Messi.ELSiete írta:| BREAKING: FC Barcelona are working on signing a “top player” this summer.
@CatalunyaRadio []
Miből![]()

Az alattam lévő kommentbol.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. április 6., csütörtök 21:20
Messi.ELSiete írta:| BREAKING: FC Barcelona are working on signing a “top player” this summer.
@CatalunyaRadio []
Miből![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2023. április 6., csütörtök 21:13
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 6., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 6., csütörtök 20:58
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 6., csütörtök 20:42
Szerintem ez vmilyen idegennyelvrol tukorforditas lehet.petiamadridista írta:golrick írta:
Semmi rosszindulat, de van olyan a fociban amit nem egy random, giccses és felejthető sportfilm szintjén - ahol abból a két dologból áll a csapat, hogy elmennek valahova távolra csapatépítőzni és az edző az öltözőben hatásvadász beszédeket tart - akartok értelmezni?
Én nem tartom magam egy hülyegyereknek, de ezt a hszt most nem értem.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. április 6., csütörtök 20:39
golrick írta:Semmi rosszindulat, de van olyan a fociban amit nem egy random, giccses és felejthető sportfilm szintjén - ahol abból a két dologból áll a csapat, hogy elmennek valahova távolra csapatépítőzni és az edző az öltözőben hatásvadász beszédeket tart - akartok értelmezni?'shutterisland írta:
hat ha a csapat mentalis erejenek csokkenese neymar tavozasaval osszekotheto, az azert vet fel kerdeseket a tobbiekkel kapcsolatban akkor.
nyilvan edzokerdes is lehet emogott, a legrosszabbkor jott a gol a felido elott de lett volna 15p rendet tenni a fejekben.
HozzászólásSzerző: golrick » 2023. április 6., csütörtök 20:28
Semmi rosszindulat, de van olyan a fociban amit nem egy random, giccses és felejthető sportfilm szintjén - ahol abból a két dologból áll a csapat, hogy elmennek valahova távolra csapatépítőzni és az edző az öltözőben hatásvadász beszédeket tart - akartok értelmezni?'shutterisland írta:hat ha a csapat mentalis erejenek csokkenese neymar tavozasaval osszekotheto, az azert vet fel kerdeseket a tobbiekkel kapcsolatban akkor.Ez a kiscsapat benyomás csak Neymár távozása óta észrevehető, ugye?
nyilvan edzokerdes is lehet emogott, a legrosszabbkor jott a gol a felido elott de lett volna 15p rendet tenni a fejekben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 6., csütörtök 20:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 6., csütörtök 20:02
hat ha a csapat mentalis erejenek csokkenese neymar tavozasaval osszekotheto, az azert vet fel kerdeseket a tobbiekkel kapcsolatban akkor.Ez a kiscsapat benyomás csak Neymár távozása óta észrevehető, ugye?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. április 6., csütörtök 19:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. április 6., csütörtök 19:06
A Pool egy nagyon durvan tartalekos csapattal erte el azt az eredmeny.ANDS írta:De miért hiányzik?'shutterisland írta: ….wow egyetertek dzsivel.![]()
….
meg a roma ellen, meg a pool ellen,….
….
ilyen kulcsmomentumokban azert kijon sokszor a mentalis ero hianya.
…..
A Pool ellen volt 3 gólos előny. Tudom, a Pool annak ellenére jobb volt, viszont 3 gólról úgy leolvadni az akkor nem gyenge barcanak.
A Roma elleni meccs meg teljesen érthetetlen.
A Bayern elleni 8:2 is vitatható, hogy volt - e a két csapat között akkora különbség.
Tegnap az első bekapott gól után mutatták pár játékos arcát, mintha a világ vége lett volna.
Ez a kiscsapat benyomás csak Neymár távozása óta észrevehető, ugye?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 6., csütörtök 17:23
Mert egy idióta szegény.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 6., csütörtök 15:34
Tarthatsz egy szintet batran, ha meg akarsz irni. Ez mehet az eurobarcara.G. V.tinho írta:ez a gavi egy aberrált idióta suttyó kis takonypolc..
szarházi
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 6., csütörtök 15:16
Mikor nem nyomta el nagy meccsen barki.dzsi91 írta: Lewandowski amúgy nem lett nyeszlettebb a barszaban? Sose kovettem annyira a bayernt de nekem az volt meg, hogy jó erőben van. Aztán idén nagy meccseken simán elnyomta bárki. De az is lehet, hogy csak megöregedett.
HozzászólásSzerző: ghost » 2023. április 6., csütörtök 15:00
mi a brutál benne? az hogy szálkás? valóban az, tömeg nem sok van rajta, mitől lenne így bivaly?'shutterisland írta:brutal formaban van kepek alapjan, pont par hete volt rola egy gym-ben feszengos a social mediaban.
szoval erdekes, de pont, hogy bivaly kellene legyen fizikai parharcokban.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 6., csütörtök 14:53
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 6., csütörtök 14:48
brutal formaban van kepek alapjan, pont par hete volt rola egy gym-ben feszengos a social mediaban.dzsi91 írta: Lewandowski amúgy nem lett nyeszlettebb a barszaban? Sose kovettem annyira a bayernt de nekem az volt meg, hogy jó erőben van. Aztán idén nagy meccseken simán elnyomta bárki. De az is lehet, hogy csak megöregedett.
HozzászólásSzerző: golrick » 2023. április 6., csütörtök 14:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 6., csütörtök 14:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 6., csütörtök 14:22
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem