En megadom noi feladatnak a szulest!Halfkey írta: de akik nem alapján osztanak ki feladatokat az meg a másik szélsőség.

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 4., kedd 20:31
En megadom noi feladatnak a szulest!Halfkey írta: de akik nem alapján osztanak ki feladatokat az meg a másik szélsőség.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 4., kedd 20:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 4., kedd 20:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 4., kedd 20:21
Mbappe approved this.RaúlCF írta: pont ma jött velem szembe egy videoja mert bedobálja mint a szemetet. abban épp azt magyarázta ez az omega macho alfahím hogy inkább levarr egy jól kinéző transzit mint egy ronda nőt. mekkora férfi idol. nézze aki akarja. egy utolsó undorító szarjankó.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. április 4., kedd 20:20
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 4., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. április 4., kedd 20:12
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 4., kedd 19:43
tippre akik azonosulni tudnak vele ok egyedul elnek. es elik le egesz eletuket. elkerultek/elkerulik oket a nok, emiatt megjobban utaljak a noket es ahelyett hogy rajonnenek hogy lehet bennuk van a hiba es ezert vannak egyedul inkabb a ferfi egojukat novelik es igy tovabb
Sajnalom ha valaki tud vele azonosulni
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. április 4., kedd 19:13
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 4., kedd 19:05
Puszika.Karim the king írta:Én ballábbal ebredtem, te meg úgy élsz, hogy titkon várod, hogy valamelyik Sztálin/Hitler szopadék nepirtásokat rendezzen újra. Na kit kéne kitiltani?hehetheoriginal írta: Micsoda indulatok, vki bal labbal ebredt ma![]()
Ne vagjatok ki pls, nehogy meg nagyobb baj legyen![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. április 4., kedd 19:00
Pedig ez jogos hehe, hiába értek egyet az értékrended egy részével, ez a másik része viszont szánalmas, elkeseredett. Szegény heteró fehér férfiak azért vagyunk balfékek, mert elnyom a gonosz gyíkember, nem azért mert magunknak köszönhetjük, hiszen mi minden nap sportolunk, tanulunk, fejlesztjük magunkat, mentálisan és fizikálisan, csak az a fránya woke.. az beszéli rá a nőinket, hogy félrekeféljenek! Mi semmiben sem vagyunk hibásak!4!!Karim the king írta: "aztan megint a fehér heteroszexuális ferfi fogja feltűrni az ingujját és rendet rakni az egész kurva világban, mint mindig. legyen az klimakérdés, társadalmi vagy politikai téma"
Na látod, pl. Egy ilyen bekezdésre csak egy olyan senkiházi büdös bunkó képes, akit a cigánygyerekek két töri óra között szájbapisiltek játékból.![]()
![]()
Te lelki nyomorék kis geci![]()
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2023. április 4., kedd 18:32
Én ballábbal ebredtem, te meg úgy élsz, hogy titkon várod, hogy valamelyik Sztálin/Hitler szopadék nepirtásokat rendezzen újra. Na kit kéne kitiltani?hehetheoriginal írta: Micsoda indulatok, vki bal labbal ebredt ma![]()
Ne vagjatok ki pls, nehogy meg nagyobb baj legyen![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 4., kedd 18:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 4., kedd 18:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 4., kedd 18:08
Karim the king írta: "aztan megint a fehér heteroszexuális ferfi fogja feltűrni az ingujját és rendet rakni az egész kurva világban, mint mindig. legyen az klimakérdés, társadalmi vagy politikai téma"
Na látod, pl. Egy ilyen bekezdésre csak egy olyan senkiházi büdös bunkó képes, akit a cigánygyerekek két töri óra között szájbapisiltek játékból.![]()
![]()
Te lelki nyomorék kis geci![]()
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2023. április 4., kedd 17:55
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 4., kedd 17:36
Nekem a kedvencem az, amikor a facebookot utaljak, mert cenzuraz es torol, de azert milliard forintokat fizetnek nekik az adobol reklamra.gutihaz14 írta:nagyon adom.Nem tudom, a youtube megindokolja nekik altalaban (amugy nem koteles). Tovabbra is a sajat platformjuk, azt csinalnak "torvenyes" keretek kozott, amit akarnak.
Peldaul ott van a pstv vagy pestisracok vagy mi az anyjuk volt a nevuk most. Ujrareg, ban. Kalap kabat lehet menni a picsaba. Lehet csinalni sajatot / jobbat.
sok okos fideszes ugyebár utálni kell a nyugati terméket de azért yt fb iphone meg kitudja mi az jöhet akkor nem zavar a nyugat, de ha tiltja őket a yt akkor meg tiltakozni kell és rohadék YT de azért után újra csak regisztrálnak rá![]()
![]()
![]()
ott volt a hundub. órási fideszes sikersztori, lehet folytatni, lehet csinálni saját platformot, valószínű ugyanaz lesz azoknak a vége is mint a hundubé.
remek orosz site-ok vannak amiket lehet használni az ilyen tate féle "két"bites véglényeknek és a fideszes propagandahuszároknak
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 4., kedd 17:26
nagyon adom.Nem tudom, a youtube megindokolja nekik altalaban (amugy nem koteles). Tovabbra is a sajat platformjuk, azt csinalnak "torvenyes" keretek kozott, amit akarnak.
Peldaul ott van a pstv vagy pestisracok vagy mi az anyjuk volt a nevuk most. Ujrareg, ban. Kalap kabat lehet menni a picsaba. Lehet csinalni sajatot / jobbat.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 4., kedd 17:22
Ja hogy az, na azokat speciel a tokom tudja miert nem rakjak ki. Penz? Nyilvan senkinek se legyenek illuzioja, itt a penzrol szol minden. De vannak penzert is vallalhatatlan dolgok (amugy valoszinuleg amit vallalhatatlannak itelnek az tobb kart okoz mint hasznot, es ennyi a lenyeg). Az, hogy hol a hatar, azt en nem tudhatom.hehetheoriginal írta:itt a mindenfele nickiminaj, wetasspussy, jasonderulo swallow es hasonlo amerikai popzene cuccokra utaltam pl, gondolom senki nem akarja, hogy a tinedzser gyereke ezeket bamulja naphosszat.seggrevetkozos buzikent ordogkent tancolo agressziv tartalomra sajnos nem tudok mit mondani, sosem lattam olyat. (lehet vmiert az algoritmus nem dobja fel, vagy csak egyszeruen nem letezik)
Nem tudom, a youtube megindokolja nekik altalaban (amugy nem koteles). Tovabbra is a sajat platformjuk, azt csinalnak "torvenyes" keretek kozott, amit akarnak.h3x0r írta:
És melyik feltételnek nem felelnek meg? Tudom, tudom, nőgyűlölők. De melyik videó alapjan? (AZ ÖSSZES!!!!!) Mikor Logan Paul halottakat videózott, akkor lehetett mondani, hogy ebben a videóban a 4:20 és 5:10 közötti tartalom sérti a 134-es szabályzatot. Tegyük hozzá, hogy ezeknek az oldalaknak is meg kell/kéne felelniük az adott ország törvényeinek. Úgy persze nehéz, ha a politikus kampányát is ugyanaz támogatja, mint akitől a google, meta, tiktok takarítója kapja a fizetését.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem