Pucukám, hát az XC60 alap (nem a plug-in) annyitól indul, mint a Model YSteve írta:Nekem továbbra is az a hondom, hogy soha nem adnék ki ennyi pénzt kocsira, mint amennyibe a minőségibb elektromos kocsik kerülnek.Realista24 írta: Én azon nem akadnek ki, ha lenne normális gyorstöltő hálózat.
Fel óra orat elcsapok a szabadidombol egy héten egyszer ha ezen múlna.
Cégnél tudom tölteni, szóval nem lenne semmi vállalhatatlan de ehhez kell egy 7-800kmt tudó auto.
Ha én lennek a BMW és társai, elő sem állnék ilyen szar megoldásokkal.
Nekem a XC60-am 9litert fogyaszt,mert erős motor van benne, meg nagy nehéz kerekek..De egyszerűen 10évet elbenzinezek azon az áron amennyivel a plug-in hybrid XC60 többe kerül.
Legalábbis jelenleg!
Itt kezdenek a plug-in-ok árai lemenni és az elektromosok tartják az árukat.Kivárok amíg lesz értelme váltani.
Egy autó így is csak viszi a pénzt.

A 7-800km-es normál hatótávra még várni kell nem is keveset. Jelenleg max a Teslának van rá ötlete (a 4860as akksi), de nekik meg fölösleges. 200km-enkent van villámtöltőjük.Realista24 írta: Én azon nem akadnek ki, ha lenne normális gyorstöltő hálózat.
Fel óra orat elcsapok a szabadidombol egy héten egyszer ha ezen múlna.
Cégnél tudom tölteni, szóval nem lenne semmi vállalhatatlan de ehhez kell egy 7-800kmt tudó auto.
Ha én lennek a BMW és társai, elő sem állnék ilyen szar megoldásokkal.
BMW: ezért mondom, hogy le vannak maradva. Kapálóznak, mert a tortából nekik is kellene, de érdemleges fejlesztés nuku. Európában egyszerűen nem tudnak kilépni a hagyományos autógyártás árnyékából. A Toyota is most kapkod, miután lemaradtak rendesen. A koreaiak és a kínaiak akik komolyan vették/veszik a dolgot.