Olmobol meg lehet valami, de nagyon hullamzo teljesitmenyt nyujt, Icardi nagyon elb*szta, hogy osszejott azzal a harpiaval, Fabregas szinten elrontotta, hogy visszaigazolt a katalonokhoz. Ha nem is mind eletkeptelen, de az esetek 99.99999%ban igaz.dzsi91 írta: Talán thiago az egyetlen aki vitte valamire a lamasiabol a barszan kívül. A többi mind életképtelen volt.

Real Madrid vs. Barcelona
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A hype mindig megvan, aztán általában felsülnek, az a Moriba vagy ki gyerek is fel lett kapva, aztán elzavarták Lipcséből is most.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Talán thiago az egyetlen aki vitte valamire a lamasiabol a barszan kívül. A többi mind életképtelen volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hat nem tudom. Nyilvan nem kovettem oket akkoriban annyira, csak az volt meg, hogy nagyon jol indult, talan nala nagyobb barca hypeot nem nagyon kapott fiatal az elmult 15 evben a katalanoknal. Esetleg Fati.
Pedig a Tello, Cuenca, stb fiatalt is nyomattak rendesen.
Ahhoz kepest pedig semmi nem lett belole.
Pedig a Tello, Cuenca, stb fiatalt is nyomattak rendesen.
Ahhoz kepest pedig semmi nem lett belole.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Tobbet is hozott, mint ami benne volt. Egy egyeneset nem tudott a labda rugni, Romanal is amit lemuvelt, sirt nala a labda.Realista24 írta:Nem csuszott le, hozta ami benne volt.Remy írta: Krkic visszavonult. Pfu, mekkora hypeja volt anno, aztan kegyetlenul lecsuszott.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem csuszott le, hozta ami benne volt.Remy írta: Krkic visszavonult. Pfu, mekkora hypeja volt anno, aztan kegyetlenul lecsuszott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Krkic visszavonult. Pfu, mekkora hypeja volt anno, aztan kegyetlenul lecsuszott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szépen lassan ki is mosdatják majd a barcat minden vádpontból. Hosszú folyamat lesz, de a történet vége könnyen lehet az, hogy semmi büntetést nem kapnak mert nem tudják majd bizonyítani ellenük. Olyan bizonyítékra gondolok ami ellen nem tudnak védekezni. Túl sok az érintett itt már szerintem, de ahogy írtam, ez lehet évekig húzódik majd, szóval meglátjuk. A spanyol liga viszont hatalmasat zuhan, ki a franc fektetne bele pénzt ha közben ilyenek mennek a háttérben
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tisztán emlékszem rá. Undiano Mallenco volt a bíró. Fuuu, de rühelltem a pojácát. Ramost ki is állította talán Neymarral szemben. 3-3 csere, 2 büntető, kiállítás a második félidőben, és a végén 2 vagy 3 percet hosszabbított, miközben elég jól nyomtunk emberhátrányban is. 2-3 vagy 3-4 lett oda természetesen.dzsi91 írta:Never forget amikor messi 2 azaz kettő büntetőt rúghatott egy clascicon a BERNABEUBAN.Realista24 írta: Negreira 1993 es 2018 között volt a CTA alelnöke. Ez ido alatt elmeletileg 1, azaz EGY darab büntetot fujtak nekunk a Camp Nouban a Klasszikusokon.Sztem azt egy var nélküli időszakban senki nem merte volna meglépni egyértelmű tiziknél sem. De hát nekik így is lehetett.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem azokkal nincs baj.dzsi91 írta:Never forget amikor messi 2 azaz kettő büntetőt rúghatott egy clascicon a BERNABEUBAN.Realista24 írta: Negreira 1993 es 2018 között volt a CTA alelnöke. Ez ido alatt elmeletileg 1, azaz EGY darab büntetot fujtak nekunk a Camp Nouban a Klasszikusokon.Sztem azt egy var nélküli időszakban senki nem merte volna meglépni egyértelmű tiziknél sem. De hát nekik így is lehetett.
a barca labdabirtoklos bugija miatt csak a nagy szamok torvenye miatt is többször kerülnek az ellenfel 16osan belülre, szoval ami jogos tizi, akkor jogos tizi, ha ez 2-3 tizi meccsenkent, akkor fujjak be.
nekunk kell jobban jatszani es dominalni a kp-t, es akkor nincs annyi lehetoseguk.
itt nem ez a baj.
hanem, amit az evek soran mi nem kaptunk meg a barca 16osan belül peldaul.
full jogos tizik, faszkalap mutatja mehet tovabb, faszkalap mutatja keljel fel, itt a masodik sargalapod, mert szimulalsz...
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Never forget amikor messi 2 azaz kettő büntetőt rúghatott egy clascicon a BERNABEUBAN.Realista24 írta: Negreira 1993 es 2018 között volt a CTA alelnöke. Ez ido alatt elmeletileg 1, azaz EGY darab büntetot fujtak nekunk a Camp Nouban a Klasszikusokon.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Negreira 1993 es 2018 között volt a CTA alelnöke. Ez ido alatt elmeletileg 1, azaz EGY darab büntetot fujtak nekunk a Camp Nouban a Klasszikusokon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pipa.BarcaUdi írta:
….
a regisztrációnál is szerettem volna egyértelműsíteni, hogy kinek szurkolok, eszerint bíráljanak el.
….
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha esetleg rám (is) gondoltál, akkor tévedsz, mert sajnos ugyanígy gondolom, maga a vád is szégyen ránk nézve, bármi is lesz a kimenetele! Azzal, hogy a "a hazaiak" mindenáron azt akarták kiolvasni az írásomból, hogy védeni szeretném vakon a Barcát, nem tudok mit tenni.csababarca írta: Az a jó, hogy barcásként valaki keni a szart, mellébeszél, ráadásul nem azzal a névvel amit "otthon" használ. Elég könnyen rá lehet jönni egyes itteni barcás fórumozók mögött ki van.
Tényleg nem értem mi értelme Titeket ITT győzködni, hogy nincs itt semmi látnivaló.
Van bizony látnivaló, mert már a vádemelés is iszonyat ciki.
Majd ha kifut az ügy, kíváncsi vagyok milyen kimenetellel történik, de hogy ezt nem mossuk le magunkról soha az fix.
Engem mint barcás végtelenül elszomorít, hogy egyáltalán a vád megfogalmazódott, nem hogy még azóta mik derültek és derülnek ki.
A nevemmel semmi extra nincs, a regisztrációnál is szerettem volna egyértelműsíteni, hogy kinek szurkolok, eszerint bíráljanak el.
Senkit nem bántottam, sem fórumozót, sem a Real-t, mint klubot, pedig voltak piszkálódások, de nem is vártam persze, hogy puszi pajtásként fogadjatok, és egymás nyakába ugorjunk, ettől lehet tisztelettel beszélni a másik féllel.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Az a jó, hogy barcásként valaki keni a szart, mellébeszél, ráadásul nem azzal a névvel amit "otthon" használ. Elég könnyen rá lehet jönni egyes itteni barcás fórumozók mögött ki van.
Tényleg nem értem mi értelme Titeket ITT győzködni, hogy nincs itt semmi látnivaló.
Majd ha kifut az ügy, kíváncsi vagyok milyen kimenetellel történik, de hogy ezt nem mossuk le magunkról soha az fix.
Engem mint barcás végtelenül elszomorít, hogy egyáltalán a vád megfogalmazódott, nem hogy még azóta mik derültek és derülnek ki.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Pad'em
De gonosz vagy! Ilyet feltételezni pl egy Xaviról hogy már játékos korában is tudta ezt. Az egy aranyember, mindig olyan nyugodtan, tárgyilagosan nyilatkozik, csak a szépjátéknak él, nem tudna ezzel együtt élni. Gondolom a gudbojról te se tudod ezt feltételezni ha van szíved. Piqué azóta is egy erkölcsös üzletember. Alvest mondjuk lecsukják épp de az is olyan szerény volt mindig ellenünk. Áh kizárt. Oké lehet tudták, csak nem sejtették.kiserik írta:Ne légy naív. Nem véletlenül gyakorolták edzéseken az eséseket, szimulálást. Nem véletlenül támadták le a bírókat ""nemeztbeszéltükmeg"" fejjel. A mai napig tisztában vannak vele, hogy mit lehet nekik. Nem véletlen, hogy a Gavi gyerek is bárkinek nekiugrik labda nélkül.Pad'em írta:... sanszosan a játékosok nem tudtak erről...

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
Ekkora faszságot. A madridi vezetőség azért tartózkodott sokáig mert nem látták hova fut ki az ügy a szuperligát érintve. Voltak közös célok ezért kivártak. Tebas is az elején finomkodott aztán látta mindkét fél, hogy miről van szó és hogyha nem foglalnak állást akkor majd azért állnak beléjük.lettherightonein92 írta: Nem véletlenül tartózkodott a sokáig a madridi vezetőség, nem akartak céltáblák lenni, mint mi. Szerintem még kicsit tartózkodhattak volna, kicsit korán álltak be a sorba,
Ha nem látná Perez, hogy itt jónagy adag szarba lett beletenyerelve nem ment volna offisölbe a dolog mert első a szuperliga. De ki akar szuperligát egy 20 éven át bírókat pénzelő barszával vagy a dzsuventussal.
Ha lenne mitől félnie a Real vezetőségnek nem megy ki hivatalos kommunikáció, meg amúgy is velünk kezdték volna a sort a szuperliga miatt. Azért ezt a klubot nem bohócok irányítják.
Ne légy naív. Nem véletlenül gyakorolták edzéseken az eséseket, szimulálást. Nem véletlenül támadták le a bírókat ""nemeztbeszéltükmeg"" fejjel. A mai napig tisztában vannak vele, hogy mit lehet nekik. Nem véletlen, hogy a Gavi gyerek is bárkinek nekiugrik labda nélkül.Pad'em írta:... sanszosan a játékosok nem tudtak erről...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
Ha jól emlékszek Pique azt mondta, hogy a játékosok semmiféle jelentést nem kaptak a játékvezetőkről vagyis ő nem tud róla. Azért ez is érdekes.

Sirokrealbeckham írta: Barcagate óta azok a srácok akik idejárnak "beszélgetni" meg érvelnek, olyan jogi fogalmakkal, hogy beszarsz.... azokat úgy megnézném. Milyen fejük lehet. Nézni, ahogy pötyögi, füstöl a klaviatúra, bereped a kijelző. Összefoglalja, elkuldi. Elégtétel, kis felmosollyal. Most odabaszok nekik. Egyetek.
Geci ennyi energiat belerakni egy ellenforumon. Ezekkel nem beszelget otthon senki? Itt a tavasz is. Fagyi is van már.

El nem tudom kepzelni en se, h mit erezhetnek, h itt okoskodnak meg vedik a munder becsuletet.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91