És de, a témához kapcsolódik.
Ja, és te sem vagy közepén, hiába hirdeted ezt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 27., hétfő 19:10
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. március 27., hétfő 19:02
Megfogadtam hogy kiszálok a témából, de tessék bizonyíték, még friss: https://i.imgur.com/Rkgn6N8.png https://i.imgur.com/3Tz8NCj.png Sehol hézag, semmi ide oda. Persze, ha egy nyikhaj hülyegyerek csinál egy videót, ahol kijelenti, hogy a fék megfogja az autót, de ő látja az adatokból, hogy mégsem, akkor azt is benyeled neki. Meg hogy azért szar vezetni az autót, mert tablet van benne meg fingópárna. Az egész videóban annyi volt a valós, hogy túl balfék ő ahhoz, hogy ne chill módba vezesse (pedig úgy van megcsinálva, hogy sport módban is bárki el tudja vezetni), meg hogy a kalaptartó egy kula. Mondtam már, szivesen megmutatom neked és ha találsz benne összeszerelési hibát, akkor elhiszem.hehetheoriginal írta:Megint a semmi reszedrol, minden ellenallitas, cafolat, teny, bizonyitek nelkulkiserik írta:
Megnéztem ezt a remek "" tesztet"". Most már egyértelmű, hogy miként alakult ki a véleményed sok dologról. Témából kiszálltam.![]()
Ott a kep, a video feketen feheren, hogy kalap szar az auto gyartasi es osszeszerelesi minosege, fogadd el![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 27., hétfő 18:41
De aranyos vagy, hogy meg kuzdesz ebben a temaban ellenehehetheoriginal írta:Megint a semmi reszedrol, minden ellenallitas, cafolat, teny, bizonyitek nelkulkiserik írta:
Megnéztem ezt a remek "" tesztet"". Most már egyértelmű, hogy miként alakult ki a véleményed sok dologról. Témából kiszálltam.![]()
Ott a kep, a video feketen feheren, hogy kalap szar az auto gyartasi es osszeszerelesi minosege, fogadd el![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 27., hétfő 18:34
Megint a semmi reszedrol, minden ellenallitas, cafolat, teny, bizonyitek nelkulkiserik írta:Megnéztem ezt a remek "" tesztet"". Most már egyértelmű, hogy miként alakult ki a véleményed sok dologról. Témából kiszálltam.hehetheoriginal írta: miert is?
Speedzone model y tesztbol szedtem ki, ami par napja van fenn, gondolom ha mar engem igen, oket nem vadolod csalassal
Gondolom nem usabol behozott darab, mi ertelme lenne, mikor euban is megveszed
Egyszerubb lenne amugy csak siman elfogadni, hatradolve engedni, ahogy atjarja az erzes a tested, fogadd el.
Ez egy szar. Ennyi pénzért nem ezt varja az ember.
Ha mar ugye arrol beszelsz, hogy 1 kapcsolo lehagyasaval milliokat takaritanak meg.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 27., hétfő 17:50
Kihagytad, hogy leesik a kormanyhehetheoriginal írta:mikor az aramert ugyanannyit fizetsz, mint a benyaert.Mikor lesz ez olcsóbb?
a folyamat mar elindult
akkor majd ezeket a lerugott meteres illesztesi lyukakkal összetakolt teslakat utanaddobjak majd fillerekert, mint a 20%os akksis szetkarcolt iphonet.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. március 27., hétfő 17:31
Megnéztem ezt a remek "" tesztet"". Most már egyértelmű, hogy miként alakult ki a véleményed sok dologról. Témából kiszálltam.hehetheoriginal írta:miert is?Enyhén komolytalan
Speedzone model y tesztbol szedtem ki, ami par napja van fenn, gondolom ha mar engem igen, oket nem vadolod csalassal
Gondolom nem usabol behozott darab, mi ertelme lenne, mikor euban is megveszed
Egyszerubb lenne amugy csak siman elfogadni, hatradolve engedni, ahogy atjarja az erzes a tested, fogadd el.
Ez egy szar. Ennyi pénzért nem ezt varja az ember.
Ha mar ugye arrol beszelsz, hogy 1 kapcsolo lehagyasaval milliokat takaritanak meg.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. március 27., hétfő 16:41
Hát ez nem igaz, amit mondasz, hogy erre van igényük.kiserik írta: Jó tudni, hogy ott szinte az összes összeszerelt autó gány, nem csak a Tesla. Erre van igényük.
Az, hogy kinek mi tetszik teljesen szubjektív dolog. Soha nem azt mondom, hogy a Tesla tökéletes, hanem azt, hogy az EV jó és egy iránynak (jelenleg a legjobbnak) tűnik azon az úton, ami talán, talán megmenti a seggünket, és azon az úton is szinte csak a legkisebb kavicsocska. Fapad a tablet? Lehet. Nekem vezetés közben nem az. Nem hiányzik semmi, mert a kormány ott van és mást nem kell nyomkodnom. Hogy mi az értelme? Innováció? Fityfenét. Költségcsökkentés. Ha megspórolnak 1 kapcsolón 1 dollárt, az 1 millió autónál 1 millió dollár. Ennyi. Az meg hogy lehúzzák a vásárlókat, mert maximalizálják a profitot? Persze. Mindenki ezt csinálja. Viszont mellette fejlesztenek. A fejlesztés pénz. Minden annyit ér, mint amennyit adnak érte. A Teslát meg veszik, mint a cukrot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 27., hétfő 16:34
Ja, en nem megyek bele ebbe a vitaba, foleg nem veled, csak az igeretekrol volt szo, gondoltam megemlitem.Jelenleg fontosabb a Semi. Nem mondom, hogy elegáns, mert rohadtul bicskanyitogató, de ez a technológiát miben is befolyásolja? Semmiben. A VW-nél nemrég mutatták be a kis elektromos autójukat. ID2all lesz a neve. Talán 2025-ben el fogják kezdeni a fejlesztését. Ez is elég mókás. A BMW Arnival reklámozott lázálmát meg ne is említsük (ami amúgy rohadt jól néz ki).
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 27., hétfő 16:31
miert is?Enyhén komolytalan
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. március 27., hétfő 16:30
Bazdki hehe, mi a tököm ez a kép? Enyhén komolytalan. Összeszerelési tények írok (nem kamu, hanem TÉNY): az amerikában összeszerelt példányok gányok. Jó tudni, hogy ott szinte az összes összeszerelt autó gány, nem csak a Tesla. Erre van igényük. A kínában és németországban összeszerelt autók összeszerelési minősége kifogástalan.hehetheoriginal írta:kemeny dolgok a tenyekmeg illesztési hézag meg minden marhaság, olyanoktól, akik azt sem tudják miről beszélnek, csak láttak valamikor valamilyen videót.![]()
model y jobb hatulja pl, mar ujabb generacio. 23 vagy hany millio peseta![]()
mint vmi beetlejuice, aminek összevissza allnak a fogai.
ne haragudj, de ez kritikan aluli.
meg a roadster, ami meg mai napig ott pörög kinn az ürben.Realista24 írta:
Tervben van a cybertruck is, amirol a haverom minden negyedevben kapja az emailt, hogy koszonjuk turelmet![]()
meg a kamion is, amit ha megoldananak, kb egymaga megoldana a dolgokat, es akkor nem kene minden földi halandot pusholni autot cserelni.
Jelenleg fontosabb a Semi. Nem mondom, hogy elegáns, mert rohadtul bicskanyitogató, de ez a technológiát miben is befolyásolja? Semmiben. A VW-nél nemrég mutatták be a kis elektromos autójukat. ID2all lesz a neve. Talán 2025-ben el fogják kezdeni a fejlesztését. Ez is elég mókás. A BMW Arnival reklámozott lázálmát meg ne is említsük (ami amúgy rohadt jól néz ki).Realista24 írta:Tervben van a cybertruck is, amirol a haverom minden negyedevben kapja az emailt, hogy koszonjuk turelmetA Tesla akkor lesz olcsóbb, ha lesz konkurenciája. Jelenleg nincs. Ez van. Egyébként tervben van egy kisautó, ami 30.000 dollár alá lesz árazva.![]()
Az, hogy kinek mi tetszik teljesen szubjektív dolog. Soha nem azt mondom, hogy a Tesla tökéletes, hanem azt, hogy az EV jó és egy iránynak (jelenleg a legjobbnak) tűnik azon az úton, ami talán, talán megmenti a seggünket, és azon az úton is szinte csak a legkisebb kavicsocska. Fapad a tablet? Lehet. Nekem vezetés közben nem az. Nem hiányzik semmi, mert a kormány ott van és mást nem kell nyomkodnom. Hogy mi az értelme? Innováció? Fityfenét. Költségcsökkentés. Ha megspórolnak 1 kapcsolón 1 dollárt, az 1 millió autónál 1 millió dollár. Ennyi. Az meg hogy lehúzzák a vásárlókat, mert maximalizálják a profitot? Persze. Mindenki ezt csinálja. Viszont mellette fejlesztenek. A fejlesztés pénz. Minden annyit ér, mint amennyit adnak érte. A Teslát meg veszik, mint a cukrot.csababarca írta: ...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. március 27., hétfő 16:17
kiserik írta:
------
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 27., hétfő 16:08
Ahova lehet, nem kocsival jarok.Tjacks írta:Engedd meg hogy Neked is gratuláljakNika91127 írta:
Ha nem esik bicóval járunk mindketten.
Boltba pékcuccért megyünk, meg hetente 2x nagyobb dolgokért.
Nincs nasi, nincs pia 4 hónapja.
Idén nem megyünk nyaralni.
Karácsonykor csak a 2 éves kapott valamit.
Mi haladunk![]()
![]()
Még a végén kiderül hogy itt csak én vagyok ilyen mocskos szenny ember![]()
Kérem a következőt!!!!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 27., hétfő 16:06
kemeny dolgok a tenyekmeg illesztési hézag meg minden marhaság, olyanoktól, akik azt sem tudják miről beszélnek, csak láttak valamikor valamilyen videót.
meg a roadster, ami meg mai napig ott pörög kinn az ürben.Realista24 írta:Tervben van a cybertruck is, amirol a haverom minden negyedevben kapja az emailt, hogy koszonjuk turelmetA Tesla akkor lesz olcsóbb, ha lesz konkurenciája. Jelenleg nincs. Ez van. Egyébként tervben van egy kisautó, ami 30.000 dollár alá lesz árazva.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. március 27., hétfő 16:03
Engedd meg hogy Neked is gratuláljakNika91127 írta:Ha nem esik bicóval járunk mindketten.Tjacks írta: Tehát akkor zárhatjuk a vitát azzal hogy úgyis beledöglünk ebbe a szarba akkor meg mehet a yolo világ?
Soha nem a környezetvédelem volt a célja ezeknek az intézkedéseknek. Alapvető felfogásbeli probléma van az emberek fejében, de hát nem is csoda, az elmúlt ~30 évben erre lettünk programozva.
Jelentkezzen aki holnaptól :
- letenné az autót és felülne a buszra/vonatra
- Nem két naponta járna az Aldiba/lidlbe olyan elengedhetetlenül fontos cikkekért mint a nasi meg a sör/üccsi
- Nem utazna minden évben külföldre ( 2x)
- Karácsonykor nem 100ezreket verne el
napestig lehetne sorolni. Magamtól én nem tudnék már ilyen változásokat meghozni ( kell a nasi meg a sör), de lehetne ebbe az irányba terelni az emberek nagy részét, és a végén elég sokan rájönnének hogy így is lehet élni.
Boltba pékcuccért megyünk, meg hetente 2x nagyobb dolgokért.
Nincs nasi, nincs pia 4 hónapja.
Idén nem megyünk nyaralni.
Karácsonykor csak a 2 éves kapott valamit.
Mi haladunk![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 27., hétfő 16:00
Tervben van a cybertruck is, amirol a haverom minden negyedevben kapja az emailt, hogy koszonjuk turelmetA Tesla akkor lesz olcsóbb, ha lesz konkurenciája. Jelenleg nincs. Ez van. Egyébként tervben van egy kisautó, ami 30.000 dollár alá lesz árazva.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. március 27., hétfő 15:59
Ha nem esik bicóval járunk mindketten.Tjacks írta: Tehát akkor zárhatjuk a vitát azzal hogy úgyis beledöglünk ebbe a szarba akkor meg mehet a yolo világ?
Soha nem a környezetvédelem volt a célja ezeknek az intézkedéseknek. Alapvető felfogásbeli probléma van az emberek fejében, de hát nem is csoda, az elmúlt ~30 évben erre lettünk programozva.
Jelentkezzen aki holnaptól :
- letenné az autót és felülne a buszra/vonatra
- Nem két naponta járna az Aldiba/lidlbe olyan elengedhetetlenül fontos cikkekért mint a nasi meg a sör/üccsi
- Nem utazna minden évben külföldre ( 2x)
- Karácsonykor nem 100ezreket verne el
napestig lehetne sorolni. Magamtól én nem tudnék már ilyen változásokat meghozni ( kell a nasi meg a sör), de lehetne ebbe az irányba terelni az emberek nagy részét, és a végén elég sokan rájönnének hogy így is lehet élni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. március 27., hétfő 15:57
Pontosan úgy lenyomják/lenyomták a torkodon a mobilt, a laptopot és az akkus csavarhúzót is, csak senki nem volt érdekelt a másik oldalban. Nem volt ellenkampány, ami felerősíti a az ""erőszakos"" elektromos kampányt.csababarca írta:Azért nem számít máshol, mert nem találkoztam még olyannal, hogy jött egy Kiserik az Obiban, amikor csavarhúzókat néztem, és tolta bele a pofámba, hogy vegyek akkus csavarhúzót, mert innováció.kiserik írta: És itt most visszakanyarodok a korábbi témához: a millió féle egyéb akksik gyártásánál vajon vannak ilyen irányú törekvések a gyártók (főleg kínai) felől? Vagy ott nem számít, csak az EV-knél?
Ilyennel nem találkoztam.
Olyannal annál inkább, hogy erőszakosan akarják lenyomni az elektromos autózást az emberek torkán.
Ha ennyire a környezet számítana, akkor lennének akciók, hozd be a régi szarodat, és adunk 50% kedvezményt, mert környezetvédelem.
Ehelyett mi van?
Nagy hodály autókat gyártanak, minek? Városi közlekedésre éppen alkalmas lenne egy suzuki swift méretű elektromos autó, legalább lehet vele parkolni, stb.
nyomják ki a 3-3,5 tonnás szörnyeket, mert "környezetvédelem", semmi értelme.
Jó dolog a Tesla, de nem az átlagembereknek készül továbbra sem.
A legolcsóbb használtautón fent lévő Tesla 12,5 millió forint. (model 3) Ezt ki engedheti meg magának pl Magyarországon? Vagy aki ezt megengedheti, az akar-e egy fapados autóban ülni? Az emberi tényezőt is figyelembe kellene venni.
Na de nem akarok beszállni a teslaszekta vitába, csak azért érdemes több dolgot is mérlegelni, a Tesla még mindig egy átlagpolgár számára elérhetetlen autó az ára miatt.
Engem egy dolog érdekel.
Mikor lesz ez olcsóbb? Mert a belső nem indokolja az árat, se a kinézet.
A technika lehet, meg a brand.
Igen. Sokféle videót lehet nézni a témában. Inkább érdemes valós tartalmúakat. Elég sok céget is létrehoztak az akksik újrafelhasználására, de pechükre nincsenek tönkrement EV akksikraul 4 ever írta:Eddig akármit láttam-olvastam a témában, azt mondták, hogy NEM lehet és hogy ez a legnagyobb baj velük. Valami kémikus hölgy videóját néztem. Ő azt mondta, hogy az akksik olyanok, mint a torták. Megfogod az összetevőket, összekevered és kész a tortád, de azt már a büdös életben nem alakítod vissza a liszt, cukor, stb.-re..kiserik írta:*Azt csak a legtájékozatlanabbak nem tudják, hogy az EV akksikat 100%-ban újra lehet hasznolsítani.*
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 27., hétfő 15:15
par eve ennyibol alsokozepkategorias uj autot vettel.....helyett 10400 euro (4 millio forint)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 27., hétfő 15:06
Nalunk pont ilyesmi roncsautoprogram van. Ha leadod a regi szarodat es uj elektromos autot akarsz venni, akkor kapsz 51 ezer lejes (4 millio forint) allami tamogatast, plug-in hibridre 26 ezer lej (2 millio forint). Van egy felso limit, az uj auto ara nem lehet tobb afaval egyutt 75 ezer euronal (29 millio forint). Ha Dacia Springet veszel, akkor pont meg is van az 50% kedvezmeny, 20800 euro (8 millio forint) helyett 10400 euro (4 millio forint).csababarca írta: Ha ennyire a környezet számítana, akkor lennének akciók, hozd be a régi szarodat, és adunk 50% kedvezményt, mert környezetvédelem.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 27., hétfő 14:45
mikor az aramert ugyanannyit fizetsz, mint a benyaert.Mikor lesz ez olcsóbb?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem