OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 4., kedd 12:06

hehetheoriginal írta: Ha lehet ra válaszolni, akkor ird meg nekik, hogy dolgozzanak gyorsabban.
Hogyne lehetne. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 4., kedd 12:02

Ha lehet ra válaszolni, akkor ird meg nekik, hogy dolgozzanak gyorsabban.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 4., kedd 11:52

Bullshit generator valasz:
Tisztelt Ügyfelünk!

Megkeresésére az alábbi tájékoztatást adjuk a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI.25) Korm.rendelet alapján.

Alábbi levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy kérelme beérkezett a Kincstárhoz, azonban a benyújtott támogatási igények nagy számára való tekintettel a bírálat még folyamatban van, ezért kérjük szíves türelmét.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a közigazgatási szünet (2022. december 22. - 2023. január 6.) időtartamával az ügyintézési határidő meghosszabbodik.

Az Kincstár honlapján 2023. január 26-án jelent meg az ezzel kapcsolatos közlemény.

„A kormány az otthonfelújítási program 2021-es kezdete óta 250 ezer család otthonának felújítását támogatta összesen több mint 523 milliárd forinttal. A két évre meghirdetett program tavaly december 31-ei határidejének lezárulta előtt kiugró mennyiségű, több mint százezer igénylés érkezett a Magyar Államkincstárhoz. A Kincstár megnövelt létszámmal, folyamatosan végzi a kérelmek elbírálását, amely a megugrott igényszám miatt az eddiginél több időt vesz igénybe. A Kincstár a támogatói okirat kiállítását követő 5 napon belül továbbra is minden arra jogosult igénylőnek kiutalja az otthonfelújítási támogatást.

Az otthonfelújítási támogatási programban a családok az otthonfelújítási munkájukhoz 3 millió forintos kormányzati támogatást kaphattak. Az átlagos támogatás 2 millió forint volt. A kérelmek feldolgozásában a Kincstár 2022 novemberéig határidőben mindent teljesített. A decemberben beérkező több mint 100 ezer igénylés feldolgozása - ami másfélszerese a 2021-ben beadott kérelmeknek -, az eddiginél hosszabb időt vesz igénybe. A Kincstár mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogosultak minél előbb megkapják az igényelt összeget: a hivatal munkatársai megnövelt létszámban és óraszámban dolgoznak a kérelmek feldolgozásán.”

További információk:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 4., kedd 11:19

cart írta: Utána ha megvan a csempe jön az új dilemma hogy milyen színű fuga illik hozzá, az is lesz pár hét.
A székely ezermester, aki ugye mindenhez ért, elmegy a kupiba.
Odamegy a "madam"-hoz és azt mondja:
- Nagyságos asszony, én egy néger kurvát szeretnék, aki feketébb a koromnál!
A madam gondolkodik egy darabig, aztán előhozat egy nigériai néger nőt.
Az öreg székellyel fel is mennek a szobára. Kérdezi a nőcske:
- Na, bácsi hát hogy szeretné?
- Egyelőre kedves hölgyem, vetkőzzön le és dőljön egy kicsikét előre! - mondja az öreg székely.
A lány hipp-hopp le is vetkőzik, egy kicsit előre dől, ahogy az öreg székely kérte.
Mustrálgatja az öreg hátulról, lehajol, feláll, hümmög magában, aztán egyszer megszólal:
- Na, kedves hölgyem, felöltözhet!
- Hát ennyi volt? - borul ki a lány - semmi aktus, semmi szex???
- Ennyi, mert engem csak az érdekelt hogy a fekete padlócsempe a rózsaszínű fugával hogy mutatna!

Mehetsz kupiba csababarca, szívesen :lol:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 4., kedd 11:16

csababarca írta: Ja a festékválasztáson túl vagyunk de köszi:D

Pont a pinterestről szedi a költséges ötleteit :mrgreen:
Elő kell rá teremteni 🙄🙄🙄

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 4., kedd 11:16

csababarca írta: Ja a festékválasztáson túl vagyunk de köszi:D

az az oldal a legnagyobb ördögi dolog, facebook, insta, onlyfans, darkweb, semmi sem ér a közelébe.
tiltanám :lol:
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 4., kedd 11:14

Ja a festékválasztáson túl vagyunk de köszi:D

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 4., kedd 11:11

fehér padlo fehér fal feher minden, aztan kész. :D legalább látni hol mocskos és kurvajól mutat a vérspricc is, ha épp vmi barcás haverral nézed a meccset. :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2023. április 4., kedd 11:10

Utána ha megvan a csempe jön az új dilemma hogy milyen színű fuga illik hozzá, az is lesz pár hét.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 4., kedd 11:07

csababarca írta:
Nika91127 írta:
Egyszerű. Szűkítsd le 3-ra. Mondd, hogy 72 órája van választani. Ha nem sikerül, kockával kidobod.
Legkésőbb akkor kiderül, melyiket szeretné. Ha ott nem a "neki tetszőt", akkor egyből rábök, hogy "pedig azt akartam"...
jah nem ezzel van a baj alapvetően, hanem nincs meg a fejében az elképzelés.
alig tudom kocsiba tenni, és elvinni egyáltalán szétnézni.
mert ugye hétköznap dolgozik, nem hajlandó órát kivenni emiatt...hétvégén meg max délig vannak ezek nyitva, akkor meg az utóbbi hetekben mindig volt valami gigszr.

de pont ezt mondtam neki, menjünk el, válasszon 3-4-et, hozunk el mintát belőle (lehet ilyet, megkérdeztem), aztán egy hétvégét lamentálhat rajta.

amúgy azzal fenyegettem meg, hogy én elmegyek és veszek valamit, ez már nem tetszett neki:D
Pinteresten nézegelődjetek, ezermillió ötlet és színkombó van.
Vagy belsőépítész segítség :)

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 4., kedd 11:04

Nika91127 írta:
Egyszerű. Szűkítsd le 3-ra. Mondd, hogy 72 órája van választani. Ha nem sikerül, kockával kidobod.
Legkésőbb akkor kiderül, melyiket szeretné. Ha ott nem a "neki tetszőt", akkor egyből rábök, hogy "pedig azt akartam"...
jah nem ezzel van a baj alapvetően, hanem nincs meg a fejében az elképzelés.
alig tudom kocsiba tenni, és elvinni egyáltalán szétnézni.
mert ugye hétköznap dolgozik, nem hajlandó órát kivenni emiatt...hétvégén meg max délig vannak ezek nyitva, akkor meg az utóbbi hetekben mindig volt valami gigszr.

de pont ezt mondtam neki, menjünk el, válasszon 3-4-et, hozunk el mintát belőle (lehet ilyet, megkérdeztem), aztán egy hétvégét lamentálhat rajta.

amúgy azzal fenyegettem meg, hogy én elmegyek és veszek valamit, ez már nem tetszett neki:D

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 4., kedd 11:01

csababarca írta: Hát én nem tudom mi ment le, redőny tavaly ősszel 1.1 millió lett volna, most ugyanaz van az ajánlaton 1,5-ért.
Vas az tényleg lement, a fa is csökkent tavaly ilyenkori árakhoz képest.

De még így is baromi magas árak vannak kb mindenhol.
Az is igaz, hogy jobban ráérnek a szakik, hozzám is jönne már a burkoló is, csak hát asszonyka képtelen burkolólapot választani az elmúlt 4 hónapban. :ike:

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 4., kedd 10:53

Hát én nem tudom mi ment le, redőny tavaly ősszel 1.1 millió lett volna, most ugyanaz van az ajánlaton 1,5-ért.
Vas az tényleg lement, a fa is csökkent tavaly ilyenkori árakhoz képest.

De még így is baromi magas árak vannak kb mindenhol.
Az is igaz, hogy jobban ráérnek a szakik, hozzám is jönne már a burkoló is, csak hát asszonyka képtelen burkolólapot választani az elmúlt 4 hónapban. :ike:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2023. április 4., kedd 10:51

Teruletfuggo, van, ahol 2 honap alatt dolgoztak be a decemberi leadasokat, van, ahol 2 het alatt. Gondolom a nyugati orszagreszekben lassabban orol a malom, mert telepulesenkent nem 2 hazrol van szo. Ugy tudom, hogy, ha nem kaptal elutasito uzenetet viszonylag rovid idon belul, akkor meg lesz az. Persze a franc se tudja mire van keret... :roll:

Egyebkent en most mar remenykedek benne, hogy elengedi a kormany a piac manipulalasat. Nem normalis basszus, hogy video tutorialok alapjan kell burkolni, csempezni, vagy vizszerelest tanulni, mert a melyen tisztelt szakemberek a telefont se veszik fel.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 4., kedd 10:46

Akkor ha valakinek van korrekt mugyantas kontaktja, nagyob megkoszonnem.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. április 4., kedd 10:38

Mi is azt látjuk, hogy itt ott elindulnak az árak lefelé. A vas pl olcsóbb lett mint az októberi ajánlatban.

Illetve a szakemberek is jobb árakat adnak, és rövidebb határidőt - kicsit kaparniuk kell már a melókért.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 4., kedd 10:12

Babinho írta: Most amúgy mennek le óvatosan az árak, 5-10%-al.
Redőny, nyílászáró, klíma stb. mind, de az építőanyag ára is, az asztalos is említett valamilyen mértékű csökkenést.
Meg kezd pangani a piac, mintha kevesebb lenne a munka nekik...
Őszintén szólva, ezeket nem tudom én. A kivitelező intéz mindent, akinek mindenhol van kedvezménye, én annyit tudok, hogy amit adtam pénz, az elég neki egyelőre :) Ha elfogy, folyt.köv.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 4., kedd 9:40

raul 4 ever írta: Szerintem nyugodjatok meg, feleségem önkormányzatnál dolgozik, olyan storykat hallok a lustaság-hozzánemértés-végtelenül ostoba rendszerek témakörökben tőle, hogy elképesztő.

Olyan ez a magyar államigazgatás, mint a szovjet krumplihámozó gép. Ha beadtátok, meglesz az, de kb. pattintott eszközök/gőzgép szintjét képzeljétek el hatékonyságban.
Ez így van, a nagyobb baj viszont, hogy nincs pénz a kasszában. Mindent tologatnak amíg tudnak, de elvileg ami jár, azt ki fogják fizetni (amint tudják).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 4., kedd 9:30

Szerintem nyugodjatok meg, feleségem önkormányzatnál dolgozik, olyan storykat hallok a lustaság-hozzánemértés-végtelenül ostoba rendszerek témakörökben tőle, hogy elképesztő.

Olyan ez a magyar államigazgatás, mint a szovjet krumplihámozó gép. Ha beadtátok, meglesz az, de kb. pattintott eszközök/gőzgép szintjét képzeljétek el hatékonyságban.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. április 4., kedd 9:29

Most amúgy mennek le óvatosan az árak, 5-10%-al.
Redőny, nyílászáró, klíma stb. mind, de az építőanyag ára is, az asztalos is említett valamilyen mértékű csökkenést.
Meg kezd pangani a piac, mintha kevesebb lenne a munka nekik...

Vissza: