(amúgy csak abba gondoljunk bele, 250m+ kocsi van az eu-ban, ezt MINDET elektromosra cserélni mekkora pénz/környezetterhelés lett volna?)
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 26., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 26., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. március 26., vasárnap 18:47
Sok sikert és kevés kudarcot vagy kijózanító korrupciótlestat írta:comesta28 írta:
Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban![]()
![]()
az de komoly.
Mondjuk én pont Áprilisban lécelek végre külföldre.
Nekem elég volt.
Hálistennek egyre többen mennek és az ilyen okosk mint te maradnak![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 26., vasárnap 18:40
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. március 26., vasárnap 14:27
comesta28 írta:Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban[
mi vagyunk az EU fertője. folyamatosan szapulja a döbrögi őket, de ugye kilépni nem akarnak mert akkor miből lopnának?! undorító bazdmeg. mindent szétlopnak. mindent.
3 millió birka meg ennek él
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 26., vasárnap 12:27
Igazabol nem azt mondta, hogy akkor rendben van, hanem, hogy nem csak itt van ilyen. Nem vedte oket ,csak felhivta arra a figyelmet, hogy mashol is elofordul ez a nonszensz lopas.RaúlCF írta: sikerült megragadni a legjobb védőbeszédet. máshol is lopnak. nem gond hogy mindent is ellopnak neeeem ez teljesen ok mert máshol is lopnak. kiváló nyáj felfogás.![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. március 26., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. március 26., vasárnap 12:21
El kell menni, aztán a sok ingyenélő 60as IQalatti beltenyésztett genetikai hulladékot, meg a sok nyuggert ki tartja el?...Puding írta:Nem ment még ki elég ember külföldre? Zavarjuk el a maradék embert is, aki még tenni akar ezért a szemétdombért bármit is. Jó ötlet!comesta28 írta:
Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 26., vasárnap 12:13
Már csak pár jó kis ppp szerződés kell és gyak. Vityáék is kiikszelhetnek mindent, amit a patárördögék csináltak 8 évig. Nem hiszem, hogy erre adtuk az x-et 2010-ben.füst írta:9gag-en futottam bele.Halfkey írta: Ilyen nincs a világ minden országában
https://9gag.com/gag/a6qXXON#comment
A kommentek alapján nekem az jön le, hogy nem hungarikum ez a fajta furfang, amikor más pénzének kellene gondos gazdájának lenni.![]()
HozzászólásSzerző: Puding » 2023. március 26., vasárnap 12:07
Nem ment még ki elég ember külföldre? Zavarjuk el a maradék embert is, aki még tenni akar ezért a szemétdombért bármit is. Jó ötlet!comesta28 írta:Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban[
mi vagyunk az EU fertője. folyamatosan szapulja a döbrögi őket, de ugye kilépni nem akarnak mert akkor miből lopnának?! undorító bazdmeg. mindent szétlopnak. mindent.
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2023. március 26., vasárnap 10:57
https://youtu.be/-tEXu8roJEQcomesta28 írta:Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban[
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. március 26., vasárnap 10:48
Ennyi. Ha nem tetszik amire a te saját adóforintjaidat költik, legyen az bármi is, akkor takarodj.comesta28 írta:
Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 26., vasárnap 10:14
Ez egyszeru. Jarj nyitott szemmel, es mondd el nekunk. Legutobb a HP labort lattam, unios tabla, es egy lepukkant szar.illgner írta: Vajon hány nagyon jól sikerült beruházás van, amiről egy hangot nem ír meg a sajtó? Több ezer, vagy tízezer?
HozzászólásSzerző: füst » 2023. március 26., vasárnap 9:15
9gag-en futottam bele.Halfkey írta: Ilyen nincs a világ minden országában
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 26., vasárnap 1:21
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 25., szombat 23:54
Mindent szétlopnak? Én nem vagyok jártak az eu-s pénzek tekintetében, de elképesztő összegekről van szó. Ebből mondjuk minden évben sikerül kimutatni 15 olyan ügyet, ami fasság, ilyen a világ minden országában van. Vajon hány nagyon jól sikerült beruházás van, amiről egy hangot nem ír meg a sajtó? Több ezer, vagy tízezer?gutihaz14 írta:mi vagyunk az EU fertője. folyamatosan szapulja a döbrögi őket, de ugye kilépni nem akarnak mert akkor miből lopnának?! undorító bazdmeg. mindent szétlopnak. mindent.zsuninnyo írta:
Engem ebben az erdekelne a legjobban, hogy ebben benne lenni, nem netto szegyen? Marmint belso tagja vagy egy ilyennek, jovahagysz vmit vagy te tervezed, vagy te vagy a kivitelezo.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 25., szombat 23:18
folytatasreeed_ati írta: Fasza kis lombkorona sétány EU-s pénzből..![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 25., szombat 23:11
Gyurcsany Ferko, te vagy az?comesta28 írta:Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban[
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 25., szombat 22:29
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 25., szombat 21:32
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem