Közel ugyanazt mondjuk azzal a különbséggel hogy szerintem van minta. Azt adom hogy ezt nehéz lesz konkrétan bizonyítani. Tegnap belefutottam ebbe bár a spanyolom nem penge finoman szólva sem de nekem az jött le hogy az volt a cél hogy a bírók ténykedését mélyen elemezzék.Halfkey írta: Nem, az nem minta nekem hogy az ellenfeleik kapnak piros lapot ők meg nem, vagy tizinél fordítva. Bírói tévedésekről van szó. Jogosak voltak vagy nem? Nagyobb arányaiban tévedtek nekik mint másoknak? Ezek a kérdések, nem az hogy mi lett az ítélet.
Ez a ferdítés abban a videóban is amit linkeltetek, van benne vagy 3 orbitális tévedés meg jó sok olyan random kezezés amit össze vissza fújkálnak egyébként is.
Arra tökéletesen elegek ezek a számok hogy gyanúra adjon okot és elinduljon a vizsgálat, és szerencsére ez folyamatban is van. Ha tényleg szisztematikusan 20 éven keresztül csalás ment, találni is fognak embereket akik be fogják vallani a dolgokat, vagy valamilyen hangfelvételt/levelezést. Perezről azt is kiderítették mikor privátban röhögte ki a játékosainkat, itt is meglesznek a hasonló anyagok.
Addig is nem értem miért kell már előre bizonygatni hogy márpedig az lesz az eredmény hogy büdös csalók.
https://www.marca.com/futbol/primera-di ... b458c.html