hangrogzitore ertelmesen, osszeszedetten beszelni.
ezekre akkor jovok ra mikor visszahallgatom a voice klipeket, amikben a kozeli ismerosokkel kommunikalunk.
szoismetles, nyelvbotlas, nyakatekert megfogalmazasok, es ott meg csak az a nyomas sincs rajtad, hogy pl eloben megy vagy nem lehet ujra venni, mert ujra lehet azonnal.![]()
az ilyen lelkes amatoroket en is ki szoktam hagyni a lejatszasi listamrol, de nem konnyu mufaj, legyen az realos, barcas, vagy peet.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 7., péntek 0:33
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. április 7., péntek 0:26
Az a gond, hogy régen az emberek tisztelték a sportot, a focit is. Utána olvastak dolgoknak, értelmesen megnyilvánultak.Halfkey írta:Egyszer élek, én ezt meghallgattam, nem is tudtam hogy van ilyen. Az hogy Barca irányba elfogultság azzal nincs is gondom, szurkolói podcast, ez a célközönség.
De ezt az iszonyat amatõr kivitelezést szenvedés volt hallgatni. Konkrétan a podcast fele az hogy ‘de Bence’, ‘ez nemigaz Bence’, ‘ezt mégis hogy gondolod’ stb. Egy podcastben nem vitatkozunk, és nem random gondolatok ismételgetünk, hanem valami struktúrában átadjuk a különbözõ nézõpontokat.
Az audio minõségét már meg sem említem, mintha hehe CB rádiójával lett volna rögzítve.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 7., péntek 0:06
Egyszer élek, én ezt meghallgattam, nem is tudtam hogy van ilyen. Az hogy Barca irányba elfogultság azzal nincs is gondom, szurkolói podcast, ez a célközönség.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 6., csütörtök 23:05
Tudod te is ki általában a leghangosabb...MorataMartin írta: Kicsit lemaradtam a naookban a hírekkel, mi ez a dolog, hogy a Barca Tebas lemondását követeli hamis bizonyítékok miatt?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. április 6., csütörtök 22:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 6., csütörtök 21:28
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. április 6., csütörtök 21:21
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. április 6., csütörtök 21:20
Messi.ELSiete írta:| BREAKING: FC Barcelona are working on signing a “top player” this summer.
@CatalunyaRadio []
Miből![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2023. április 6., csütörtök 21:13
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 6., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 6., csütörtök 20:58
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 6., csütörtök 20:42
Szerintem ez vmilyen idegennyelvrol tukorforditas lehet.petiamadridista írta:golrick írta:
Semmi rosszindulat, de van olyan a fociban amit nem egy random, giccses és felejthető sportfilm szintjén - ahol abból a két dologból áll a csapat, hogy elmennek valahova távolra csapatépítőzni és az edző az öltözőben hatásvadász beszédeket tart - akartok értelmezni?
Én nem tartom magam egy hülyegyereknek, de ezt a hszt most nem értem.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem