Starfield premium, jött a dVGA mellé.
https://www.youtube.com/watch?v=bv1a-OrikdM
Imagine Dragons - Children of the Sky (a Starfield song): World Fly Through
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 30., szerda 18:23
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. június 23., péntek 13:52
Majdnem irtam, hogy reggel nekem is egy csomo minden szar volt, de rajottem hogy Telekom netem vanSanti írta: Telekom...
Redditen találtam egy threadet
https://www.reddit.com/r/discordapp/com ... _starting/
Németeknél is probléma, szintén ugye ahol Telekom ISP, érintett több szolgáltatás is pl Discord, Cloudflare, Riot Games stb.
Madridom is borzasztó lassú amúgy, sokszor be se tölt, percekig köpörcöl stb..
Yetteles mobilinternet hasít gond nélkül.
Ha esetleg valakit még érintene, ezt sikerült kideríteni. "Nem az ön készülékében van a hiba", csak várni lehet míg megoldják.
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. június 23., péntek 10:45
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. június 23., péntek 9:43
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 23., péntek 9:04
reggel az app szarakodott de mar joSanti írta: Discord megy nálatok?
Nálam PC-n sem megy a kliens, mobilon se az app, böngészőben sem tölt be.
Nézem ilyen downdetector oldalakon meg mindenhol az írják, hogy up and running.
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. június 23., péntek 8:40
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. április 21., péntek 21:01
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 17., hétfő 12:38
Én azt, hogy ne vegyél játékra laptopotlordgabi írta:Közben sikerült nagy nehezen belépni a Steambe hosszú idő után, mivel már hirdetésben mindenhol feldobta hétközben a témát, hogy nyáron érkezik a Counter Strike: Source 2, és valami eszement módon elszálltak az árak ahhoz képest, ami 3-4 évvel ezelőtt volt, amikor utoljára néztem a raktáramat.lordgabi írta:
Az szép!![]()
![]()
Köszi, hogy beírtad, évek óta nem játszottam sajna, úgy leromlott a laptopom ereje, megnézem mit tudok értékesíteni fegyvereken kívül, ha lesz időm, hátha nálam is dagadni fog a buksza valamitől.![]()
![]()
Kíváncsi vagyok, lesznek e még ettől is magasabban a cuccok a megjelenés közeledtével, és arra is, hogyan fogom bírni addig, hogy ne szerezzek be hozzá valami vasat, ami elbírja majd.![]()
Nem vagyok semmilyen szintű szakértő a témában, ha laptopról lenne szó, mit ajánlanátok egy ilyen típusú játékhoz, hogy tökéletesen fusson rajta maximumon még évekig?
Konfiguráció PC-re esetleg?
Valami link már konkrét laptopról, asztali gépről, hogy tisztában legyek az árakkal nagyjából?
Köszönöm szépen előre is.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. április 16., vasárnap 16:21
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. április 16., vasárnap 2:02
Közben sikerült nagy nehezen belépni a Steambe hosszú idő után, mivel már hirdetésben mindenhol feldobta hétközben a témát, hogy nyáron érkezik a Counter Strike: Source 2, és valami eszement módon elszálltak az árak ahhoz képest, ami 3-4 évvel ezelőtt volt, amikor utoljára néztem a raktáramat.lordgabi írta:Az szép!Csabi írta: CS:GO infláció: vagy 6-7 évvel ezelőtt vettem 100 breakout ládát. akkor 4 cent volt darabja, tehát 4 eurót fizettem érte. fastforward 2023: a breakout láda darabja 6,30. még van belőle 95.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Köszi, hogy beírtad, évek óta nem játszottam sajna, úgy leromlott a laptopom ereje, megnézem mit tudok értékesíteni fegyvereken kívül, ha lesz időm, hátha nálam is dagadni fog a buksza valamitől.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 9., vasárnap 18:06
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. április 8., szombat 19:03
Gecc, én is megnéztem, nem voltam belépve vagy 2 éve.ferni írta: teljesen megbolondult a piac a CS2 bejelentésétől.
Vettem egy AK Empresst 28 euróért, eltelt egy hét, már 33 euro.
Bizonyos skinek amik jól mutatnak CS2ben duplázódtak.
Kések is felmentek a pitába.
Nagyon kemény ami megy.
Breakout láda amúgy se volt eddig se olcsó, mert azokban van butterfly knife, de az is emelkedett 2 eurót darabja a CS2 óta, de ha csak kiárulja az ember a random ládáit persze csak ha Remy nem fosztotta még ki az inventorydat, már azon van egy rakat pénze
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 8., szombat 17:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 8., szombat 17:08
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. április 8., szombat 16:43
Az szép!Csabi írta: CS:GO infláció: vagy 6-7 évvel ezelőtt vettem 100 breakout ládát. akkor 4 cent volt darabja, tehát 4 eurót fizettem érte. fastforward 2023: a breakout láda darabja 6,30. még van belőle 95.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. április 8., szombat 16:32
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. március 29., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. március 29., szerda 20:58
Realista24 írta:Van eleg bajod, ezert nem vaglak ki, de ez volt az utolso ilyen toled, meg nyilvan mastol is.wZoLee7 írta: Milyen jó is amikor madridomról van ismerősöd steamen is küld egy scam linket, igaz Remy? Elküldi hogy szavazzak a haverja cs go csapatára, nyilván hülye voltam baszki, de a fasz se gondolta hogy ennyire csíra az ember, aztán vitték is az összes itemem...Köszi Remy, egy patkány vagy. Aztán meg gyorsan törölt a friend listről. Ilyet bazdmeg.
A patkanyozast cifran sikerult kiirnod, ellenben bocsanatkeresre nem futotta. Es nyilvan nem erdekel, ha privatban irtal neki, ha mar mindenki elott patkanyozod.
De elég csúnya történet.Elég baj az hogy vannak ilyen emberek akiknek ez okoz örömet hogy több normális felhasználóval kicsesznek.és nyilván Remy ha nem te voltál akkor neharagudj
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 29., szerda 20:33
Igazad van, teljes mertekben. De meg mielott megjott mar itt mindenki elott elnezest is kertem, de a buntit sem vitatnam termeszetesenRealista24 írta:Van eleg bajod, ezert nem vaglak ki, de ez volt az utolso ilyen toled, meg nyilvan mastol is.wZoLee7 írta: Milyen jó is amikor madridomról van ismerősöd steamen is küld egy scam linket, igaz Remy? Elküldi hogy szavazzak a haverja cs go csapatára, nyilván hülye voltam baszki, de a fasz se gondolta hogy ennyire csíra az ember, aztán vitték is az összes itemem...Köszi Remy, egy patkány vagy. Aztán meg gyorsan törölt a friend listről. Ilyet bazdmeg.
A patkanyozast cifran sikerult kiirnod, ellenben bocsanatkeresre nem futotta. Es nyilvan nem erdekel, ha privatban irtal neki, ha mar mindenki elott patkanyozod.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 29., szerda 19:55
Van eleg bajod, ezert nem vaglak ki, de ez volt az utolso ilyen toled, meg nyilvan mastol is.wZoLee7 írta: Milyen jó is amikor madridomról van ismerősöd steamen is küld egy scam linket, igaz Remy? Elküldi hogy szavazzak a haverja cs go csapatára, nyilván hülye voltam baszki, de a fasz se gondolta hogy ennyire csíra az ember, aztán vitték is az összes itemem...Köszi Remy, egy patkány vagy. Aztán meg gyorsan törölt a friend listről. Ilyet bazdmeg.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem