RaúlCF írta:
hehetheoriginal írta:
Sztem elgondolkodtato, jogos felteves, egy atoperalt fullos "csaj", vagy egy szottyadt, fonnyadt qvasimodo ordenare okadek turhoranda ocsmany biologiai no? Csak azert mert default nunija van?
a szalonképesség kedvéért nem írtam bele amit a végén mondott. a kukit odébb teszed és megoldod. szóval nem átoperáltra mondja. dehát kinek mi jön be
Tegyuk hozza, hogy az eredeti videoban (persze lehet azota megvagtak es inkabb az terjedt el) arrol volt szo, hogyha fegyvert fognak a fejedhez meg a szeretteid fejehez is, neked pedig valasztanod kell, kulonben mindenkit lelonek, akkor kit valasztanal.
Amugy ritka, de azert vannak paran, akikrol elsore nem mondanad meg. Haverokkal szoktuk egymast szivatni, kozos csoportba berakunk hasonlo "csajrol" egy kepet, videot, majd miutan megerkeztek a like-ok, szivecskek (termeszetesen screenshottal dokumentalva), bedobjuk a kovetkezot, amin mar latszik, hogy 1 farokkal tobb van neki az idealisnal.

Multor az Oscar utan azt a kepet raktam be (nem jut eszembe a neve), amire az origo is rafutott. Jott is egy szivecske, majd a magyarazkodas, hogy o csak meg akarta nyitni, de veletlenul ketszer bokott a kepernyore..
Nyilvan ez a vicces oldala, de azert a transz lobbi eleg komolyan szembe megy a feminizmussal, foleg ha a sportra gondolunk.
https://vm.tiktok.com/ZGJaMpHbh/