Realista24 írta:
A jatekvezetok koreben a Negreira altal felalitott biroi rangsort, ami ertekeleseket tartalmazott egyszeruen csak korrupcios indexnek hivtak sajat berkekben.
A lista tetejen (tehat a jol teljesito jatekvezetok) kaptak a kiemelt meccseket es mehettek nemzetkozi porondra, mig akik nem kovettek a szabalyokat, le lettek fokozva, valamint eselyuk nem volt kiemelt meccsekre. A ket kategoria kozott tobb, mint 100ezer euros nagysagrendi kulonbseg volt fizetesben (eves szinten).
Szoval az allitas igaz, a Barca nem vett birokat, csak azt a szemelyt vette meg, aki "elet es halal" ura volt a jatekvezetok koreben.
Tebas ugyanerrol beszelt, hogy ket dolgot kell megkulonboztetni.
1. Jatekvezetok lefizetese, ami szerinte sem tortent meg.
2. Kozvetlenul/kozvetve befolyasolni a jatekvezetok munkassagat/donteseit, ami hatassal van az eloleptetesukre vagy eppen lefokozasukra. Ez utobbiert fizetni is nagyon komoly dolog.
Elmondta, hogy ha azert fizettel, hogy semleges legyen a jatekvezetes, akkor az azt jelenti, hogy NEM SEMLEGES a jatekvezetes, hiszen befolyasolod. Negreira pedig ezt vallotta, hogy ezert fizettek neki.
Gyenge ertelmi kepessegu Barcasok kedveert: a lista letezik, kezzel foghato bizonyitek van rola. Le van adva, mint bizonyitek.
Mindig is le voltam dobbenve, hogy Spanyolorszagnak hogy lehetett Undiano Mallenco az elsoszamu nemzetkozi jaketvezetoje eveken at, hiszen en egyszer nem lattam
jol meccset vezetni. Amit ellenunk muvelt meg egyenesen botranyos volt.
Most mar ertem, szep azert hogy minden amit hosszu idon keresztul sejtettunk most a helyere kerul.