Felmondási idõ, átrendelés egész komolytalan dolgok így együtt. Átrendelnek Mucsaröcsögére tanítani, majd 6 hónap múlva abbahagyhatom

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 2., vasárnap 10:32
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 2., vasárnap 10:27
Mert a Trombi es a Tuzmano jobb, ahol azzal inditottak a gyerekkorom, hogy barhogyan magamra gyujthatom a lakast?h3x0r írta: Kicsit off, de vegulis politika. Este baratokkal osszeultunk, volt par gyerek is. A szonyegen jatszottak valami kockakkal, labdakkal, mikozben a tv-n ment a Nick Jr. Volt egy Barbapapa és családja cimu mese. Arrol szolt a resz, hogy a gyerekek gofrit szerettek volna enni, de anyuka/apuka befenyiti oket, hogy nem sut nekik, mert a gofrisuto sok aramot hasznal.Az egyik felt a sotetben, de nem gyujthatta fel a lampat mert hat az is pocseklas. Vegul a gyerekek 5x annyi aramot elhasznaltak valami elektromos helikopter beinditasara (ne kerdezzetek a reszleteket
). Inditsuk a gyerekkort egy kis klimaszorongassal.
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 2., vasárnap 10:09
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 2., vasárnap 10:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 2., vasárnap 9:47
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. április 2., vasárnap 9:38
Valoszinuleg ott fogja. Mondjuk o meg jobb helyzetben van, mert csak 25 eves, elotte az elet, csak kurvara szomoru miatta mert imadja ezt csinalni es imadja a gyerekeket is, dehat csak 2 ev jutott neki belole ezek a faszfejek miatt. Viszont pl egy hr/vmi random basic multi pozira 1 perc alatt felvennek, ahol kapasbol jobban keresne mint most.zsuninnyo írta:Es a baratnod otthagyja? Mert ez egy kibaszott embertelen rabszolgatorveny.Caraway írta:
Igaz, en mar hamarabb tudtam rola, mert a baratnom tanar, es ok ezt a “rendeletet” hetfon kaptak meg. Undorito, gyomorforgato, nincs ra szo. Miutan elmeselte utana fixen tudatosult bennem, hogy ebben az orszagban 5 ev mulva konkretan nem lesz tanar.
Sajnalom azokat, akik komolyan akarjak venni a tanitast, de hogy ilyen egy csoport hogy letezhet, akik ezt benyelik es elturik, azt nem tudom hova. tenni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 2., vasárnap 9:27
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 2., vasárnap 9:21
Es a baratnod otthagyja? Mert ez egy kibaszott embertelen rabszolgatorveny.Caraway írta:Igaz, en mar hamarabb tudtam rola, mert a baratnom tanar, es ok ezt a “rendeletet” hetfon kaptak meg. Undorito, gyomorforgato, nincs ra szo. Miutan elmeselte utana fixen tudatosult bennem, hogy ebben az orszagban 5 ev mulva konkretan nem lesz tanar.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. április 2., vasárnap 9:16
Igaz, en mar hamarabb tudtam rola, mert a baratnom tanar, es ok ezt a “rendeletet” hetfon kaptak meg. Undorito, gyomorforgato, nincs ra szo. Miutan elmeselte utana fixen tudatosult bennem, hogy ebben az orszagban 5 ev mulva konkretan nem lesz tanar.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 2., vasárnap 9:09
Ezen nekem is forgott mar az agyam.Nika91127 írta:Dehogy repülne. Megmondják, hogy "mindenki pótolható". Majd bemegy a takarítónéni magyart, a karbantartó bácsi matekot tartani.sámat írta: Árulja már el valaki (az sem baj, ha tanár), hogy mégis miért nem csinálnak a tanárok olyat, hogy egy reggel senki nem megy dolgozni, aztán a következő reggel sem? Utóbbira már nem kerülne sor, repülne a fizuemelés.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 2., vasárnap 9:04
Ez olyan szinten szurrealis, hogy mar csak nevetni lehet rajta. Mi mar ezekre csak igy tudunk reagalni. Arrol nem is beszelve, hogy engedni fogjak lenyomni a torkukon, ahogy latom.ikelemen5 írta: Csak a vigyorgó emotikonokat nem értem…![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 2., vasárnap 8:49
Dehogy repülne. Megmondják, hogy "mindenki pótolható". Majd bemegy a takarítónéni magyart, a karbantartó bácsi matekot tartani.sámat írta: Árulja már el valaki (az sem baj, ha tanár), hogy mégis miért nem csinálnak a tanárok olyat, hogy egy reggel senki nem megy dolgozni, aztán a következő reggel sem? Utóbbira már nem kerülne sor, repülne a fizuemelés.
HozzászólásSzerző: sámat » 2023. április 2., vasárnap 8:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 2., vasárnap 7:22
Biztos nem volt jo tanulo, nehez volt, nem szeretteikelemen5 írta: Csak a vigyorgó emotikonokat nem értem…![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. április 2., vasárnap 6:42
HozzászólásSzerző: ghost » 2023. április 2., vasárnap 1:16
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 2., vasárnap 1:10
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. április 1., szombat 22:37
Azért ennél jóval árnyaltabb a kép. Akinek van ideje és kedve olvassa el ezt:kiserik írta:Az általuk tesztelt autók közül 2022 legzöldebb autója a Dacia Spring lett. Csak azért hoztam a dolgot, mert itt lassan keresztre lettem feszítve, körbe lettem röhögve, mert azt mertem mondani, hogy az elektromos autózás már zöldebb lehet, mint a hagyományos. Erre itt a független tesztszervezet, ahol a vizsgált autók közül minden elektromos zöldebbnek bizonyult, mint a füstösek. Különösen rosszul teljesítettek a hibridek is nem meglepő módon.Halfkey írta: Az a jó hogy akkor már rá sem kell keresni, az ajánló személye szavatolja majd hogy melyik gyártót hozták ki legzöldebbnek![]()
De ha már energia téma, a napelem elkezdte nálam is amit sokaknál: le-leáll az inverter és nem termel napközben. Nyilván rinyálni fogok az eonnak, de ezen kívül tehetek valamit? Illetve van olyan tapasztalat hogy valahol hálózatfejlesztést kért valaki és az tényley megtörtént?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 1., szombat 20:33
Az általuk tesztelt autók közül 2022 legzöldebb autója a Dacia Spring lett. Csak azért hoztam a dolgot, mert itt lassan keresztre lettem feszítve, körbe lettem röhögve, mert azt mertem mondani, hogy az elektromos autózás már zöldebb lehet, mint a hagyományos. Erre itt a független tesztszervezet, ahol a vizsgált autók közül minden elektromos zöldebbnek bizonyult, mint a füstösek. Különösen rosszul teljesítettek a hibridek is nem meglepő módon.Halfkey írta: Az a jó hogy akkor már rá sem kell keresni, az ajánló személye szavatolja majd hogy melyik gyártót hozták ki legzöldebbnek![]()
De ha már energia téma, a napelem elkezdte nálam is amit sokaknál: le-leáll az inverter és nem termel napközben. Nyilván rinyálni fogok az eonnak, de ezen kívül tehetek valamit? Illetve van olyan tapasztalat hogy valahol hálózatfejlesztést kért valaki és az tényley megtörtént?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. április 1., szombat 9:20
Itt is megy az Amerikázás... Hát ezt nagyon nehezen hiszem el, hogy egy rohadt fesztiválnál is elő kell húzni a mocskos nyugat kártyát... Mondjuk jobban bele gondolva, meg sem lepődik az ember, mikor kampány időszakban Orbán promót nyomnak több nagyszínpadon...gutihaz14 írta: https://444.hu/2023/04/01/demeter-szila ... XfZ8dR6nmw
enyhe fenyítés és faszméregetés fidesz módra hogy lássuk kivel is van dolgunk...
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem