Utazás Madridba
Re: Utazás Madridba
Innen majd megy valami kisebb brigád madridba bl meccsre? Érdekelne most már, hogy zajlik, utazás, hotel egy este, másnap reggel repülő vissza? Akár privátban is, full hülye vagyok ehhez sose voltam. Meg kb lóvé durván mennyi cakkpakk az egész.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Minden ugyanaz mint anno, csak a jegyek drágábbak.RealAsensio írta:Luis Alonso ha jol remlik, de volt meg utana ket nevRealista24 írta:
Persze, másképpen nem tudjak eladni már ilyenkor a jegyet. Bevett szokás, sajnos.
Asszony remelem egy jo Jorge volt legalabb![]()
![]()
Le se tojtak, mi van a kartyara irva es kik vagyunk, leolvastak a vonalkodot/qr kodot aztan viszontlatasra![]()
De hogy ertelme is legyen a hsz-nek, kartya nelkul is van lehetosegem jegyet venni a realmadrid.com-on, vagy feltetlenul kellene a jegyvasarlashoz? Regebben sokkal jobban kepben voltam, most inkabb megkerdezem a rutinosabbtol:)
Illetve annyi, hogy mivel nem ment teljes kapacitással a stadion, így néha necces volt az elérhetőség, főleg egymás melle.
De sok esetben volt olyan, hogy a meccs napján vagy előtte egy nappal hirtelen megjelentek a jegyek százával. Gondolom attól is függ hogy akinek elővásárlási joga van, meddig mondhat le róla.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Luis Alonso ha jol remlik, de volt meg utana ket nevRealista24 írta:Persze, másképpen nem tudjak eladni már ilyenkor a jegyet. Bevett szokás, sajnos.RealAsensio írta:
Es nem jegyet kaptunk, hanem egy kozvetito a szallasra kuldte ket berletes berletet (talan sociok is voltak, nem tudom pontosan hogy van, te jobban tudod valoszinuleg), es meg kellett tanulni a nevuket, illetve pontos instrukciokat is kaptunk, mit csinaljunk es mit ne![]()
DE! Legalabb draga volt![]()
![]()
Mindegy, azert bejutottunk es jo volt.
Asszony remelem egy jo Jorge volt legalabb![]()

Le se tojtak, mi van a kartyara irva es kik vagyunk, leolvastak a vonalkodot/qr kodot aztan viszontlatasra

De hogy ertelme is legyen a hsz-nek, kartya nelkul is van lehetosegem jegyet venni a realmadrid.com-on, vagy feltetlenul kellene a jegyvasarlashoz? Regebben sokkal jobban kepben voltam, most inkabb megkerdezem a rutinosabbtol:)

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, másképpen nem tudjak eladni már ilyenkor a jegyet. Bevett szokás, sajnos.RealAsensio írta:Es nem jegyet kaptunk, hanem egy kozvetito a szallasra kuldte ket berletes berletet (talan sociok is voltak, nem tudom pontosan hogy van, te jobban tudod valoszinuleg), es meg kellett tanulni a nevuket, illetve pontos instrukciokat is kaptunk, mit csinaljunk es mit neRealista24 írta: Gazdag asszony![]()
![]()
DE! Legalabb draga volt![]()
![]()
Asszony remelem egy jo Jorge volt legalabb

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
Es nem jegyet kaptunk, hanem egy kozvetito a szallasra kuldte ket berletes berletet (talan sociok is voltak, nem tudom pontosan hogy van, te jobban tudod valoszinuleg), es meg kellett tanulni a nevuket, illetve pontos instrukciokat is kaptunk, mit csinaljunk es mit neRealista24 írta: Gazdag asszony![]()

DE! Legalabb draga volt

Ui: legkozelebb en veszem a jegyeket, talan nem lesz ilyen bonyolult es draga:)

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gazdag asszony

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
Legutobb innen vette a parom a jegyeketRealista24 írta:Csökkenni fognak, ahogy hivatalosan is lehet jegyet venni. Na nem feltetlen ezen a szenny oldalon, hanem a hivataloson.Nmrm írta: Sziasztok, találtam egy Footballticketnet.com nevü oldalon jegyeket a nov. 5ikei Rayo elleni meccsre, konkrétan 335-336os szektort nézegettem, e pillanatban 125€ egy jegy ára.
A kérdésem az lenne, megéri e már most megvenni a jegyeket, vagy az árak még csökkenhetnek?
Köszönöm.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csökkenni fognak, ahogy hivatalosan is lehet jegyet venni. Na nem feltetlen ezen a szenny oldalon, hanem a hivataloson.Nmrm írta: Sziasztok, találtam egy Footballticketnet.com nevü oldalon jegyeket a nov. 5ikei Rayo elleni meccsre, konkrétan 335-336os szektort nézegettem, e pillanatban 125€ egy jegy ára.
A kérdésem az lenne, megéri e már most megvenni a jegyeket, vagy az árak még csökkenhetnek?
Köszönöm.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sziasztok, találtam egy Footballticketnet.com nevü oldalon jegyeket a nov. 5ikei Rayo elleni meccsre, konkrétan 335-336os szektort nézegettem, e pillanatban 125€ egy jegy ára.
Köszönöm.
Köszönöm.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Isco
Sziasztok, szemezgetek a március végi Real - Bilbao meccsel, pont húsvétra esik. Szerintetek van bármi hátránya ennek, gondolok arra, hogy ritkábban járnak a tömegközlekedési eszközök vagy zárva lesznek az éttermek, kocsmák?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Halandó magyarnak mennyi esélye van az atleti-real meccsre jegyet kapnia értelmezhető áron?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Szia! A meccs napja és kezdőrúgása a tervezett hétvége előtt általában 3-4 héttel lesz hivatalos, a jegypénztár a realmadrid.com-on pedig a meccs előtt kb. 1 héttel nyit majd.Nmrm írta: Sziasztok, 2 kérdésem lenne.
November elsö hétvégéjén készülünk haverokkal Madridba, és szeretnénk elmenni az akkor megrendezésre kerülö mérközésre (RM - Rayo ha jól emlékszek).
Mikor szokott officiális lenni a menetrend, illetve jegyvásárlási lehetöseg kb mikorra várható?
Köszönöm.

Sziasztok, 2 kérdésem lenne.
November elsö hétvégéjén készülünk haverokkal Madridba, és szeretnénk elmenni az akkor megrendezésre kerülö mérközésre (RM - Rayo ha jól emlékszek).
Mikor szokott officiális lenni a menetrend, illetve jegyvásárlási lehetöseg kb mikorra várható?
Köszönöm.
Köszönöm.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Európában amúgy nincs tervben barátságos meccs?
2 éve volt pl Ausztriában. Az baromi jó volt.
2 éve volt pl Ausztriában. Az baromi jó volt.
ZIDANE
- Süti
Igen a nem aranyáron erre gondoltam, ilyen utazási irodás motyót el tudom engedni dupla prémiummal. Ránzek majd, köszi.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
R24 írta pár kommenttel ezelőtt hogy már nincs a Pool elleni meccsre jegy, majd pár nappal később hogy felkerült pár. Ebből kiindulva nem lehetetlen mert pl utazási irodák vagy bérletesek előfordul hogy vissza váltják a jegyet (gondolom emiatt kerül fel a rendszerbe olyan ami korábban nem volt elérhető) szóval kb 0-24 nézni kell pár napig és lesz jegyetek de tuti nem egymás melleSüti írta: Sziasztok,
Megyünk Getafe elleni meccsre, az jön City hazai után...
Elméleti síkon mennyire lehetetlen egy BL elődöntőre jegyet kapni nem aranyáron? Érdemes lehet ezért megnyújtani a túrát?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Szerintem ez csak pénztárca kérdése, másodlagos piacon lehet majd biztos kapni csak nagyon drágán.
- Süti
Sziasztok,
Elméleti síkon mennyire lehetetlen egy BL elődöntőre jegyet kapni nem aranyáron? Érdemes lehet ezért megnyújtani a túrát?
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
El Sie7e írta: Sziasztok,
elindult a jegyértékesítés az április 2-i meccsre, holnaptól a madridista kártyával rendelekezők is vehetnek, ma még csak a "Club members". Viszont alig vannak már helyek az egyes szektorokban, pedig tegnap kezdődött a jegyértékesítés. Mik a tapasztalatok, amikor a madridista kártyával rendelkezők már tudnak jegyet venni, akkor több hely lesz már elérhető, vagy létezik, hogy alig van már most is hely erre a meccsre?
Sziasztok!gkovi írta: Sziasztok,
Lemaradtam a Valladoid elleni jegyekről, nem tudjátok esetleg, hol lehetne még beszerezni? Viagogot néztem, de ott nem találtam olyat, hogy egymás mellé szóljon a két jegy.
Én az Espanyol meccsnél pánikoltam hasonló okokból, végül a meccs előtt egy-két nappal felbukkantak azért páros helyek az olcsóbb szektorokban is, érdemes kivárni.
Több jegy nem lesz elérhető amúgy a kártyásolnak sajnos "pénztárnyitáskor". Mi 5-en mentünk, ki is váltottunk egy kártyát potyára emiatt, mert végül a publikus időablakban jutottunk csak jegyhez. 5 nem volt egymás mellett, de kettészedve a társaságot már megoldottuk.
U.i.: stadiontúrát kerüljétek el ha voltatok a felújítás előtt. Most méltatlan sajnos a felújítás miatt, a shop a legvégén nagyobb alapterületű, mint a múzeum...

-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Sziasztok,
Lemaradtam a Valladoid elleni jegyekről, nem tudjátok esetleg, hol lehetne még beszerezni? Viagogot néztem, de ott nem találtam olyat, hogy egymás mellé szóljon a két jegy.