Én értem hogy megnézted a videót, én is láttam, de ez nem bizonyíték. Levezet egy játékvezető egy hónapban 4 meccset, fúj jobbra balra, utólag szépen össze van vágva hogy tessék itt ez a tévedés, most emiatt akkor megkapja a kupadöntőt, de ez bíróságon sőt még csak oknyomozó újságírasban sem bizonyíték, mert a kapcsolatot kell bizonyítani az események között.ferni írta: Alá lehet támasztani számtalan megtörtént esettel azt a listát.
Aki jól fújt a Barcának, hiába csinált égbekiáltó faszságokat és csalt el meccseket, vele bajnoki és Kupa címeket az meg lett dicsérve, fontos meccsekre lett kinevezve, ki lett küldve BLt meg EBt, VBt vezetni, aki meg a Real javára tévedett meg el lett takarítva, meccset se kapott kis túlzással többet.
Ezek tények, nem egy eset lett már felsorolva, videón ott vannak miket fújkáltak össze a Barca javára, ami miatt normális helyeken eltiltják őket, nem Kupa döntőt vezetgetnek 2 hét múlva.
Ha ezt összevetik a listákkal elég hamar kiderül, hogy akkor hogy is volt ez.
Vak is látja mi történt, a kérdés mennyit lehet rájuk bizonyítani.
Én a tanúkon kívül így hirtelen nem látok mást ami előbbre tudja majd vinni az ügyet (max ha még páran leírják itt hogy ‘ezek tények’