https://twitter.com/FCBAlbiceleste/stat ... 7298938886?
Én nemtudom miért haragszik ennyire a világra.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 23., csütörtök 18:13
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. március 23., csütörtök 18:01
tettetek érte.TakiLaci2023 írta:Nagyobb a gyűlölet a Barca ellen, mint a szeretet a saját csapatuk iránt. Ezért.Berti írta: Laikusként megkérdezem, hogy miért nem hagyjátok ezt a sok spekulációt egészen addig amíg nem lesz valami konkrét? Jobban pörög ez a téma, mint bármi ami a csapatunkkal kapcsolatos.![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. március 23., csütörtök 17:51
Ez a bagoly mondja verébnek tipikus eseteTakiLaci2023 írta:Nagyobb a gyűlölet a Barca ellen, mint a szeretet a saját csapatuk iránt. Ezért.Berti írta: Laikusként megkérdezem, hogy miért nem hagyjátok ezt a sok spekulációt egészen addig amíg nem lesz valami konkrét? Jobban pörög ez a téma, mint bármi ami a csapatunkkal kapcsolatos.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 23., csütörtök 17:34
Ezert megy egyre tobb RM szurkolo barca rajongoi oldalra regelni es "beszelgetni". ja varj, nemTakiLaci2023 írta:Nagyobb a gyűlölet a Barca ellen, mint a szeretet a saját csapatuk iránt. Ezért.Berti írta: Laikusként megkérdezem, hogy miért nem hagyjátok ezt a sok spekulációt egészen addig amíg nem lesz valami konkrét? Jobban pörög ez a téma, mint bármi ami a csapatunkkal kapcsolatos.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 23., csütörtök 17:31
Mert erre valo a forum, megjelent hirek es ez a topic?Berti írta: Laikusként megkérdezem, hogy miért nem hagyjátok ezt a sok spekulációt egészen addig amíg nem lesz valami konkrét? Jobban pörög ez a téma, mint bármi ami a csapatunkkal kapcsolatos.![]()
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2023. március 23., csütörtök 17:29
Nagyobb a gyűlölet a Barca ellen, mint a szeretet a saját csapatuk iránt. Ezért.Berti írta: Laikusként megkérdezem, hogy miért nem hagyjátok ezt a sok spekulációt egészen addig amíg nem lesz valami konkrét? Jobban pörög ez a téma, mint bármi ami a csapatunkkal kapcsolatos.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. március 23., csütörtök 17:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. március 23., csütörtök 15:36
Belépnek elsikálni az ügyet.Realista24 írta: Negreira ugybe vissza, az UEFA felalitotta a vizsgalobizottsagat, akik a Barcagate-tel fognak foglalkozni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 23., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 23., csütörtök 14:15
Persze, nehezen ertelmezheto egyebkent. Teljesen mast tanul meg az ember 15 eves koraig. Addig jonnek az alapok, amik az egyik legfontosabb resze a gyerekekkel valo foglalkozasnak. Viszont, ha engem megkerdeznek, nem csak azert mondanam a Felcsuti csapatot nevelo egyesuletemnek, mert jobban hangzik,(baratok koreben inkabb Etyeket mondom, szeretik a bort na..Realista24 írta:Szabalyok szerint igazad van, logikailag meg szerintem hulyeseg, de minimum ertelmezheto tobbfelkeppenAzert, aki 15 es 18 eves kora kozott egy akademian jatszik, azt mar sajat nevelesnek szamit.
En Etyeken voltam pont igy, aztan Felcsuti vilagmegvalto Sehez kerultem 15 evesen, majd 18 evesen tavoztam kolcsonbe a Vidihez, nem Etyek Set irtak nevelo egyesuletemnek, szerintem jogosan.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 23., csütörtök 13:57
Szabalyok szerint igazad van, logikailag meg szerintem hulyeseg, de minimum ertelmezheto tobbfelkeppenAzert, aki 15 es 18 eves kora kozott egy akademian jatszik, azt mar sajat nevelesnek szamit.
En Etyeken voltam pont igy, aztan Felcsuti vilagmegvalto Sehez kerultem 15 evesen, majd 18 evesen tavoztam kolcsonbe a Vidihez, nem Etyek Set irtak nevelo egyesuletemnek, szerintem jogosan.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 23., csütörtök 13:55
Realista24 írta:Icardi attol, hogy ott toltott par evet meg nem Maffia novendek, Olmo igen, de 25 eves korara sem tud semmit felmutatni, tobb lehetoseg mellett szarabbak a szamai es szerintem a jateka is, mint Szobinak.realmadrid95 írta:
Olmobol meg lehet valami, de nagyon hullamzo teljesitmenyt nyujt, Icardi nagyon elb*szta, hogy osszejott azzal a harpiaval, Fabregas szinten elrontotta, hogy visszaigazolt a katalonokhoz. Ha nem is mind eletkeptelen, de az esetek 99.99999%ban igaz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 23., csütörtök 13:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 23., csütörtök 13:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 23., csütörtök 13:48
Icardi attol, hogy ott toltott par evet meg nem Maffia novendek, Olmo igen, de 25 eves korara sem tud semmit felmutatni, tobb lehetoseg mellett szarabbak a szamai es szerintem a jateka is, mint Szobinak.realmadrid95 írta:Olmobol meg lehet valami, de nagyon hullamzo teljesitmenyt nyujt, Icardi nagyon elb*szta, hogy osszejott azzal a harpiaval, Fabregas szinten elrontotta, hogy visszaigazolt a katalonokhoz. Ha nem is mind eletkeptelen, de az esetek 99.99999%ban igaz.dzsi91 írta: Talán thiago az egyetlen aki vitte valamire a lamasiabol a barszan kívül. A többi mind életképtelen volt.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 23., csütörtök 13:46
Olmobol meg lehet valami, de nagyon hullamzo teljesitmenyt nyujt, Icardi nagyon elb*szta, hogy osszejott azzal a harpiaval, Fabregas szinten elrontotta, hogy visszaigazolt a katalonokhoz. Ha nem is mind eletkeptelen, de az esetek 99.99999%ban igaz.dzsi91 írta: Talán thiago az egyetlen aki vitte valamire a lamasiabol a barszan kívül. A többi mind életképtelen volt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. március 23., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 23., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 23., csütörtök 13:23
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 23., csütörtök 13:18
Tobbet is hozott, mint ami benne volt. Egy egyeneset nem tudott a labda rugni, Romanal is amit lemuvelt, sirt nala a labda.Realista24 írta:Nem csuszott le, hozta ami benne volt.Remy írta: Krkic visszavonult. Pfu, mekkora hypeja volt anno, aztan kegyetlenul lecsuszott.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem