Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 3., hétfő 16:51

gutihaz14 írta:
_Bushido_ írta: Manchester United have LESS points at this stage of the year than they did last year.

THE ERIK TEN HAG ERA

:lol:

Pochettinót vissza kéne tenni a Tottenham padjára. Ott éveken át működött. Összeillenek.
kb 1 perc volt rákeresni hogy tavaly 27 forduló után 47 pontjuk volt idén meg 50 .....
Csak gondolom ez a remek stat azt nezi, hogy aprilis van :lol: Az mindegy, hogy egy evvel korabban ez plusz 4 fordulot jelentett. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 3., hétfő 16:47

_Bushido_ írta: Manchester United have LESS points at this stage of the year than they did last year.

THE ERIK TEN HAG ERA

Pochettinót vissza kéne tenni a Tottenham padjára. Ott éveken át működött. Összeillenek.
kb 1 perc volt rákeresni hogy tavaly 27 forduló után 47 pontjuk volt idén meg 50 .....
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. április 3., hétfő 15:50

Manchester United have LESS points at this stage of the year than they did last year.

THE ERIK TEN HAG ERA

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 3., hétfő 14:22

ANDS írta: Nagelsmannt szerintem Modric, Kroos, Benzema megenné reggelire.
Esetleg Modric megkérdezné tőle, mi volt az uzsonna, Öcsi?

Nem a tudását vonom kétségbe, hanem nála tapasztaltabb edzőknek is sok volt a REAL kispadja.

Carlo szerintem is tökéletes edző Madridban.
A világ 3 legintelligensebb játékosa, 3 vérbeli győztes szerinted arcoskodna? Szerinted Carlo most tekintélyből/izomból "tart rendet" a csapatban?

Azt kinézem ebből a 3-ból, hogyha jönne valami: én vagyok a Jani/ kussaneved, öntelt figura, akkor inasba raknák, de szerintem pont ez a 3 srác az, aki menne és csinálná, ahogy egy jó edző kéri.

Akiknek sok volt a pad: Schuster, Benitez mind szalajtott.. Persze csak az idő mondaná meg, Nagelsmann is egy vadbarom-e, de nem hinném, hogy ezzel a 3-mal bármi baja lenne, ha nem az.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 3., hétfő 14:14

szerintem ez az edzovaltas elegge felkavarja majd a parharcotokat.

potterrel azert egy 70/30 fole nem tippeltem volna az eselyeket a chelsea szemszogebol, igy viszont adhat nekik egy kis boostot az uj edzo, barki is legyen az (ezt azert eleg surun latjuk elofordulni) es siman felszivhatjak magukat egy szoros parharcra, de kaotikusan is elsulhet ezzel az ossze-vissza osszerakosgatott keretukkel es lehet egy sima kieses dupla zakoval.

nagyon kivancsi leszek, kit ultetnek le, de gyorsan kell alkossanak mert nem hiszem, hogy masodedzovel vagy palyaedzovel akarjak ezt az aprilist meghuzni.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. április 3., hétfő 11:41

Várhatóan közülük kerül majd ki a Chelsea következő trénere:

🇩🇪 Julian Nagelsmann
🇦🇷 Mauricio Pochettino
🇵🇹 Marco Silva
🇪🇸 Luis Enrique
🇵🇹 Ruben Amorim
🇮🇹 Roberto De Zerbi
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 3., hétfő 10:50

golrick írta:
raul 4 ever írta: Róla elhisszük, hogy ért a focihoz?! B-)
Én szívesen olvasnék valami érdemleges írást.

Folyamatosan olvasom, Madridban melyik edzőt hogyan szedné szét az öltöző és a nyomás.
Erre csak jönnek kommentek a kirúgása után, hogy jó lenne ide.
Közben szétszedték a Bayernnél az exfocista vezetők, és az öltözőből is már több játékos ellene volt.
Bocs, úgy értettem, hogy hozzád képest hiszem el róla jobban, hogy ő ért is hozzá..

A többiek nevében nem tudok mit mondani, én especiále Carlot érzem (továbbra is) a legalkalmasabb embernek a padra, nálam csak akkor opció Nagelsmann, ha kirakják Carlot ÉS valamennyit frissül a keret.

Ami nálam mellette szól, az pont ez az idei meggyőző BL run, a bajnokságot tavaly is meggyőző fölénnyel hozta, meg idén is csak annyi történt, hogy tavasszal kicsit beragadtak, 3 döntetlennel kezdtek.. Na bumm.. Nem olyan veszélyes. vb körül kiesett Lucas, Mazraui utána, meg sokat nem volt Davies sem, és Mané (aki tudom, nálad sz@r) is csak mostanában szállt vissza, ez telj. vállalható.

Salihamidzics mindenkivel összeveszik (a balkáni gyökér), meg jó lenne tudni mindennek az okát, hogy kik és miért nem szívlelték (ha egyáltalán igaz) a csapaton belül..

Ezeket az újhullámos, 3 védős rendszereket én sem csípem, de szerencsére a bl-ben, bajnokságban azért már ilyen emberi fogyasztásra alkalmas 4231/433 amit játszat.

Meg az ilyen Conte/Allegri féle szerencsecsomagoktól az Isten mentsen meg minket, ami Nagelsmann mellet szól még nagyon, hogy ő nem ez a 2 (szerencsétlen). Meg nála azt se látom, hogy elkezdi magyarázni Modricnak, hogy no jobbküllő, mint Benitez..

Szóval nálam továbbra is Carlo a no1, de a mozdítható/elérhető edzők közül, nálam magasan Nagelsmann vezet. Személy szerint amúgy Flicket hoznám, nem feltétlen varrnám az ő nyakába, hogy a válogatott gyenguszka most, ez már egy másik generáció.

golrick

HozzászólásSzerző: golrick » 2023. április 2., vasárnap 22:35

raul 4 ever írta: Róla elhisszük, hogy ért a focihoz?! B-)
Én szívesen olvasnék valami érdemleges írást.

Folyamatosan olvasom, Madridban melyik edzőt hogyan szedné szét az öltöző és a nyomás.
Erre csak jönnek kommentek a kirúgása után, hogy jó lenne ide.
Közben szétszedték a Bayernnél az exfocista vezetők, és az öltözőből is már több játékos ellene volt.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. április 2., vasárnap 22:18

a Leicester is kirúgta Rogerst. érdekes lesz ki megy a Chelseahez. borzalmas a keret tele hosszú szerződéses túlárazott semmi emberekkel.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 2., vasárnap 22:05

Róla elhisszük, hogy ért a focihoz?! B-)

golrick

HozzászólásSzerző: golrick » 2023. április 2., vasárnap 21:56

Amúgy magyarázza már meg nekem valaki, hogy mitől lett ekkora edzőspíler itt Nagelsmann. Most tényleg annyi, hogy nyerték az idei bl meccseiket?

Ezzel a nagyon fiatal, felnőtt játékospályafutás nélküli, laptop edző stílussal már alapból szembe megy a fórum általános véleményeivel.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 2., vasárnap 21:54

Szóval akkor a chelsea elküldi tuchelt, a bayern mindenáron akarja, annyira hogy elküldik nagelsmannt aki miután szabad a chelsea egyből elküldi azt aki tuchelt váltotta és valszeg meg is keresik :lol: Mint amikor egy szappanoperában egy baráti társaságban már mindenkinek megvolt mindenki csaja

Ez az egész annak fényében érdekes, hogy a világon kb mindenki tudja, Tuchel percei már most megvannak számlálva, annyira kizárt, hogy majd pont ott ne vesszen össze a főnökkel, pont ott. Chelsea is vaktában lövöldözik egész évben hát ha valamit eltalálnak, Ők nyernének Nagelsmannal, főleg ha időt és szabadkezet adnak neki a keret kialakításában, akkor 1-2 éven belül lehet egy ütőképes csapatuk.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. április 2., vasárnap 21:50

ziro4vr írta: Ez az edző a kezdetektől zsákutca volt, tipikus túlértékelt brit fazon, Tuchelt ezért kár volt elküldeni.

Egyértelműen nagy upgrade lenne oda Nagelsmann, szerintem dacból is elvállalja már, gondolom bassza az egóját hogy kirúgták, ilyenkor kompenzálni akar az ember. Ettől függetlenül ez a chelsea keret nagyon rosszul van összerakva, ilyen rövid idő alatt nem fog csodát tenni a német.
Akárki is lesz az edző, nyáron jóformán a keret felét ki kell b*szni. Összevásároltak minden elérhető és oda nem illő embert, aztán mondhatták az edzőnek, hogy "Nesze, oldd meg!" Ez nem így megy. Rengeteg áron felül megvett játékossal főleg nehéz, Mudryk is flop eddig. De vettek milliónyi szélső támadót - illetve volt is már sok, de egy épkézláb csatáruk az nincsen. Aube meg visszavágyódik katalóniába... csatár nélkül meg azért nehéz érvényesülni Angliában.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. április 2., vasárnap 21:46

Ez az edző a kezdetektől zsákutca volt, tipikus túlértékelt brit fazon, Tuchelt ezért kár volt elküldeni.

Egyértelműen nagy upgrade lenne oda Nagelsmann, szerintem dacból is elvállalja már, gondolom bassza az egóját hogy kirúgták, ilyenkor kompenzálni akar az ember. Ettől függetlenül ez a chelsea keret nagyon rosszul van összerakva, ilyen rövid idő alatt nem fog csodát tenni a német.
Nem illik.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 2., vasárnap 21:36

#Chelsea have agreed a deal to sign 15-year-old #IndependienteDelValle midfielder Kendry Paez for €20m.

[Fabrizio Romano] Julian Nagelsmann is the favorite candidate to replace Graham Potter as new Chelsea head coach, as reported yesterday. Nagelsmann was mentioned yesterday during internal discussions — Julian is considered a talented coach. Talks are ongoing to make best decision.

nem örülök

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 2., vasárnap 21:31

illgner írta:
Pad'em írta:Mondtam én, hogy Nagelsmann lesz már ellenünk :lol:
Állítólag a Spurst már visszautasította, nem biztos, hogy szeretné megégetni magát a Chelseavel.
Csak a Spursnel nincsenek komoly sportszakmai celok, legyen meg a BL indulas es nagyjabol ennyi. Mig a Chelseanel BL-t, bajnoksagot, kupakat akarnak nyerni.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 2., vasárnap 21:31

Írja is öreg Fabrizió, hogy Zsülián a favorit.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. április 2., vasárnap 21:26

Egy jó Lampard vagy Mourinho visszamehetne :mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 2., vasárnap 21:25

Pad'em írta:
gutihaz14 írta: alá tettek egy 5 éves szerződést és kibasszák fél év után :lol:

elvileg 50 millió fontot kapott volna 5 évre, kíváncsi vagyok mennyibe került ez a kibaszás.
Elvileg közös megegyezéssel távozik, szóval gondolom nem kell az 50M fontos végkielégítést kifizetniük :lol:
azt mondjuk nehezen hiszem el. ő sem máltai szeretetszolgálat. valszeg nem a maradék 45 milliót kapta meg de szerintem bőven alkudott ki magának

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 2., vasárnap 21:23

gutihaz14 írta: alá tettek egy 5 éves szerződést és kibasszák fél év után :lol:

elvileg 50 millió fontot kapott volna 5 évre, kíváncsi vagyok mennyibe került ez a kibaszás.
Elvileg közös megegyezéssel távozik, szóval gondolom nem kell az 50M fontos végkielégítést kifizetniük :lol:
illgner írta:
Pad'em írta:Mondtam én, hogy Nagelsmann lesz már ellenünk :lol:
Állítólag a Spurst már visszautasította, nem biztos, hogy szeretné megégetni magát a Chelseavel.
Majd elétesznek egy olyan összeget, hogy akarni fogja az égést. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2023. április 2., vasárnap 21:26-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: