Szélcsövezni sokat kellett sajnos.
Mellszívót max béreljetek, ha kell.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. március 27., hétfő 18:33
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. március 27., hétfő 18:30
Nálunk is levertek a költöztetők egy képet a falról - tudnám miért nem vették le őket (három van a lépcső mellett a falon), illetve a falat is több helyen leverték.realmadrid95 írta:Mindenkepp kerj karpotlast. Valamit ugyis adnak, eleg korrektek ilyen teren. Sajnos megesik az ilyen akaratlanul is, ha mar probalta elsusmakolni fuvaros, ok lepnek majd. Ha nem is a 30 ezret kapod vissza, de valami kompenzalast kapsz ugyis.Pad'em írta: Kedves uraim, járt már valaki úgy, hogy bútorszállítók leverték a falat a lakásban? Gardróbszekrényt hozták ikea vmelyik fuvarpartnerének kifinomult munkatársai ma, és egy kb 5 centis gyönyört hagytak maguk után az egyik sarkon. Megpanaszolom vevőszolgálaton visszafizetik legalább a 30ezres szállítást ilyenkor vagy mi a tapasztalat?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 27., hétfő 18:30
Sok örömet a picihez!KAG írta: Gondolkoztam, hogy a következő kommentet az utánpótlásba, vagy ide, az OFF-ba írjam.
Tehát, a párommal babát várunk - ba dumm tss![]()
Nagyon el vagyunk veszve, hogy mik azok a kelengyék, holmik, amik túlárazott szarok és utólag meg fogjuk őket bánni.
Én azt látom, hogy rengeteg ilyen van.
Ha esetleg megosztanák velem azokat a tapasztalatokat, mint apák, hogy mik voltak azok a cuccok amik teljesen fölöslegesek voltak és mik azok, amiket nem bántatok meg, azt megköszönném.
Továbbá, babakocsikból mit érdemes? Én ezeket a peg perego-kat nézem, de ott sem tudom eldönteni igazából, hogy megéri-e az adott extra árat a többi márkához képest.
szerk.:
Fiú lesz, rendes férfi névvel.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. március 27., hétfő 18:29
Gratula!KAG írta: Gondolkoztam, hogy a következő kommentet az utánpótlásba, vagy ide, az OFF-ba írjam.
Nagyon el vagyunk veszve, hogy mik azok a kelengyék, holmik, amik túlárazott szarok és utólag meg fogjuk őket bánni.
Ha esetleg megosztanák velem azokat a tapasztalatokat, mint apák, hogy mik voltak azok a cuccok amik teljesen fölöslegesek voltak és mik azok, amiket nem bántatok meg, azt megköszönném.
Továbbá, babakocsikból mit érdemes? Én ezeket a peg perego-kat nézem, de ott sem tudom eldönteni igazából, hogy megéri-e az adott extra árat a többi márkához képest.
szerk.:
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. március 27., hétfő 18:27
Hali!KAG írta: Gondolkoztam, hogy a következő kommentet az utánpótlásba, vagy ide, az OFF-ba írjam.
szerk.:
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. március 27., hétfő 17:55
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. március 25., szombat 18:07
d.gergo írta:Szia! Át tudom írni Neked bármikor. Kérlek küldj egy emailt a fiókodhoz tartozó jelenlegi email címről a madridom (kukac) madridom (pont) hu címre, és add meg benne az új email címet is, amit be szeretnél állítani.Norbi90 írta: Üdv mindenkinek.
Igazából az adminokhoz, oldal üzemeltetőihez szólnék.
Értesültem róla, hogy az indamail a jövöben fizetős lesz.
Elkezdtem átnézni több évre visszamenőleg, hogy hova vagyok azzal az email cimemmel regelve, átviszem a gmailomra mindent ami onnan van, sajnos ide is azzal regisztráltam, hogyan tudom az itteni regisztrácios email cimemet megváltoztatni? kerestem próbélkoztam nemigazán találtam.
köszi előre is .![]()
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. március 25., szombat 15:27
Szia , küldtem emailtSzia! Át tudom írni Neked bármikor. Kérlek küldj egy emailt a fiókodhoz tartozó jelenlegi email címről a madridom (kukac) madridom (pont) hu címre, és add meg benne az új email címet is, amit be szeretnél állítani.
AlapŐ is @madridom.hu-s email címet akar, csak így szerette volna felvezetni, nem mert egyből rákérdezni
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 25., szombat 9:23
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2023. március 25., szombat 7:20
Szia! Át tudom írni Neked bármikor. Kérlek küldj egy emailt a fiókodhoz tartozó jelenlegi email címről a madridom (kukac) madridom (pont) hu címre, és add meg benne az új email címet is, amit be szeretnél állítani.Norbi90 írta: Üdv mindenkinek.
Igazából az adminokhoz, oldal üzemeltetőihez szólnék.
Értesültem róla, hogy az indamail a jövöben fizetős lesz.
Elkezdtem átnézni több évre visszamenőleg, hogy hova vagyok azzal az email cimemmel regelve, átviszem a gmailomra mindent ami onnan van, sajnos ide is azzal regisztráltam, hogyan tudom az itteni regisztrácios email cimemet megváltoztatni? kerestem próbélkoztam nemigazán találtam.
köszi előre is .
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. március 25., szombat 3:38
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 24., péntek 12:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 24., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 24., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 24., péntek 8:39
automata emailPad'em írta:Köszi, igen írtam már panaszt, azt válaszolták most, hogy hívni fognak az ügybenrealmadrid95 írta:
Mindenkepp kerj karpotlast. Valamit ugyis adnak, eleg korrektek ilyen teren. Sajnos megesik az ilyen akaratlanul is, ha mar probalta elsusmakolni fuvaros, ok lepnek majd. Ha nem is a 30 ezret kapod vissza, de valami kompenzalast kapsz ugyis.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 24., péntek 8:33
Köszi, igen írtam már panaszt, azt válaszolták most, hogy hívni fognak az ügybenrealmadrid95 írta:Mindenkepp kerj karpotlast. Valamit ugyis adnak, eleg korrektek ilyen teren. Sajnos megesik az ilyen akaratlanul is, ha mar probalta elsusmakolni fuvaros, ok lepnek majd. Ha nem is a 30 ezret kapod vissza, de valami kompenzalast kapsz ugyis.Pad'em írta: Kedves uraim, járt már valaki úgy, hogy bútorszállítók leverték a falat a lakásban? Gardróbszekrényt hozták ikea vmelyik fuvarpartnerének kifinomult munkatársai ma, és egy kb 5 centis gyönyört hagytak maguk után az egyik sarkon. Megpanaszolom vevőszolgálaton visszafizetik legalább a 30ezres szállítást ilyenkor vagy mi a tapasztalat?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 24., péntek 8:24
Mindenkepp kerj karpotlast. Valamit ugyis adnak, eleg korrektek ilyen teren. Sajnos megesik az ilyen akaratlanul is, ha mar probalta elsusmakolni fuvaros, ok lepnek majd. Ha nem is a 30 ezret kapod vissza, de valami kompenzalast kapsz ugyis.Pad'em írta: Kedves uraim, járt már valaki úgy, hogy bútorszállítók leverték a falat a lakásban? Gardróbszekrényt hozták ikea vmelyik fuvarpartnerének kifinomult munkatársai ma, és egy kb 5 centis gyönyört hagytak maguk után az egyik sarkon. Megpanaszolom vevőszolgálaton visszafizetik legalább a 30ezres szállítást ilyenkor vagy mi a tapasztalat?
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 24., péntek 1:03
En nem tudom mi van a levegoben, de nekunk is ikea hozott butort es mi is gardrobot epitettunk most. Szoval valoszinuleg ddos-oltuk a matrixot, azert baszodott szet a fal.Pad'em írta: Kedves uraim, járt már valaki úgy, hogy bútorszállítók leverték a falat a lakásban? Gardróbszekrényt hozták ikea vmelyik fuvarpartnerének kifinomult munkatársai ma, és egy kb 5 centis gyönyört hagytak maguk után az egyik sarkon. Megpanaszolom vevőszolgálaton visszafizetik legalább a 30ezres szállítást ilyenkor vagy mi a tapasztalat?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 23., csütörtök 21:52
Az lesz, fotó van tegnapról az ép fallal. Amúgy Ikeával nem tudom mi van, eddig nem volt velük gondom, de most harmadjára tudták kihozni a bútort, először vasárnapra mondták, rendszerhiba miatt nem hozták, jajj sajnáljuk. Aztán szerda reggel 7 és 11 közt, oké. Hív a csóka fél 7kor, nem vettem fel visszahívom negyed óra múlva hogy mi a fasz van, ó már elmentek, egyeztessek új időpontot. Most harmadjára meg szétcseszik a falat. Ja és az egész gardróbot két körben hozzák, két külön időpontban hozza két külön cég, holnap reggel jön a következő kör. Baszott körülményesek, egy ideig azt hiszem nem megyek a közelükbe.RealAsensio írta:A tapasztalat az, hogy “nem mi voltunk, az már előtte ott volt”. Jobb esetlen számlaképes embert hívsz javításra, és panaszt teszel, a számla ellenében pedig kártérítés. Fotók legyenek. Amúgy passz. Inkább írj panaszlevelet, fotóval mellékelve, és akkor bízhatsz legalabb egy 10-20.000 Ftos kuponban.Pad'em írta: Kedves uraim, járt már valaki úgy, hogy bútorszállítók leverték a falat a lakásban? Gardróbszekrényt hozták ikea vmelyik fuvarpartnerének kifinomult munkatársai ma, és egy kb 5 centis gyönyört hagytak maguk után az egyik sarkon. Megpanaszolom vevőszolgálaton visszafizetik legalább a 30ezres szállítást ilyenkor vagy mi a tapasztalat?![]()
Amúgy igen, egy bocsánatot nem löktek mikor jeleztem hogy itt csúnyán lebasztátok a sarkothehetheoriginal írta: ezert kell ketrecharc edzesre jarni, hogy ilyenkor azonnal repül a könyék, spriccel az orr
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. március 23., csütörtök 21:47
Es? Baxhatod a fal ugyanúgy le lesz verve, szerintem felejtős ugyse tudod bizonyítani, macera az egész.hehetheoriginal írta: ezert kell ketrecharc edzesre jarni, hogy ilyenkor azonnal repül a könyék, spriccel az orr
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem