Meglepődtem mikor becserélte Samp. Azt hittem már nem focizik. Milyen sok volt benne a seruleseig pedig. Szerettem nagyon mikor berobbant
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. április 16., vasárnap 14:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 5., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. április 5., szerda 11:37
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. április 5., szerda 9:06
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. április 3., hétfő 13:35
Nem jobbszélső, nem is alkalmas rá hosszú távon. Kényszerből játszik a Milanban is ott.ateeemadrid írta: Ezerszer inkább Brahim, mint Marco vagy Lucas, akarmikor is láttam. Lehet Asensional nem jobb képességekben, de nem egy lusta nagypofájú arc, meg legalább jobbszélső. Én nem bánnám, ha jönne, anno azon a pár madridi meccsén is jól nyomta.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. április 3., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 3., hétfő 11:28
Küzd-hajt, ebben jobb, mint Asensio, nincs akkora bika lövője, kicsi, könnyű elnyomni, ebben gyengébb. Rodry perpill jobb játékos már, mint ő és ő se az a bika, mint egy R. James.reeed_ati írta: Na most mi van a Brahim gyerekkel?![]()
Azèrt az a gòl+gòlpassz nem volt csùnya.tőle..
Ettől függetlenül a fòrumokon nem igen marasztalták korábban..
Èn amikor nálunk volt, láttam benne potenciált, nem tudom mennyit fejlődött azòta??, de beugrònak simán jò lehetne, jobb támadònak is tudnánk használni.
Kèrdès mennyi lehetősèget kap majd az öregtől, mert ha annyit játszik, mint hazard, akkor totál felesleges visszarángatni..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. április 3., hétfő 11:24
HozzászólásSzerző: pheco » 2023. április 3., hétfő 10:48
És annyira adná magát, hogy a leggyengébb csapat ellen buknánk el a döntőtkiserik írta:Én is attól félek, hogy ez csak a bajnokságnak szólt. A BL-ben meg más lesz a helyzet. Azért egy Milan-Madrid döntő baromi nagy lenne.ghost írta: ez a tegnapi 0-4 kísértetiesen hasonlít a mi tavalyi tavaszi klasszikusunkra. nagyon jó formában voltunk akkor mi is, mégis simán átgázoltak rajtunk, de a végén behúztuk a ligát. van ilyen, nem mindig jön ki a lépés.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 3., hétfő 10:39
Én is attól félek, hogy ez csak a bajnokságnak szólt. A BL-ben meg más lesz a helyzet. Azért egy Milan-Madrid döntő baromi nagy lenne.ghost írta: ez a tegnapi 0-4 kísértetiesen hasonlít a mi tavalyi tavaszi klasszikusunkra. nagyon jó formában voltunk akkor mi is, mégis simán átgázoltak rajtunk, de a végén behúztuk a ligát. van ilyen, nem mindig jön ki a lépés.
HozzászólásSzerző: ghost » 2023. április 3., hétfő 8:45
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. április 2., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. április 2., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. április 2., vasárnap 22:10
Elég parádésra sikerült ez a sorsolás, egyik ágon Real-Chelsea, City-Bayern, a másikon meg a maradékziro4vr írta:Az lehet, de előbb-utóbb szembe fog jönni a valóság, ezek az olasz csapatok nagyon meh-k.illgner írta: Ez a BL-negyeddöntő előtt elég jól jön a MIlannak, sokkal nagyobb önbizalommal fognak játszani.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. április 2., vasárnap 22:08
Az lehet, de előbb-utóbb szembe fog jönni a valóság, ezek az olasz csapatok nagyon meh-k.illgner írta: Ez a BL-negyeddöntő előtt elég jól jön a MIlannak, sokkal nagyobb önbizalommal fognak játszani.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. április 2., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 2., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 2., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 2., vasárnap 21:08
HozzászólásSzerző: golrick » 2023. április 2., vasárnap 10:58
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem