KAG írta:
Gondolkoztam, hogy a következő kommentet az utánpótlásba, vagy ide, az OFF-ba írjam.
Tehát, a párommal babát várunk - ba dumm tss
Nagyon el vagyunk veszve, hogy mik azok a kelengyék, holmik, amik túlárazott szarok és utólag meg fogjuk őket bánni.
Én azt látom, hogy rengeteg ilyen van.
Ha esetleg megosztanák velem azokat a tapasztalatokat, mint apák, hogy mik voltak azok a cuccok amik teljesen fölöslegesek voltak és mik azok, amiket nem bántatok meg, azt megköszönném.
Továbbá, babakocsikból mit érdemes? Én ezeket a peg perego-kat nézem, de ott sem tudom eldönteni igazából, hogy megéri-e az adott extra árat a többi márkához képest.
szerk.:
Fiú lesz, rendes férfi névvel.
Sok örömet a picihez!
Légzésfigyelő az ágyba, szoptatós párna, pelenkakuka nekünk bejött. Vettünk ilyen walkie-talkie babamonitort, azt gyak. újonnan adtuk húgomnak, mert csak akkor aludt (a kis sátánfajzat

) a babakocsiban, ha toltuk, de nekik meg bejött, mert az ő kisfia ha kocsit látott bealudt.. szóval ki tudja..
Aztán szélcső > munkatársaméknál az elején kb. elkopott, annyit kellett használni, de nekünk nem (szerencsére), kérdőjeles ez is..
Krémekben: drága, de a weleda fürdető+pelenkakrémet csípte a kölyök bőre, fürdetéshez babakád és állvány is nagyon hasznos volt (most pedig a sálak száradnak nagyon jól rajta, 2in1).
Babakocsit meghagyom másoknak, mi kölcsön kaptuk, nem vettünk, erről nem tudok mit mondani. De azt tudom, hogy a kölyök nagyon izzadós volt, minden kocsiba való hordozóra, ülésekre vettünk rá való frottír/amiből volt, ott pamut huzatot. Ha izzad, vagy összekoszolná, mindig jó egy gyorsan mosható védőréteg..
Szerk.: ja, tényleg, hordozható ágy.. Szerencsére kaptuk, így nem az én tárcámnak fájt, hogy sose volt benne
És igen, aludjatok előre, jó sokat!