Realista24 írta:
Azert, aki 15 es 18 eves kora kozott egy akademian jatszik, azt mar sajat nevelesnek szamit.
En Etyeken voltam pont igy, aztan Felcsuti vilagmegvalto Sehez kerultem 15 evesen, majd 18 evesen tavoztam kolcsonbe a Vidihez, nem Etyek Set irtak nevelo egyesuletemnek, szerintem jogosan.
Szabalyok szerint igazad van, logikailag meg szerintem hulyeseg, de minimum ertelmezheto tobbfelkeppen
Persze, nehezen ertelmezheto egyebkent. Teljesen mast tanul meg az ember 15 eves koraig. Addig jonnek az alapok, amik az egyik legfontosabb resze a gyerekekkel valo foglalkozasnak. Viszont, ha engem megkerdeznek, nem csak azert mondanam a Felcsuti csapatot nevelo egyesuletemnek, mert jobban hangzik,(baratok koreben inkabb Etyeket mondom, szeretik a bort na..

) mert 15 eves koromtol rengeteg tulajdonsagot, erteket adtak nekem, amit az elet tovabbi reszeben is tudtam/tudok kamatoztatni. Sokkal, de sokkal alazatosabb vagyok az eletben peldaul, a munkat 110% ban belerakom mindenbe es becsulettel. Ezeknek nyilvan siman termeszetesnek kellene lennie, de a mai vilagban az en korosztalyomon mindig elkepedtem, hogy mennyire lustak, munkajukra igenytelenek.
Rovidre zarva, igazad van, tobbfelekeppen ertelmezheto.
Offbol ki.