Kíváncsi lennék kik a kérői világszerte.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. április 4., kedd 20:57
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. április 4., kedd 20:52
Tedd el humorosba és vegyük elő nyáron amikor elmegy pénzért haknizni ázsiábaRealista24 írta: Mariano Díaz’s agent: “We have interest from the Premier League, Seria A, Bundesliga & more. Mariano’s profile is always very appealing.”
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 4., kedd 20:37
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 3., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 3., hétfő 19:25
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 3., hétfő 19:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 3., hétfő 19:19
Egy méteres tapin üres kapura.hehetheoriginal írta: edzésen?
nincs video nem hisszük el
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 3., hétfő 19:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 3., hétfő 19:09
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 3., hétfő 18:50
Katasztrófa az emberünk...Halfkey írta:Menjen out forever, ha igazak az ajánlatok. Vagy legalább a fele.Realista24 írta: Ferland Mendy is out for another 6 weeks.
@MarioCortegana
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 3., hétfő 18:47
Menjen out forever, ha igazak az ajánlatok. Vagy legalább a fele.Realista24 írta: Ferland Mendy is out for another 6 weeks.
@MarioCortegana
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 3., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 2., vasárnap 16:09
Fede is kp s, Kroos es Modric kettosevol meg az egyik itt lesz, meg ha cserenek is, de boven jo a kp, nem ott vannak a lyukakghost írta:miért szerinted elég a csuaméni-camavinga-ceballos sor? sztem rohadtul nem, kell oda is ember. modric-kroos duóval max csereként érdemes számolni. én kovacicnak örülnék, régen is bírtam, van benne foca.Anthony írta:Pont középpályára nem kell senki ha érkezik Jude ha nem.
HozzászólásSzerző: ghost » 2023. április 2., vasárnap 16:02
miért szerinted elég a csuaméni-camavinga-ceballos sor? sztem rohadtul nem, kell oda is ember. modric-kroos duóval max csereként érdemes számolni. én kovacicnak örülnék, régen is bírtam, van benne foca.Anthony írta:Pont középpályára nem kell senki ha érkezik Jude ha nem.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. április 2., vasárnap 15:58
Pont középpályára nem kell senki ha érkezik Jude ha nem._Bushido_ írta:Chelseaből elég sokan eladók lesznek.hehetheoriginal írta: Kovacic is elado![]()
Főleg, ha nem lesz meg a BL indulás - ami max BL győzelemmel lehetséges.
De Kovacicot kétlem, amikor asszem CSK helyettes is.
Anno a CKM mellett esélytelen volt fixen játszani.
De szerintem egy próbát simán megérne ő is, simán átvehetné Modric helyét.
Ő meg mehetne levezetni CR-hez, Juveba (volt erről is pletyka) vagy visszavonulni.
De inkább hoznám Kovacicot olcsóbban, mint Jude-t 150M-ért.
HozzászólásSzerző: ghost » 2023. április 2., vasárnap 15:56
mondjuk jovic még egyszezonosnak se mondható.madrid4life írta:Najólvan már az ilyen egyszezonos csodákkalŐ is meg Kvarachelia vagy Osimhen is akkor kerüljön szóba, ha bizonyítottak többet, mint pár jó meccs.Az ilyenekkel szoktunk befürödni, lásd Jovic...
Meg az ilyen negyedrangú arcok, mint Sané is messziről kerüljék el Madridot. Ide bizonyított, komoly arcokra van szükség, akik közül jópár már most elérhető lenne
![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. április 2., vasárnap 13:42
Chelseaből elég sokan eladók lesznek.hehetheoriginal írta: Kovacic is elado![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 1., szombat 16:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 1., szombat 14:50
Én is ettől félek egyébként, bár addigra nem Perez lesz az elnök valószínűleg, az utódja meg kitudja majd milyen politikát fog képviselni. Abban viszont mind egyet értünk szerintem, hogy Perez az új stadionba egy új galaktikus sort is intézni fog, amolyan last dance lesz a számára és ez a sok spórolás is ezt erősíti bennem. Az, hogy ez jó vagy rossz, mindenki döntse el magának, én csak annyit kérnék, hogy edzői stábban ne dobjunk le bombát átmeneti évek miatt.Sorrentino írta:Majd levezetni jön ide mint Hazard.wZoLee7 írta:
Kezdodik... Vagy inkabb folytatodik? Nagyon meglepne ha meg a csucson hozzank jonne![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. április 1., szombat 13:54
Majd levezetni jön ide mint Hazard.wZoLee7 írta:Kezdodik... Vagy inkabb folytatodik? Nagyon meglepne ha meg a csucson hozzank jonnegutihaz14 írta: [AS] Mbappé planning on playing for Real Madrid in 2024
![]()
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem