De ugyanolyan komolytalan lenne ez is:
Biztos utána aláírnák az emberekCsak miért nem úgy van ez, hogy megadjuk a pénzt mint egy gesztus, és utána kérjük ezeket?

Egy ilyen változtatás csak egyszerre reális, akár állami cég valaki, akár piaci.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 2., vasárnap 13:01
Biztos utána aláírnák az emberekCsak miért nem úgy van ez, hogy megadjuk a pénzt mint egy gesztus, és utána kérjük ezeket?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 2., vasárnap 12:57
Csak miért nem úgy van ez, hogy megadjuk a pénzt mint egy gesztus, és utána kérjük ezeket?Halfkey írta: Nem ástam bele magam a témába, de azt gondoltam pont errõl van szó Csaba, mint az orvosoknál (csak más arányokkal). ‘Ezt kèrjük a több pénzért’. Ott meg tudták oldani hogy legyen egy ütemterv hogy mikor mivel nõ, habitt nem errõl van szó akkor ez szerintem minimum elérendõ cél itt is.
HozzászólásSzerző: sámat » 2023. április 2., vasárnap 12:43
Pedig pont az idősebbje fog éhezni nyugdíjas korában, ha nincs szerencséje, élni fog 20-30 évet úgy, hogy a pénze reálértéke folyamatosan csökken majd. Ha beteg lesz, azt hagyjuk is, kidobja a rendszer az árok szélére.___Samy___ írta:Azert nem sztrajkolnak, mert a tanarok jelentos resze mar idosebb, nincsenek fiatalok. Utobbiak mar nem fognak a sztrajkkal kuszkodni, inkabb elmennek mas munkakorbe, mig az idosebbek a nyugdij miatt nem merik szerintem ezt eroltetni. Ok inkabb csak valahogy ki akarjak huzni a vegeig.hehetheoriginal írta: En a tanarok helyeben valahogy tovabbkepeznem magam, a social skillek gondolom megvannak mar nagyjabol, es a privatszferaban lehetnenek coachok, trenerek, stb.
Felnottoktatasban pl, tanfolyamok fassetudja
Nyilvan kurvara nincs kedve az embernek 1-2 egyetem utan meg tobbet tanulni, de vagy ezt az utat csinalnam, vagy akkor kulfold, 1-2 eves diplomaelfogadtatas utan, ha megvan a nyelvtudas, akkor megoldható.
Vagy szinten kulfold, de más munkakör.
Maradni semmikepp sem maradnek, nincs az a penz ezek utan.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 2., vasárnap 12:19
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 2., vasárnap 12:09
ha céges körülményeket akarnak jelenteni, akkor legyenek céges fizuk is.Halfkey írta: Kemény csomag szerintem is - viszont ha én lennék a pdsz szelektálnám azért az üzeneteket. Van ebben bõven felháborító dolog ahhoz, hogy az olyan dolgokat amik bárhol máshol is úgy vannak (40 óra, vasárnap ha akar a cég elrendelhet munkát, céges eszközökre monitoring dolgokat telepít) inkább ne hangsúlyoznám, hogy gyengítse az üzenetet.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. április 2., vasárnap 11:35
Azert nem sztrajkolnak, mert a tanarok jelentos resze mar idosebb, nincsenek fiatalok. Utobbiak mar nem fognak a sztrajkkal kuszkodni, inkabb elmennek mas munkakorbe, mig az idosebbek a nyugdij miatt nem merik szerintem ezt eroltetni. Ok inkabb csak valahogy ki akarjak huzni a vegeig.hehetheoriginal írta: En a tanarok helyeben valahogy tovabbkepeznem magam, a social skillek gondolom megvannak mar nagyjabol, es a privatszferaban lehetnenek coachok, trenerek, stb.
Felnottoktatasban pl, tanfolyamok fassetudja
Nyilvan kurvara nincs kedve az embernek 1-2 egyetem utan meg tobbet tanulni, de vagy ezt az utat csinalnam, vagy akkor kulfold, 1-2 eves diplomaelfogadtatas utan, ha megvan a nyelvtudas, akkor megoldható.
Vagy szinten kulfold, de más munkakör.
Maradni semmikepp sem maradnek, nincs az a penz ezek utan.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 2., vasárnap 10:32
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 2., vasárnap 10:27
Mert a Trombi es a Tuzmano jobb, ahol azzal inditottak a gyerekkorom, hogy barhogyan magamra gyujthatom a lakast?h3x0r írta: Kicsit off, de vegulis politika. Este baratokkal osszeultunk, volt par gyerek is. A szonyegen jatszottak valami kockakkal, labdakkal, mikozben a tv-n ment a Nick Jr. Volt egy Barbapapa és családja cimu mese. Arrol szolt a resz, hogy a gyerekek gofrit szerettek volna enni, de anyuka/apuka befenyiti oket, hogy nem sut nekik, mert a gofrisuto sok aramot hasznal.Az egyik felt a sotetben, de nem gyujthatta fel a lampat mert hat az is pocseklas. Vegul a gyerekek 5x annyi aramot elhasznaltak valami elektromos helikopter beinditasara (ne kerdezzetek a reszleteket
). Inditsuk a gyerekkort egy kis klimaszorongassal.
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 2., vasárnap 10:09
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 2., vasárnap 10:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 2., vasárnap 9:47
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. április 2., vasárnap 9:38
Valoszinuleg ott fogja. Mondjuk o meg jobb helyzetben van, mert csak 25 eves, elotte az elet, csak kurvara szomoru miatta mert imadja ezt csinalni es imadja a gyerekeket is, dehat csak 2 ev jutott neki belole ezek a faszfejek miatt. Viszont pl egy hr/vmi random basic multi pozira 1 perc alatt felvennek, ahol kapasbol jobban keresne mint most.zsuninnyo írta:Es a baratnod otthagyja? Mert ez egy kibaszott embertelen rabszolgatorveny.Caraway írta:
Igaz, en mar hamarabb tudtam rola, mert a baratnom tanar, es ok ezt a “rendeletet” hetfon kaptak meg. Undorito, gyomorforgato, nincs ra szo. Miutan elmeselte utana fixen tudatosult bennem, hogy ebben az orszagban 5 ev mulva konkretan nem lesz tanar.
Sajnalom azokat, akik komolyan akarjak venni a tanitast, de hogy ilyen egy csoport hogy letezhet, akik ezt benyelik es elturik, azt nem tudom hova. tenni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 2., vasárnap 9:27
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 2., vasárnap 9:21
Es a baratnod otthagyja? Mert ez egy kibaszott embertelen rabszolgatorveny.Caraway írta:Igaz, en mar hamarabb tudtam rola, mert a baratnom tanar, es ok ezt a “rendeletet” hetfon kaptak meg. Undorito, gyomorforgato, nincs ra szo. Miutan elmeselte utana fixen tudatosult bennem, hogy ebben az orszagban 5 ev mulva konkretan nem lesz tanar.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. április 2., vasárnap 9:16
Igaz, en mar hamarabb tudtam rola, mert a baratnom tanar, es ok ezt a “rendeletet” hetfon kaptak meg. Undorito, gyomorforgato, nincs ra szo. Miutan elmeselte utana fixen tudatosult bennem, hogy ebben az orszagban 5 ev mulva konkretan nem lesz tanar.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 2., vasárnap 9:09
Ezen nekem is forgott mar az agyam.Nika91127 írta:Dehogy repülne. Megmondják, hogy "mindenki pótolható". Majd bemegy a takarítónéni magyart, a karbantartó bácsi matekot tartani.sámat írta: Árulja már el valaki (az sem baj, ha tanár), hogy mégis miért nem csinálnak a tanárok olyat, hogy egy reggel senki nem megy dolgozni, aztán a következő reggel sem? Utóbbira már nem kerülne sor, repülne a fizuemelés.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 2., vasárnap 9:04
Ez olyan szinten szurrealis, hogy mar csak nevetni lehet rajta. Mi mar ezekre csak igy tudunk reagalni. Arrol nem is beszelve, hogy engedni fogjak lenyomni a torkukon, ahogy latom.ikelemen5 írta: Csak a vigyorgó emotikonokat nem értem…![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 2., vasárnap 8:49
Dehogy repülne. Megmondják, hogy "mindenki pótolható". Majd bemegy a takarítónéni magyart, a karbantartó bácsi matekot tartani.sámat írta: Árulja már el valaki (az sem baj, ha tanár), hogy mégis miért nem csinálnak a tanárok olyat, hogy egy reggel senki nem megy dolgozni, aztán a következő reggel sem? Utóbbira már nem kerülne sor, repülne a fizuemelés.
HozzászólásSzerző: sámat » 2023. április 2., vasárnap 8:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 2., vasárnap 7:22
Biztos nem volt jo tanulo, nehez volt, nem szeretteikelemen5 írta: Csak a vigyorgó emotikonokat nem értem…![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem