Igen, ez a realitás.Realista24 írta:Ezt mind ertem es elfogadom, csak probaltam a realitasok talajan maradni.Anthony írta: Ameddig nem vonul vissza addig nem fogunk top csatárt igazolni szerintem.
De én megelégednék egy jó csere opcióval is, tapasztalt valaki akire lehet számítani és elfogadja hogy a.nagy rangadókon jó eséllyel padon kezd.
Rodrygo és Asensio teljesítménye csalóka szerintem, egyik sem konzisztens, és a spanyol főleg az új szerződésre hajt, láttunk már ilyent.
Rodrygo mondjuk azóta kezd jobb lenni amióta állandó kezdő, de még mindig képes meccsekre eltűnni.
Carvajalnak is vannak jó napjai, de nem lehet egy teljes szezont rábízni. Mind a két szélre kell az erősítés.
Vini es Rodrygo is szallitjak a golokat, golpasszokat, ahogy most Asensio is. Az sem erdekel, ha ennek egy resze az uj szerzodes miatt van.
3,5 millioba kerult, ingyen menne, helyette csak sulyos penzekert tudna jonni valaki. Legrosszabb uzletek kozott lenne nalam lecserelni ilyen korulmenyek kozott.
Amugy meg, nincs olyan jatekos, aki ne tunne el meccseken/meccsekre, nem mellesleg egy osszeszokott brigad hosszutavon meghalalhatja magat, ahogy ezt lattuk korabban tobbszor is.
Rodrygo-ban látnak fantáziát Asensio is ennyi pénzért egy jó csere. Az ő esetében arra reflektáltam hogy ezt már egyszer eljátszotta, hátha most nem esik vissza a teljesítménye.
Az összeszokottsággal is egyetértek, erre statisztika is van, mármint hogy nagy a jelentősége.
Meglátjuk kit igazolnak, érdekes lesz, és remélhetőleg most hogy nem Hali Bapit hajszolja Perez lesznek is igazolások.