https://sportsbrief.com/football/barcel ... icius-die/
Meg jo, hogy a liga fellep ez ellen is.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 7., péntek 9:37
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 7., péntek 9:19
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. április 7., péntek 9:05
Sztem hatalmas potenciál van benne.Steve írta: Btw én Vinit valahogy nem veszem komolyan. Hasznos emberke, mert ha “úgy dob a gép”(mint a szerencsés Zidanenak) akkor hozza a különbséget.De felállt védelem ellen, ahova ész kell, sokszor kevés.
Nekem nincs bajom vele, nem zavar, de nem egy Ronaldo, vagy CR na.
Szurkolok neki, hogy minél sikeresebb legyen.
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. április 7., péntek 0:20
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. április 7., péntek 0:13
Nyugdíj.hehetheoriginal írta: örülök, hogy nehanapjan kicsit pihenhetek, mert akad egy ilyen udvari bolond, aki helyettesit, es kelti a feszkot, en meg ciccentem a sört es elvezem az esemenyeket![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 6., csütörtök 22:21
HozzászólásSzerző: golrick » 2023. április 6., csütörtök 21:49
Nekem tetszik, hogy ennyire zavar amiért szóvá tettem Reyest és még néhány butaságodathehetheoriginal írta: örülök, hogy nehanapjan kicsit pihenhetek, mert akad egy ilyen udvari bolond, aki helyettesit, es kelti a feszkot, en meg ciccentem a sört es elvezem az esemenyeket![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. április 6., csütörtök 21:45
Sőt ma elégedetten biccenthetsz is, arany ászoktól eltartott kisujjal, ez a mai fiú nem semmi, őstehetséghehetheoriginal írta: örülök, hogy nehanapjan kicsit pihenhetek, mert akad egy ilyen udvari bolond, aki helyettesit, es kelti a feszkot, en meg ciccentem a sört es elvezem az esemenyeket![]()
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. április 6., csütörtök 21:43
Figyelj csak.. teljesen normálisan feltettem egy kérdést. Válasz nyilván azóta se jött, nem is várom már. Neked ugrásról szó sincs. Direkt írtam is, hogy nem ez a hszd alapján, hanem összességében kérdezem.golrick írta: Jó, de ez mi már, hogy nekem ugrik, én fociztam-e egyáltalán, a foci hús-vér sport, nem számok játszák, mert esélyekről beszélek?![]()
Már nem azért, de ha x személy annyit focizott, tisztában kellene azzal lennie, hogy bizony többször lesz jó megoldásod, ha van passzsáv, ki van szolgáltatva a védő, nincs rajtad nyomás, van időd.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 6., csütörtök 21:37
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. április 6., csütörtök 21:32
HozzászólásSzerző: golrick » 2023. április 6., csütörtök 20:41
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 6., csütörtök 20:35
Olvass bele a vs barca topikba! Most!'shutterisland írta: + zseta es cronaldoforever ?![]()
annak ellenere, hogy belem is belem all
ha kell, en birom, mikor masokkal kardozik.![]()
egyebkent sokszor jo iranybol talal bele valamibe, szerintem nem lenne kozellenseg, ha ezt nem lenne ennyire konfliktus kereso es kioktato a stilus.
de bocs az offert, viniciusnak valoban olyan teremfocis volt az az assziszt azt sajna meg kell vallani, en nem is figyeltem fel ra a videon.
lehet addigra mar nem volt kedvem a reszletekhez.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 6., csütörtök 20:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 6., csütörtök 20:27
Egyiket sem hagytátok csak kivagtam őketLiamGallagher írta: Golrick/atesz/wxyz? Soha nem fogja megunni![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2023. április 6., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 6., csütörtök 19:17
HozzászólásSzerző: golrick » 2023. április 6., csütörtök 18:57
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. április 6., csütörtök 18:31
golrick írta:Hát a foci ilyen, vannak könnyebb játékhelyzetek, vannak nehezebbek. A könnyebbek megoldása többször sikerül mindenkinek, a nehezebbek ritkábban.Mester77 írta:
Nem is feltétlenül ez a hszd miatt, hanem úgy összességében, de ne haragudj már, hadd kérdezzem meg, hogy fociztál e valaha, valamilyen szinten? Vagy bármilyen sportágban képviseltetted e magad?
Én igen, és pontosan tudom, hogy a sport nem matematika. Szép dolog a statisztika, de nem a százalékok szaladgálnak a pályán, hanem hús vér emberek.
Agyfaszt tudok kapni, mikor ilyen " pár tizedes esély"ekről van szó.
Most azon remegni, hogy én ezt tizedes esélyben írtam le, csak remegés a neked új ellen.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 6., csütörtök 18:13
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem