Mert egy idióta szegény.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 6., csütörtök 17:23
Mert egy idióta szegény.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 6., csütörtök 15:34
Tarthatsz egy szintet batran, ha meg akarsz irni. Ez mehet az eurobarcara.G. V.tinho írta:ez a gavi egy aberrált idióta suttyó kis takonypolc..
szarházi
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 6., csütörtök 15:16
Mikor nem nyomta el nagy meccsen barki.dzsi91 írta: Lewandowski amúgy nem lett nyeszlettebb a barszaban? Sose kovettem annyira a bayernt de nekem az volt meg, hogy jó erőben van. Aztán idén nagy meccseken simán elnyomta bárki. De az is lehet, hogy csak megöregedett.
HozzászólásSzerző: ghost » 2023. április 6., csütörtök 15:00
mi a brutál benne? az hogy szálkás? valóban az, tömeg nem sok van rajta, mitől lenne így bivaly?'shutterisland írta:brutal formaban van kepek alapjan, pont par hete volt rola egy gym-ben feszengos a social mediaban.
szoval erdekes, de pont, hogy bivaly kellene legyen fizikai parharcokban.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 6., csütörtök 14:53
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 6., csütörtök 14:48
brutal formaban van kepek alapjan, pont par hete volt rola egy gym-ben feszengos a social mediaban.dzsi91 írta: Lewandowski amúgy nem lett nyeszlettebb a barszaban? Sose kovettem annyira a bayernt de nekem az volt meg, hogy jó erőben van. Aztán idén nagy meccseken simán elnyomta bárki. De az is lehet, hogy csak megöregedett.
HozzászólásSzerző: golrick » 2023. április 6., csütörtök 14:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 6., csütörtök 14:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 6., csütörtök 14:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 6., csütörtök 14:03
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 6., csütörtök 13:57
Meg ott a 2-1-es bajnokin is kb teljesen le voltak focizva a masodik felidoben, teljesen elfogytak fizikalisan. Aztan a vegen egy szerencses kontrabol golt lottek, de szerintem meg ok is meglepodtek, hogy hogy a francba sikerult megnyerniuk azt a meccset. Kupa elso meccse detto. Nem tarthatott orokre ez a szerencse szeria. Kivancsi vagyok, hogy mikor elegelik meg Xavi kupa teljesitmenyet. Kiscsapat szintet hoz, most mar azt kell mondani, hogy rendszeresen.dzsi91 írta:Bajnoki meccs 9 pontos előnyben. Következő forduloban lehet javítani az elche ellen. Fejben más szituácio. Ha kikapnak se történik semmi.golrick írta:
Az előző meccset meg behúzta a Barca hátrányból, a hajrában eldöntve a meccset.
Ez inkább csak megint a foci leegyszerűsítése, meseszerűsítése.
Amikor éles a helyzet rendre előnyt adnak le nemhogy fordítanának.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 6., csütörtök 13:42
Bajnoki meccs 9 pontos előnyben. Következő forduloban lehet javítani az elche ellen. Fejben más szituácio. Ha kikapnak se történik semmi.golrick írta:Az előző meccset meg behúzta a Barca hátrányból, a hajrában eldöntve a meccset.'shutterisland írta: az elso gol egy lavinat inditott el, az a butan osszehozott tizenegyes pedig ekes peldaja annak, hogy ez a csapat tovabbra is milyen szinten kepes mentalisan megzuhanni.
ez egy rohadt regi barca betegseg, mint a taknyos kiskolykok a fifaban, akik elkezdenek hisztizni vagy ledobjak a kontrollert, ha kapnak egy golt, ti pedig pontosan abban vagytok jok, hogy plusz erot tudtok meriteni abbol, mikor az ellenfelet felterdre kenyszerititek.
Ez inkább csak megint a foci leegyszerűsítése, meseszerűsítése.
HozzászólásSzerző: golrick » 2023. április 6., csütörtök 13:30
Az előző meccset meg behúzta a Barca hátrányból, a hajrában eldöntve a meccset.'shutterisland írta: az elso gol egy lavinat inditott el, az a butan osszehozott tizenegyes pedig ekes peldaja annak, hogy ez a csapat tovabbra is milyen szinten kepes mentalisan megzuhanni.
ez egy rohadt regi barca betegseg, mint a taknyos kiskolykok a fifaban, akik elkezdenek hisztizni vagy ledobjak a kontrollert, ha kapnak egy golt, ti pedig pontosan abban vagytok jok, hogy plusz erot tudtok meriteni abbol, mikor az ellenfelet felterdre kenyszerititek.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 6., csütörtök 13:02
Fizikálisan is elvagytok maradva az europai elittől. Idén amiben fejlődtetek az az, hogy fogcsikorgatva megveritek a kicsiket erőből meg akaratból. De ez pillanatnyi állapot.Jövőre friss bajnokként ez a sok tucatgavi meg alonso meg hasonlók nem tudják majd a hiányosságaikat akarattal pótolni.'shutterisland írta: hogy ez a csapat tovabbra is milyen szinten kepes mentalisan megzuhanni.
[/color]
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 6., csütörtök 12:44
Az a baj, hogy az nem volt tizi.Yazid írta: Én már várom bármilyen felületen a nyávogast ha a meccs eleji alaba kezet jogosan befújnak pont fordított lenne a helyzet 4-0, ott ment el a meccsük![]()
![]()
Madrid clearly pay the refs. Var broke and the refs said no penalty.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. április 6., csütörtök 11:48
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 6., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. április 6., csütörtök 11:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 6., csütörtök 10:29
Hagyjukmar. Tavalyi tetnelkuli clasico győzelmüket -20 pontos hatranyban balondor benzema nelkul ugy ünnepelték mint mi a bl címeinket.Toti írta: de minthogyha 8-10 hiányzó lenne felsorolva kiesésenkénthát basszammeg 3 hiányzó
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. április 6., csütörtök 10:27
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem