10 fordulóval a vége előtt van 16 pont előnye a napolinak, a lazio és még több a milan előtt, szerintem ez is benne volt a tegnapiban. Jó meccs volt, de nem támadt szerintem fel a milan és a napoli sem esett össze.
Ha választania kell Spallettinek szerintem próbálja majd úgy kevergetni a lapokat, hogy a bajnokságot mindenképp húzzák be. 64 lett idén, nyilván, ha szeretne, a napoli szívesen hosszabbít vele, de még nem volt olasz bajnok. Szerintem ha bevallottan nem is, de a háttérben ez ott motoszkál a fejében.
Küzd-hajt, ebben jobb, mint Asensio, nincs akkora bika lövője, kicsi, könnyű elnyomni, ebben gyengébb. Rodry perpill jobb játékos már, mint ő és ő se az a bika, mint egy R. James.reeed_ati írta: Na most mi van a Brahim gyerekkel?![]()
Azèrt az a gòl+gòlpassz nem volt csùnya.tőle..
Ettől függetlenül a fòrumokon nem igen marasztalták korábban..
Èn amikor nálunk volt, láttam benne potenciált, nem tudom mennyit fejlődött azòta??, de beugrònak simán jò lehetne, jobb támadònak is tudnánk használni.
Kèrdès mennyi lehetősèget kap majd az öregtől, mert ha annyit játszik, mint hazard, akkor totál felesleges visszarángatni..![]()
Ha marad Modric, Kroos és Cebával, esetleg még Ase-val is megegyezik a csapat, Brahim akkor már felesleges.