golrick írta:
raul 4 ever írta:
Róla elhisszük, hogy ért a focihoz?!
Én szívesen olvasnék valami érdemleges írást.
Folyamatosan olvasom, Madridban melyik edzőt hogyan szedné szét az öltöző és a nyomás.
Erre csak jönnek kommentek a kirúgása után, hogy jó lenne ide.
Közben szétszedték a Bayernnél az exfocista vezetők, és az öltözőből is már több játékos ellene volt.
Bocs, úgy értettem, hogy hozzád képest hiszem el róla jobban, hogy ő ért is hozzá..
A többiek nevében nem tudok mit mondani, én especiále Carlot érzem (továbbra is) a legalkalmasabb embernek a padra, nálam csak akkor opció Nagelsmann, ha kirakják Carlot ÉS valamennyit frissül a keret.
Ami nálam mellette szól, az pont ez az idei meggyőző BL run, a bajnokságot tavaly is meggyőző fölénnyel hozta, meg idén is csak annyi történt, hogy tavasszal kicsit beragadtak, 3 döntetlennel kezdtek.. Na bumm.. Nem olyan veszélyes. vb körül kiesett Lucas, Mazraui utána, meg sokat nem volt Davies sem, és Mané (aki tudom, nálad sz@r) is csak mostanában szállt vissza, ez telj. vállalható.
Salihamidzics mindenkivel összeveszik (a balkáni gyökér), meg jó lenne tudni mindennek az okát, hogy kik és miért nem szívlelték (ha egyáltalán igaz) a csapaton belül..
Ezeket az újhullámos, 3 védős rendszereket én sem csípem, de szerencsére a bl-ben, bajnokságban azért már ilyen emberi fogyasztásra alkalmas 4231/433 amit játszat.
Meg az ilyen Conte/Allegri féle szerencsecsomagoktól az Isten mentsen meg minket, ami Nagelsmann mellet szól még nagyon, hogy ő nem ez a 2 (szerencsétlen). Meg nála azt se látom, hogy elkezdi magyarázni Modricnak, hogy no jobbküllő, mint Benitez..
Szóval nálam továbbra is Carlo a no1, de a mozdítható/elérhető edzők közül, nálam magasan Nagelsmann vezet. Személy szerint amúgy Flicket hoznám, nem feltétlen varrnám az ő nyakába, hogy a válogatott gyenguszka most, ez már egy másik generáció.