zsuninnyo írta:
Faust írta:
Kepzeld ide a penzzel szemtorlos Woody Harrelsonos gifet. Ez a nep amugy sem arrol ismert, hogy barmiert is szegyellne magat.
Ezt ertem, hogy a penz. De nekem barmikor amikor olyan volt a szitu, hogy olyat kellett volna kiadnom a kezeim kozul, vagy adnom a nevem hozza, ami (bar nem ennyire) ego, vagy szinvonal alatti, akkor inkabb belepakoltam plusz energiat, hogy egy minimumot megusson. Ez mar olyan szintu igenytelenseg, hogy nem ertem (most penztol fuggetlenul), hogy a retekbe lehet ezzel egyutt elni egyaltalan. Ez amolyan koltoi kerdes, de mindig elkepeszt ez a "nemazendolgom, jovanazugy " igenytelenseg.
Igen, de te gyanitom a piacbol elsz, ahol kovetkezmenye van annak, hogy te szarul csinalod a munkadat.
Mar alapbol, azert jonnek letre ezek a beruhazasok, hogy minimum a haromnegyedet lenyuljak, maga a beruhazas csak urugy, az eredmenye tokmindegy, ilyeten modon az is, hogy te hogy vegzed a munkadat ezekben a projektekben. Leszamlazod a felet vagy sem, ez itt a kerdes.
Felreertes ne essek, en sem ertem, de nem allitom hogy ha lett volna annyi eszem hogy 2010-ben belepjek valamelyik szervezetukbe, nem ezt tolnam.