wZoLee7 írta: de ti ezt ennyire simán elhiszitek? Madridban sem hülyék vannak és mostanra mindenkinek tiszta, hogy ebben a keretben ennyi volt. Simán bukjuk a bajnokságot eddig, nyilván kérdőjeles még mi lesz a kupával és a bl-el, de hogy ne erősítenénk meg a kifingott keretünket, azt én nagyon kétlem. Ha Brahim lesz az egyetlen új támadónk akkor nyugodtan pihentethetjük egy évre a mecs nézést mert borzalmas lesz az eredmény, de ezt Perezék is nagyon jól tudják.
Abban az egy esetben tudom elképzelni, hogy nem akar nagyot igazolni, ha neki már csak 3 dolog számít.
-befejezni a stadiont 100%-ra
-az új stadion mellé robbantani a bankot a nagy kaliberekre, egy újabb galaktikus érára
-szuperliga
Szerintem csupan annyi, hogy a vezetosegnek van par kiszemeltje, akiket mindenkepp akarnak, kerdes, hogy meg tudjak e szerezni oket, kevesebbel nem erik be.
Davies szerzodese ket ev mulva lejar, jovore nagyon jo alkupozicioba kerulunk. Amugy is maganyos nemetorszagban, egyre tobbszor hangot ad annak, hogy mennyire egyedul van ott.
Haaland szerzodeseben ket ev mulva ervenybelep egy kivasarlasi ar, anelkul keptelenseg elhozni. Igy is kerdeses, mert mar kinalt kivasarlasi ar nelkuli szerzodest neki a City masfelszer annyi fizuval.
Termeszetesen Mbappe is kepben lehet siman meg a vezetosegben, akinek szinten ket ev mulva van lehetosege csatlakozni hozzank, ha o, ha Perez ugy akarja es a csillagok is ugy allnak.
Ott van meg Jude, akiert hatalmas licithaboru fog menni. Nem csak hatalmas atigazolasdija lesz, hanem hatalmas fizetese is. Amibe okosan nem szall be a Real.
Kerdes, hogy mennyire eri meg megint mindent felrakni egy lapra, mert azert mindenki tudja, hogy mindharom vilagklasszis. Beszelhetunk itt Osimhenrol, de egyetlen egy igazan jo szezonja volt top ligakban, en speciel erte semmifelekeppen nem adnek ki 170 milliot. Kvaradonna meg nem mozdithato… nehez dontes ez most.