Ez a bíró kérdés a sokkal fontosabb/kritikusabb szerintem. Azok a bírók is érintettek, akik nagyon a kirakatban vannak? (Lófejű Fernandez, GG, HH, Lahoz, stb.) Én pl. uefa helyében kövi bl fordulóba már nem is engednék spanyol Mannschaftot meccset vezetni, olyan szinten kompromittáló ez az ügy.ANDS írta:Ebben az esetben a spanyol bírókkal mi lesz?BlancoMark írta: …..
2. Kozvetlenul/kozvetve befolyasolni a jatekvezetok munkassagat/donteseit, ami hatassal van az eloleptetesukre vagy eppen lefokozasukra. Ez utobbiert fizetni is nagyon komoly dolog.
……..
Mindig is le voltam dobbenve, hogy Spanyolorszagnak hogy lehetett Undiano Mallenco az elsoszamu nemzetkozi jaketvezetoje eveken at, hiszen en egyszer nem lattam
jol meccset vezetni. Amit ellenunk muvelt meg egyenesen botranyos volt.
Most mar ertem, szep azert hogy minden amit hosszu idon keresztul sejtettunk most a helyere kerul.
Ki fog megbízni bennük, ha kiderül, hogy priuszuk van? Kik fogják a bajnoki meccseket vezetni?
És a másik érdekes kérdés, hogy milyen játékosok fognak ezek után a LaLi- ba igazolni? Akik már levezetni akarnak?
Magának a ligának a megtisztulás nem fog ártani, az ártatlan csapatok hírneve nem sérül, sőt... Egy csapat érintett, nem az egész liga, ez csak a barcára+sporikra nézve gáz nálam.