Hehito, a Toyota Hybrid nem így működik.hehetheoriginal írta:az viszont jogos, gondolom belebasztak egy 1.4es szart, felhuzva 200 loerore, melle 4000mAh akksi a xiaomi telefonbol kb, meg még ratettek esetleg egy turbot, biztos, ami biztos, ezek tény, hogy többet fogyasztanak, es rovidebb az elettertamuk, mert jobban pöccre vannak huzva, hogy a kibocsatasi normaknak a kis űrtartalommal megfeleljenek.ikelemen5 írta: 43 literes a tankja. 150 tempomat, és 500-km-t mentem oda-vissza, mert csak a régi 6-osn volt 200 km. a táv. Az M6-os az picivel hosszabb.
8 liter felett fogyasztott, ráadásul elképesztően hangos volt a menetzaj.
Én nagyot csalódtam a "világelső autómárkában".
Nem vagyok Alonso, sőt. Saját autóval 120-tempomat.
a politika meg a "hozzaertok", akik javasolgatnak a politikanak konkretan idiotak, es lobbistak az autogyaraknal.
kizart, hogy egy nemet, olasz vagy francia autogyar mernoket megkerdezed, es egyetertene ezzel a fejlesztesi irannyal...
Azok Atkinson-ciklusú benzinmotorok, amik jellemzően szívók (1,5-1,8-2,5 literes talán), kis teljesítménnyel és az akksikat töltik, ami az elektromotort hajtva. Ezt egy elég kellemetlen járaskultúrával teszi (felpörög magas fordulatra).