én se értem minek kell annyi pénzt kidobni egyszerű dolgokra. Egy pólón van egy pipa, és már 10 ezer. És hülyeség hogy jobb anyagból van.
nálam egy póló max 5ezer, de már azt is nagyon meggondolom, cipő, farmer max 10.
Még soha nem vettem 10 fölött cipőt, csak focira, ami érthető. És még soha nem volt olyan gondom egyikkel se mint amitől sokan félnek hogy lejön a talpa meg hasonló. Olyat is hallottam már h azért vesz 15-20 ezerért márkásabb cipőt mer az biztos jó sokáig bírja. Hát basszus, a következő nyáron/télen úgyis újat vesz...
Bár nyilván aki megteheti az miért ne, elvégre a drágább kategóriában kevésbé időigényes megfelelőt találni.
És amugy nem hiszem hogy sokan megengedhetik maguknak, csak el vannak tájolva, és azt hiszik attól lesz vmi jó hogy drága. Ezért aztán be se mennek olcsóbb boltokba, az ciki. Pedig ha jobban körülnéznének olcsóbb ruhákból is találnának legalább olyan jókat mint a drága, és akár még 2-3 db is belefér abba az összegbe. Az meg nagyon nem mind1.
Donát írta:Tele van nyilvanvaloan tulzo altalanositasokkal, es ezt tetezi a fellengzos "en nem vagyok ilyen nyomi pawa" szilussal, ami raadasul egyertelmuen irigykedesbol fakad. Aki ezt irta semmivel sem kulonb azoktol, akikrol irt, csak a f.sz rosszabbik felen van, es a frusztraciojat igy kompenzalja. Biztos a helyi meno sracok nem veszik be maguk koze.
mit irigyelne? Hogy nincs olyan gatyája aminek az ülepe a térdét verdesi, bokában meg olyan mint ha női cicanaci lenne?

Vagy a köldökig kivágott
férfi pólókat? Az ecsethajról nem is beszélve. Vagy hogy nincs olyan vászoncipője mint az ilyen stílusú (?) srácok 70%-kának?
Az meg elég gáz ha ők a menőcsávók. A vicc az h akárhány lánnyal beszéltem, mind1ik legszivesebben leköpné az ilyeneket

Ők mégis menőnek képzelik magukat.
Mondjuk tény h nem 13 éves csajokkal beszéltem
szerk:
ja igen, az idei kedvencem a boka fölé felhajtott feszülős farmernadrág-vászoncipő kombó. Fiúkon
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane